Trump i Musk - MAGA ili MASA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump i Musk - MAGA ili MASA

24.01.2026 | 01:45
dpasaric kaže:
smayoo kaže:
Ja vidim da AI sažeci svugdje spominju to što si i ti napisao (što meni osobno ne znači ništa jer ti svi AI više haluciniraju, nego što angažiraju stvarne izvore), ali kad idem čitati DW reportažu Merzovog govora, tamo nema ni spomena toga. Niti približno slične rečenice o tome da bi Njemačka branila Grenland od Rusije. Ili izravno ikog od ičeg.

Moja poanta je bila okretanje glave europskih političara na Trumpove prijetnje - ono sve o čemu se priča zadnjih dana je to da USA prijeti da će zauzeti Grenland, a njemački premijer kaže da će braniti Grenland od Rusa? Kakvih sada Rusa kada uopće nisu u priči o Grenlandu...

Kak ne? Narančasti je naglasio imperativ da Grenland treba obraniti od Rusa i Kineza. Ne pratiš?
Relativno nedavno si ismijavao to što je EU ozbiljno shvatila ruske prijetnje i što se naoružavamo. Sad kao problem ističeš da nedovoljno ozbiljno doživljavamo trumpove prijetnje. Kako to?
Jel misliš da je onda ipak ok da se naoružamo bez obzira jesu li prijetnje s istoka ili zapada?

Ovo treće su već pokrili Smayoo i DrLovrić, a to je da je "branjenje" Genlanda očigledno izvučeno iz konteksta. Lovrića ne znam izvan ovog foruma, al se donekle pouzdam u njega glede dosadašnjih osvrta, a Smayootu poprilično vjerujem jer ga barem dovoljno poznajem i znam da neće izvući neku paušalnu tvrdnju bez da je barem malo zagrebao po površini problematike.
24.01.2026 | 02:11
tino1 kaže:
Grenland je samo unutarnja politika o Epsteinu spoticaja. Sad će Mule fasovati. A rusi to dobro znaju, tako da nije ćudo da daju gas na pregovore.

Tu se negdje treba tražiti. Otkako je Maduro promijenio adresu prebivališta, Epstein je postao trećerazredna vijest. Kako još više pokopati Epsteina...? "Let's talk about Greenland."
Je li Debil spreman uništiti blagodati svjetskog nogometnog prvenstva samo da bi preživio? Vjerujem da je, al isto tako vjerujem da postoji velika vjerojatnost da ga netko smakne ako se odluči na takvo što. Velike su pare tu u igri. Čak je i Putler po tom pitanju imao strpljenja, a to je zato što je imao i plan. Ovaj Američki Idiot nema ni plana ni vremena ni politički kapacitet ni kredibiltet.
24.01.2026 | 08:19
dpasaric kaže:

Da, očigledno ne može protiv "duboke države", tj. Pentagona, korporativnih lobija i tajnih službi. Ništa od toga se ne bi dogodilo bez njihova blagoslova. A kako se ponaša, čini se da i njemu sve to paše...

Hahaha, “ne może”, dobra fora. Taj samo trpa u svoju vreću, naplaćuje sastanke, javno daje da ga se može kupiti preko kripta, pogoduje i stvara atmosferu da svugdje ugrabi svoj dio kolača, izbacuje lażi svakodnevno, zavadi pa vladaj, nemoguće ga je pratiti što sve izbacuje i gluposti koje izvodi. Plus na sve to ruśi pravni sustav, i ne samo njega, uvodi naciste i podrżava ih. To je zlo. Ne da su nacisti zlo, valjda ne moram to pisati, već je on zlo.
Ali Kamala je bila veće zlo da je pobijedila. Najme me batje.
24.01.2026 | 08:52
Gjuroo kaže:
tino1 kaže:
Grenland je samo unutarnja politika o Epsteinu spoticaja. Sad će Mule fasovati. A rusi to dobro znaju, tako da nije ćudo da daju gas na pregovore.

Tu se negdje treba tražiti. Otkako je Maduro promijenio adresu prebivališta, Epstein je postao trećerazredna vijest. Kako još više pokopati Epsteina...? "Let's talk about Greenland."
Je li Debil spreman uništiti blagodati svjetskog nogometnog prvenstva samo da bi preživio? Vjerujem da je, al isto tako vjerujem da postoji velika vjerojatnost da ga netko smakne ako se odluči na takvo što. Velike su pare tu u igri. Čak je i Putler po tom pitanju imao strpljenja, a to je zato što je imao i plan. Ovaj Američki Idiot nema ni plana ni vremena ni politički kapacitet ni kredibiltet.

1. Debil je spreman uništiti sve oli baš sve, da bi spasio svoj ego, sakrio svoje bljuvosti koje je skrivio. On je Trex!
2. Ko je pratio i razumije kretanje na financijskim tržištima od 2008 do sad, razumije da se radi o hrpi love. Sad napadaju i FED, jer im trebaju niske kamate. Nejednostavniji način izvlačenja love iz naroda koji je u modusu (Likvidnost za 30 dana)je kroz dug. Digni kupovnu moć i komerc će odraditi svoje.
3. Silikonska Tech- oligarhija, Peter Thiel, Elon, Trump itd., itd. prelivaju velike volumene transakcija munjevitom brzinom, pokušavaju osigurati što više resursa. Da bi se, nakon ovog Kaosa pretvorbe u novi "globalni poredak", pozicionirali kao ozbiljan akter. Ali treba im Kina i Rusija. Kina, jer ih može kupiti u danu. A Rusi bi im bili kao redar koji kažnjava Europljane i drži ih u strahu tako da oni mogu ucijenama polako regulirati u nered.
24.01.2026 | 09:08
[quote="Yonkis" post=235515]dpasaric kaže:
Ne da su nacisti zlo, valjda ne moram to pisati, već je on zlo. Ali Kamala je bila veće zlo da je pobijedila. Najme me batje.

I dalje mislim da su Biden i Kamala (tj. ne oni kao ljudi, oboje su brižni, nego ekipa iza njih) daleko veće zlo od Trumpa. On je, kako smo već ovdje komentirali, američki Kerum.
24.01.2026 | 09:36
mozes ti da mislis (i verujes) - to je tvoje pravo, ali te realnost demantuje.
u jednom od proslih postova si rekao da tramp radi u sprezi za dubokom drzavom, mada ne verujes u to.
narandzasti je napravio takav globalni haos, da ce se svet dugo oporavljati.
ako si pratio njegovo izlaganje u Davosu, u jednom delu je govorio kad je uveo carine svajcarskoj od 30% odmah ga zvala svajcarska premijerka i govorila mu da on to ne moze i da to nije u redu. onda joj on objasnjavao da svajcarska ima suficit od 40 milijardi zbog skupih satova i da to nije u redu. zena nastavila da kuka, i kaze da ga iznervirala pa povecao carine na 39% ja mislim da covek nije normalan.
24.01.2026 | 10:30
Ender kaže:
u jednom delu je govorio kad je uveo carine svajcarskoj od 30% odmah ga zvala svajcarska premijerka i govorila mu da on to ne moze i da to nije u redu.

Trump uništava cijeli svijet ali to je manje zlo nego Kamala jer bi ona dopustila da nas podli WEF koji je jako zao i loš natjera sve da koristimo švicarske četkice za zube, ako ne i nešto još gore. Možda da jedemo švicarske čokoladice koje će nam uništiti zube pa ćemo trebati još više švicarskih četkica. Još jedna zavjera duboke države.

Davor je sto puta ponovio da je WEF loš, EU loša i licemjerna ali nikad tu nema konkretnih razloga zašto su loši. Sve se svodi na to da će nas WEF kotrolirati nekako poput chemtrailsa ili čipova u cjepivu.

S druge strane vidimo svaki dan što radi narančasti idiot i sve te loše stvari su vrlo očite i opipljive ali ne, Trump je manje zlo. Razorni potres je manje zlo od grafita na zidu. I što je najbolje, sad se i oko toga moramo s Davorom raspravljati, jel bolji potres ili grafit, jer eto, grafit ima određeno značenje. Onaj koji ga je napisao ima određene namjere. Postoje brojne skrivene poruke grafita. Bolji je potres koji će srušiti cijelu kuću.

A što je najgore, nitko osim Davora taj grafit uopće i ne vidi
24.01.2026 | 12:25
@Igore, kinezi vele da je veliki problem naći crnog mačka u mračnoj sobi, a pogotovo ako mačak nije u sobi
24.01.2026 | 12:48
@IgorD, dok će biti takvih kao ti što uzimaju sve zdravo za gotovo, podli planovi kao korona će prolaziti.
Ti si tipičan primjer konformizma. Staviš mozak na autopilot i drugi odlučuju umjesto tebe o važnim stvarima.

Ja se n emogu načuditi da se uopće rasprava može voditi uz toliko proljevanje žući nad postupcima Donalda Trumpa. Ne bilo kojeg predsjednika (po meni svi su iz istog kruga pakla), već samo njega.
Očita je stvar, DT ne trpi rodnu idologiju, LGBT, priznaje dva spola, tjera imigrante iz USA, pokušava na sve načine uzeti što više novaca (ali mu baš i neide). Ja se u dijelu rodne ideologije i LGBT i svih govana vezanih uz to slažem s njime. To je plod ono podlog WEF-a koji gura razne ideologije kole ljudi prihvaćaju jer je mozak na "autopilotu".
24.01.2026 | 12:52
> DT ne trpi rodnu idologiju, LGBT, priznaje dva spola

Znači ipak je grafit gori od razornog potresa?
24.01.2026 | 13:06
Nisu računali da će se dignuti tolika frka. Dilema je, jeli isplatno dobiti resurse i izgubiti saveznike?
Bez Ramsteina ni jedan Dron ne bi letio na istoku. To je ujedno i dokaz da je zemlja okrugla (za sve ravnozemljaše).
Bez Grafenwöhra i Wiesbadena su i slijepi i gluhi.

A dobili bi:
Ne regulirano područje na kojem mogu što hoće, Hladnjak za servere, i nešto ruda i nafte (koje bi nekad mogli iskopati).
Pa ti vidi! Gospodo iz i od Silikona.

Btw. jeste li primijetili da polako dobivaju svi neku vrstu uniforme? Sve su im glupače iste u istim kostimima ili uniformama, a svi glupsoni u tamnoplavim ili crnim odjelima s crvenom ili narančastom kravatom vezanom preko muda?
Ja se upišao od smijeha, kad je Putin* izvirio u crnom odjelu s crvenom kravatom. Samo je falilo da je stavio žuti čuperak i bio bi kompletan.
* kreten koji je pobio svoj narod jer se NATO širio prema njemu i velika bi bila opasnost ga napadne i pobije njegov narod. A jebi ga sad!
24.01.2026 | 13:13
cariblanco kaže:
@Igore, kinezi vele da je veliki problem naći crnog mačka u mračnoj sobi, a pogotovo ako mačak nije u sobi

Trumpova taktika je da sam donese mačka u sobu, ugasi svijetlo, traži mačka neko vrijeme i prijeti da će razrušiti cijelu sobu ako ga ne nađe i zatim otvori vrata, mačak pobjegne a zatim se Trump hvali kako riješio problem s mačkom u sobi.

Koliko vidim to je način kako riješava sve probleme koje sam stvara
24.01.2026 | 13:21
Btw. jeste li skužili kako su prekinuli sa švabskim AFD om otkad znaju da je predjednica lezbejka oženjena za migranticu 2. gen. i komunistkinju. A i da njih dvije sretno zive u Švicarskoj a ne u Njemačkoj.
24.01.2026 | 14:26
tino1 kaže:
Btw. jeste li skužili kako su prekinuli sa švabskim AFD om otkad znaju da je predjednica lezbejka oženjena za migranticu 2. gen. i komunistkinju. A i da njih dvije sretno zive u Švicarskoj a ne u Njemačkoj.

Čekaj, jel to Borat 3 ili stvarno?
24.01.2026 | 14:42
IgorD kaže:
tino1 kaže:

Čekaj, jel to Borat 3 ili stvarno?

Majke mi! Tamno plava jaknica i crvena kravata. Možeš misliti kako to upada u oči?
24.01.2026 | 14:50
sta kaze pretrazivanje.

sto me nekako navodi na narandastog kao promotere tradicionalnih vrednosti, a ovamo pod sumnjom kao pedofil i silovatelj.
Prilozi:
24.01.2026 | 15:41
šta god si stavio, nema.

Iran je na redu!
I to mu nebi bilo moguće bez Aviana i Ramsteina.
24.01.2026 | 17:22
IgorD kaže:
Davor je sto puta ponovio da je WEF loš, EU loša i licemjerna ali nikad tu nema konkretnih razloga zašto su loši. Sve se svodi na to da će nas WEF kotrolirati nekako poput chemtrailsa ili čipova u cjepivu.

Nevjerojatno!

I onda, uz ovakvo praćenje stvarnosti, nije čudo tko vlada državama i svijetom, a još kao računamo da su ljudi na forumu natprosječni dio stanovništva u smislu svijesti o društveno-političkim pitanjima.

Ti prvi nisi dovoljno pažljivo pratio ako do sada nisi uhvatio u eteru ovdje zašto je WEF zlo.

WEF je užas iz niza ralzloga:

- to je elitistička skupina hiperbogataša koja se nametnula da upravlja svijetom
- oni su nedemokratska klika za koju nitko nije glasao, kriterij da si tamo su samo novac i moć
- provode "Agendu 2030" koju su sami definirali i koja je potpuno odnarođena
- predstavljaju zametak "novog poretka" u kojem su oni "stakeholderi", a svi ostali novovijekovni kmetovi
- njihovi interesi su uvijek prije interesa općeg dobra i građana
- njihov lobi je gurao pandemijske laži i ekstremno bogaćanje big pharme u njihovom vlasništvu
- oni su vlasnici svih važnijh europskih i američkih medija, tzv. MSM
- oni su vlasnici velikog dijela zapadnih banaka i investicijskih fondova popout BlackRocka
- oni zagovaraju paralelna pravila za elitu i kmetove i žele društvo potpunog nadzora kao u Kini
- oni žele uništiti male obrtnike i firme i sav posao gurnuti jakim korporacijama
- oni žele razvlastiti zemljoradnike i stočare i potpuno preuzeti proizvodnju hrane
- oni putem svojih marioneta na vlasti dovode nacionalne države na koljena i preuzimaju strateške resurse

To ti je onako "iz rukava", a mogli bismo u detalje, od cijelog kaosa s farmerima u UK i Nizozemskoj, pa do rata u Ukrajini, forsiranoj zamjeni stanovništva radi lakše kontrole, ukidanju enkripcije za narod, itd... i svaka "teorija zavjere" u vezi te elite, kako su mudro smislili pojam da diskvalificiraju kritiku, na kraju je ispala istina.

Sada ovo zapamti, posloži to u svoju matricu stvarnosti, pa prati kako se stvari odvijaju.

Uz ljude koji u WEF-ovoj eliti ne vide "ništa konkretno loše" zaista će nam se i dogoditi njihov slogan "You will own nothing and be happy!" - uz prešućeni dodatak da su oni ti koji će biti vlasnici i najmodavci svega bitnog za život, od stana, prijevoza, pa do hrane.
24.01.2026 | 18:04
mislim da si sa poslednjom porukom omasio temu, ovde je tema - "Trump i Musk - MAGA ili MASA".
24.01.2026 | 18:28
Izvrijeđo je saveznike, ko nisu mu nikad trebali, bili su svakako u pozadini i on se pita dali bi NATO sad bio uz USA da s nekim zakuha.

Gazi i pljuje sve momke koji se nisu vratili iz Afganistana i gdje god su stajali i ginuli rame uz rame s njima! Strašno.
24.01.2026 | 22:24
dpasaric kaže:
....njihov slogan "You will own nothing and be happy!" - uz prešućeni dodatak da su oni ti koji će biti vlasnici i najmodavci svega bitnog za život, od stana, prijevoza, pa do hrane.

Napisao si po običaju puno riječi ali to su riječi iz kojih ne stoji neko značenje a voliš eto poentirati zatim sa rečenicom koja nije istina. Generalno, skoro sve što si napisao na ovoj temi ili na temi Ukrajine nije istina.

You will own nothing and be happy! - nije WEF nego je to esej izvjesne osobe koji je objavljen na njihovim stranicama. Objavljuje se svašta, mnoge stvari različitih autora kao na većini stranica na internetu. Npr. ako na t-portalu nešto objave jel onda to politika HTa? Ako Jutarnji ima one šašave tekstove Gojka Drljače, jel to Jutarnji list politika?

Čak postoji službeni demanti WEFa da to ije njihova politika ali te to ne zanima. Već si nekoliko puta "citirao" neke njihove tekstove i planove i imputirao određene stvari u svom stilu a u tim tekstovima toga nema.

Kao da netko pročita tvoj Adobe članak i veli da ti osobno vodiš rat protiv njih, optužuješ ih da ništa nisu stvorili, sve su pokupovali od drugih firmi i sad proizvode masno naplaćuju. Netko tom čovjeku veli da pročita članak jer to ne piše unutra ali onda on opet sve svoje tvrdnje ponovi i izmisli i da je Apple u tome, zajedno žele uništiti poslove korisnicima Adobe programa i natjerati ih da 50% svojih prihoda daju Adobeu. Ti ga pitaš gdje to piše a on kaže 90%. Toliko će svi morati plaćati Photoshop. To je Jabučnjak objavio i to je istina - Davor je napisao da će svi morati sve svoje prihode prepustiti Adobeu a sve što nacrtaju i stvore biti će autorsko pravo Adobe & Apple jer će to biti uvjeti licence.

Ista stvar i neki dan sa govorom Kanadskog premijera. Napisao si laži i izvrtanje činjenica. Zatim sa izjavom Mertza. Pošto to stalno radiš, očito je da ćeš i dalje to raditi pa nema smisla da te sad pokušavam uvjeriti u bilo što drugo. Piši ako te to veseli, što ti ja mogu.
24.01.2026 | 22:47
Eto, ubijena još jedna osoba od strane ICEa. Bijelac, jer je stao između agenta ICE i ženske koju su iz nekog razloga "lovili" i njih 10 se bacilo na njega, našli mu pištolj koji je legalno posjedovao i upucali ga sa 10 metaka. Umro u bolnici. A pištolj su mu uzeli prije nego su ga upucali, par sekundi prije. I imao je obje ruke na podu kad su pucali u njega.
Dobro je Trump rekao, da će biti diktator na jedan dan. Izgleda da se malo zanio. Fuck Trump.
Tko god da ga imalo brani ili umanjuje njegovo djelovanje uistinu ima od mene F riječ.
24.01.2026 | 23:21
IgorD kaže:
Napisao si po običaju puno riječi ali to su riječi iz kojih ne stoji neko značenje a voliš eto poentirati zatim sa rečenicom koja nije istina. Generalno, skoro sve što si napisao na ovoj temi ili na temi Ukrajine nije istina.

Tebi "nije istina", ali surova stvarnost potvrđuje da je upravo tako. Po svakoj točki koju sam naveo događaji se odvijaju upravo tako. To što ti to ne pratiš ili te generalno ne zanima cijeli taj mozaik, je druga stvar.

A to koliko puta je WEF uklanjao stvari sa svog weba kada bi se okrenule protiv njih je izlišno i spominjati, od likova koje su gurali svom silom, pa su završili u zatvoru, pa do njihove prezentacije za "vježbu za pandemiju" par godina prije covida, pa sve do guranja njihovog omiljenog "filozofa", a zapravo propagandiste, Hararija, dok i on nije pokupio previše loše karme za WEF. Na kraju su se morali riješiti i Schwaba jer je toliko negativnog publiciteta donio svojim izjavama i ponašanjem - a koje je barem bilo iskreno, govorio je otvoreno što smjeraju.

Blago tebi naivnom koji vjeruješ u dobrohotnost te hiperbogate neizabrane elite.
24.01.2026 | 23:31
fullfact.org/online/great-reset-conspiracy-theory/

> The Great Reset can refer to a number of things. The WEF’s founder and executive chairman Klaus Schwab, co-authored a book by that name, which discusses how the world’s political, business and social institutions may wish to address pre-existing geopolitical concerns, such as global warming, in the aftermath of the Covid-19 pandemic.

Koliko vidim, tko god se počne baviti globalnim zatopljenjem postane tema ovakvih teorija zavjere. Baš svatko. Nikom ne smetaju razni fondovi, svjetski miljarderi i bogataši, mešetari na burzi - čak je i pozitivno da je Trump biznismen, ali ako poput BlackRocka spomeneš nekako održivi razvoj i zaštitu okoliša odjednom si Sotona i novi Soros.

Tako da ja polako mislim da sve to financira nafta. Big Oil koji je kod nas u rukama Orbana i to bi recimo objasnilo jako puno stvari koje se dešavaju.

Jedina zbilja važna svjetska konspiracija i zavjera je ono što naftne kompanije rade od sedamdesetih gdje prikrivaju efekte na prirodu i istovremeno blate sve koji pokušavaju nešto poduzeti u vezi toga. Sve ostalo sa kovidom i chemtrailsima je magla i bacanje pjeska u oči.
24.01.2026 | 23:32
Zar je bitno da li su WEFovci, ini Trumpovci, ini Muskovci, EU političari, Ruski ili Kineski diktatori, HR političari, kada svi (99,9999 posto njih) rade protiv čovječanstva, (protiv održivog razvoja, pravde, poštenja i svih pozitivnih vrijednosti)?

Nemojte padati na njihove fore.
Bace vam kosku (koji je od njih veći ili manji negativac) a vi se međusobno glođete oko prazne koske dok vam uništavaju sadašnjost i budućnost.
25.01.2026 | 06:32
25.01.2026 | 12:07

Kladim se da je i ova profesorica ili stara ozloglašena WEFovka, ili je neka ravnozemljašica, a možda i oboje.
25.01.2026 | 17:55
A što mislite o Operaciji Northwoods?
25.01.2026 | 19:12
Ne mislim ništa
25.01.2026 | 19:50
Ni ja, ne znam ni sto je to i potrudit cu se da tako i ostane.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 59 minuta
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO