Trump i Musk - MAGA ili MASA
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump i Musk - MAGA ili MASA

03.11.2025 | 15:37
Trump in full control…

O'DONNELL: Why did you pardon Changpeng Zhao?

TRUMP: Are you ready? I don't know who he is

O'DONNELL: His crypto exchange Binance helped facilitate a $2b purchase of World Liberty Financial's stablecoin. And they you pardoned him.

TRUMP: Here's the thing -- I know nothing about it…

x.com/atrupar/status/1985148905294606356?s=46

Za one slabije upucene, Liberty Financial je firma u vlasnistvu Trumpovih sinova.
03.11.2025 | 19:19
TRUMP: Are you ready? I don't know who he is..

..i onda objasni tko je on i što se desilo sa njime da bi kasnije rekao da nema pojma ništa o njemu jer je prezauzet. Toliko o suvislom.
03.11.2025 | 20:09
ma nema neke bitne razlike izmedju narandzastog i bajdena.
trampa sigurno dopinguju nekim hormonima i vitaminima, i on se kao drzi nekako, al na momente se zaboravi i onda vidis i po pogledu i po licu da je dedica.
03.11.2025 | 22:50
Ender kaže:
ma nema neke bitne razlike izmedju narandzastog i bajdena.
trampa sigurno dopinguju nekim hormonima i vitaminima, i on se kao drzi nekako, al na momente se zaboravi i onda vidis i po pogledu i po licu da je dedica.

Naravno da ima razlike.

Biden je istinski vjernik kojeg su obiljezile 2 velike tregedije u privatnom zivotu. Skromnog porijekla, postao je i ostao profesionalni politicar koji se nerijetko zalagao i promicao prava radnika.

Ovaj drugi je sve suprotno…
04.11.2025 | 01:09
da, u pravu si sa te strane kad se sire pogleda, i tu se slazem s tobom.
ja sam mislio na ono sto se cesto spominjalo u kontekstu bajdenovih poslednjih par godina vladavine kako je senilan i pogubljen.
narandzasti deluje kao odlucan i fokusiran (verovatno ga dopinguju raznoraznim supstancama), ali onda se ponekad zaboravi i vidis u stvari jednog dedicu. da ne pominjemo njegove suvisle 'drzavnicke' govore gde samo sto ne tera u tri lepe one koje ne podnosi.
04.11.2025 | 06:51
Za razliku od Trumpa, Biden je senilan.
Biden nije u stanju razmisljati svojom glavom vec o apsolutno svemu odlucije netko drugi.
Ni Trump nije neka sreca, ali je daleko bolji od Bidena.
05.11.2025 | 06:05
dpasaric kaže:
Kako ono, teorije zavjere...

Nije ništa ukinuo, nego jadan nema vremena. Mora rušiti u svojoj zemlji, do tad carinama i ucjenama savija svaki režim kako mu treba.
Ne bi ni ja rušio nekog ko mi pokloni neki Avion ili meni i mojima štekne neki posao od hrpe para.
05.11.2025 | 08:18
On je prije svega biznismen. I to ne baš visoke poslovne etike.
05.11.2025 | 19:47
dpasaric kaže:

On je ponajprije pe-do-fil. Silovatelj.
05.11.2025 | 21:34
Yonkis kaže:
dpasaric kaže:

Kad su nam ga ukinuli onda ; plac, palac, palac.
05.11.2025 | 22:54
zaboravili ste jos: pre-va-rant.
06.11.2025 | 10:21
Yonkis kaže:
dpasaric kaže:

Trump je svasta, ali reci decidirano da je pedofil, smatram da je previse.

Da li se druzio sa Epsteinom - Da
Da li se njegovo ime 'pojavljuje' u FBI istrazi o Epsteinu - Da
Da li ga je ijedna Epstein-ova zrtva direktno optuzila za pedofiliju - Ne

Cinjenica je da je najpoznatija Epsteinova zrtva, Virginia Giuffre, radila u Mar-a-Lagu, i tamo dosla u doticaj sa Epsteinom, sto je neugodna poveznica, ali nista vise od toga.
Cinjenica je da postoji mnogo slika i video zapisa gdje se Trump i epstein druze, a okruzeni su mladim curama.

Ono sto se prica (znaci nije cinjenica) po raznim internetskim kuloarima jest da u cuvenim 'Epstein files' postoji nekoliko inkriminirajucih Trumpovih slika, gdje je na slici sa jednom ili vise jako mladih cura. Na jednoj slici je navodno okruzen sa dvije cure koje pokazuju prstom u Trumpove hlace gdje se vidi velika bijela mrlja i svi se tome veselo smiju.

Te cuvene 'Epstein files' nisu vidjeli samo FBI istrazitelji, vec i odvjetnici koji su radili na tim slucajevima, znaci od tuda potjecu price sto je tko vidio u tim fajlovima.

Cinjenica je da Trump i njegovi pomagaci u Kongresu rade sve sto je teoretski moguce da sprijece objavljivanje tih fajlova, sto je meni dovoljan dokaz da je u njima nesto sto Trump nikako ne zeli da izadje na vidjelo (naime, kongres ima moc da naredi FBI-ju da pokazu fajlove na uvid, a onda je naravno sve gotovo jer ce tada svi davati anonimne izjave medijima sto su vidjeli).
06.11.2025 | 16:51
yvann11 kaže:
Yonkis kaže:
dpasaric kaže:

Vrijeme će pokazati svoje. Po meni je i dalje pedofil, imati nasilni sex sa maloljetnicama. Naravno da će se zataškati taj dio, sa pedofilijom, da imaju takvog izabranog predsjednika; jer ako postoji pakao takvima je mjestu u paklu pakla.

Lik je nastran sve u 16 i bolestan, on bi "dejtao" cure koje izgledaju kao njegova kćer pa čak i sa njom, ali pošto mu je kćer onda ipak ne.
Ma daj molim te. Lik bi odavno završio u bajbukani da je crnac ali pošto je imućni bijelac, eto ga, precjednik.
Stvarno je amerika otišla u kvasinu a sa Trumpom kao katalizatorom samo će se još brže ukiseliti.
06.11.2025 | 20:44
yvann11 kaže:
Yonkis kaže:
dpasaric kaže:

Da li se druzio sa Epsteinom - Da
Da li se njegovo ime 'pojavljuje' u FBI istrazi o Epsteinu - Da
Da li ga je ijedna Epstein-ova zrtva direktno optuzila za pedofiliju - Ne

Cinjenica je da je najpoznatija Epsteinova zrtva, Virginia Giuffre, radila u Mar-a-Lagu, i tamo dosla u doticaj sa Epsteinom, sto je neugodna poveznica, ali nista vise od toga.
Cinjenica je da postoji mnogo slika i video zapisa gdje se Trump i epstein druze, a okruzeni su mladim curama.

Ono sto se prica (znaci nije cinjenica) po raznim internetskim kuloarima jest da u cuvenim 'Epstein files' postoji nekoliko inkriminirajucih Trumpovih slika, gdje je na slici sa jednom ili vise jako mladih cura. Na jednoj slici je navodno okruzen sa dvije cure koje pokazuju prstom u Trumpove hlace gdje se vidi velika bijela mrlja i svi se tome veselo smiju.

Te cuvene 'Epstein files' nisu vidjeli samo FBI istrazitelji, vec i odvjetnici koji su radili na tim slucajevima, znaci od tuda potjecu price sto je tko vidio u tim fajlovima.

Cinjenica je da Trump i njegovi pomagaci u Kongresu rade sve sto je teoretski moguce da sprijece objavljivanje tih fajlova, sto je meni dovoljan dokaz da je u njima nesto sto Trump nikako ne zeli da izadje na vidjelo (naime, kongres ima moc da naredi FBI-ju da pokazu fajlove na uvid, a onda je naravno sve gotovo jer ce tada svi davati anonimne izjave medijima sto su vidjeli).

Da li objavljiva Epsein File-ove? - Ne
Zašto ne?- Ne zna se.
Da li je obećao da će objaviti sve? - Da
Da li ima oraha u đepu? - Da - Sigurno.

Ko je ta Elita koja se štiti?
06.11.2025 | 21:42
Trump nije nikakvi pedofil.
Pedofili su puno bliže i to u Danskoj. I to socijalisti i lijevi liberali kojima se ovdje neki dive jer misle da je to cool. Isti oni koji pljuju po Trumpu i zagovaraju Woke kulturu.
Naime u Danskoj je (koliko pratim) dobna granica za seks 15 godina, ali ima jedna caka, ako je seks s "bliskim uzrastom" tada se kazneno ne goni. Drugim rijećima, tinejđeri se mogu šibati bez posljedica, ali ako neki punoljetni (18 godišnjak/godišnjakinja) okinu nekog s 15+, e tada ga se može krivično goniti. Štos je u tome da ti lijefi fašisti žele da se makne granica od 18 godina i da se šibati mogu svi koji su navršili 15+ godina.
Ovo je ozakonjenje pedofilije jer bi tada stari prdonje kogli jahati po 15 godišnjim curicama/dečkima i naravno stare babe bi mogle jahati 15 godišnjake/godišnjakinje.
Ne bi trebali više ići u Tahiland i iskorištavati sirotu djecu (ladyboy ili kako god se zovu) jer bi to mogli legalno raditi i kod kuće.

Zamislite se svi koji imate malo ljetne kćeri.
06.11.2025 | 22:13
Trump je pedofil htio ti to ili ne. Je8e mi se za Dansku, to nije tema, kao ni Tajland.
To što nikada neće biti objavljeno čime ga rusi/putin drže za muda, a moguće je da ima neki njegov golden shower video iz tko zna koje "zbirke", tako se neće niti objelodaniti (te) njegove kriminalne djelatnosti. Ove financijske, ekonomske, gdje je utajio porez (još uvijek nije dao na uvid sve svoje kartice) i slične malverzacije, to je u redu, svatko mulja i pliva u sivom ako može, jer kako inače steći svoj prvi milijun.. ali da mu se dokaže da je pedofil ili da je silovao više od tucet cura u svojem životu.. eee taj film nećemo gledati. Tu će se povući svi konci i potplatiti ili zastrašiti da to ne bude javno.
Zašto je FBI uposlio na stotine agenata da pročešljaju te dokumente?
Jura22, što kažu nećaci od cure od bratičevih frendova, jel njima sve ok, njihovi frendovi su isto svi all peachy and rosey? Možda im je super, pogotovo ako i dalje vjeruju trampu da se mora malo stegnut remen i da bolje sutra samo što nije. Budale.
07.11.2025 | 07:43
jura22 kaže:
Pedofili su puno bliže i to u Danskoj. I to socijalisti i lijevi liberali kojima se ovdje neki dive jer misle da je to cool. Isti oni koji pljuju po Trumpu i zagovaraju Woke kulturu.

Baš si zabudalio. To sve isto što pišeš za Dansku vrijedi i ovdje u Hrvatskoj.

mup.gov.hr/print.aspx?id=281699&url=print
07.11.2025 | 11:36
Zombi presjednik?

16b4uwl5kozf1.jpeg

Čovjek predsjednik?

07.11.2025 | 20:22
IgorD kaže:
Zombi presjednik?

16b4uwl5kozf1.jpeg

isključili ga sa struje da se ne troši jer kako je on sam rekao, čovjek vježbanjem troši svoj kapacitet koji ima od rođenja, kao da smo mi ljudi neke baterije. Pa samim time ga isključili da dulje poživi.
edition.cnn.com/2018/01/18/politics/dona...mp-exercise-analysis
07.11.2025 | 21:37
Obama mirotvorac koji je dobio i Nobelovu nagradu, a kolko je ono ratova zapoceo? Kolikoje ljudi pobijeno?
To je kao da kazes da Hitler bio dobar jer je pobio manje kjudi od Stalina
07.11.2025 | 22:11
Hitler nije ubio nikog. Čak je bio vegetarijanac jer je volio životinje. Pravi filantrop.
07.11.2025 | 22:36
Ma da, duša od čoveka.
A i Stalin partija na vodka partiju.
07.11.2025 | 22:55
h589izmt1vzf1.png

jura22, ti si pravi fenomen. Nije te briga za Trumpa i ne vidiš kako te američka politika tangira ali svejedno imaš uvijek nešto za reći i dodati.
Pa tebi je čoveče dosadno, tu si našao da trolaš od svih mjesta na internetu. Zaista si fenomen iako te zamišljam ćelavog pa ne vidim kako bi koristio fen.
07.11.2025 | 23:08
jura22 kaže:
Obama mirotvorac koji je dobio i Nobelovu nagradu, a kolko je ono ratova zapoceo? Kolikoje ljudi pobijeno?

Ne sramoti se.

Nije zapoceo niti jedan novi rat. Nasljedio je ratove u Iraku i Afganistanu.

Libiju je bombardiaro u sklopu NATO-a, nakon rezolucije vijeca sigurnosti UN-a, znaci kada su se svi slozili sa time da se stane na kraj Gaddafijevom istrebljivanju.
U Siriji je bombardirao ISIS (mislim da su rijetki normalni uzrujani ili zalosni zbog pogiblje tih vjerskih fundamentalista).
U Jemenu i Somaliji je bombardirao Al-Qaidu, a u Pakistanu je bombardirao na sam zahtjev Pakistana. Što je trebao, pustiti Talibanima da potkopavaju rezim jedne nuklearne sile?!?!

Obama je gospodin covjek za veliku vecinu politicara! Posebno americkih politicara…
08.11.2025 | 00:19
jura22 kaže:

malo se informisi pre nego sto ovako nesto i slicno izjavljujes, i pre nego sto generalizujes neke stvari.
izmedju ostalog Obama je pokrenuo 'obama-care' zdravstveno program, gde bi gotovo svi imali kakvu-takvu zdravstvenu zastitu, a sto je narandzasti neuravnotezeni izgleda ukinuo.
direktno pitanje - da li ti mislis da pravo na zdravstvo imaju samo bogati? samo to nam reci.

dalje, venecuela ce izgleda definitivno biti napadnuta pod izgovorom da oni liferuju drogu u usa. taj problem postoji decenijama, ali niko nije napao zbog toga nijednu drzavu. inace, mislim da je kolumbija a ne venecuela najveci proizvodjac kokaina. ali kolumbija (zasad) nema naftu, ali venecuela ima.
direktno pitanje - da li je obama ili bilo koji usa predsednik ikada napao neku zemlju zbog proizvodnje droge?

eto samo to odgovori, pitanja su jasna i kratka, takve odgovore i ocekujemo.
08.11.2025 | 06:35
Odlicno, americke zlocine uspjevate nekako opravdat jer mainstream media ispire mozak.
Vi vidite dobro kada amerikanac ubija ili njihovi prijatelji, ali dok to radi netko drugi onda odjednom shvatita da je zlo.
Obama je sve mogao zaustaviti ali nije, vec je intenzivirao ubijanja.
Iraq je napadnuti bez veze, na lazima Amerike. Cilj je bio smaknuti Saddama Husseina.
A zasto. Zbog demokracije moj q.
08.11.2025 | 08:26
jura22 kaže:
Naime u Danskoj je (koliko pratim) dobna granica za seks 15 godina, ali ima jedna caka, ako je seks s "bliskim uzrastom" tada se kazneno ne goni. Drugim rijećima, tinejđeri se mogu šibati bez posljedica, ali ako neki punoljetni (18 godišnjak/godišnjakinja) okinu nekog s 15+, e tada ga se može krivično goniti. Štos je u tome da ti lijefi fašisti žele da se makne granica od 18 godina i da se šibati mogu svi koji su navršili 15+ godina.
Ovo je ozakonjenje pedofilije jer bi tada stari prdonje kogli jahati po 15 godišnjim curicama/dečkima i naravno stare babe bi mogle jahati 15 godišnjake/godišnjakinje.
Ne bi trebali više ići u Tahiland i iskorištavati sirotu djecu (ladyboy ili kako god se zovu) jer bi to mogli legalno raditi i kod kuće.

Zamislite se svi koji imate malo ljetne kćeri.

To znači šta? 1.Da u Danskoj se sevako od 15 godina na dalje može ševiti.
2.Da onaj koji je stariji od 18 godina ne smije ševiti nikoga ko je ispod 18 godina.
E sad pazi! Ako je neko 18+1 dan i ševi nekoga ko je 18-1 dan sad odgovara krivično. E to misle promjeniti! Jer po toj računici sam ja od moje 18 do 20 sigurno bar jedanput trebao završiti u zatvoru. Tome bi se čudili i ja a i onaj s kim bi uhvatili da se ševim, jer smo naj više 2 godine razlika. A ti i tebi slični odmah Danci dozvoljavaju pedofiliju. Smješno i balavo!
08.11.2025 | 12:11
OK. Disanje... tableta... natipkaš, prošetaš, razmisliš, pročitaš, urediš, opet prošetaš, još malo razmisliš, opet pročitaš, još malo urediš i onda pošalješ. Probaj tako. Bit će sve OK.
08.11.2025 | 16:01
jura22 kaže:
Odlicno, americke zlocine uspjevate nekako opravdat jer mainstream media ispire mozak.
Vi vidite dobro kada amerikanac ubija ili njihovi prijatelji, ali dok to radi netko drugi onda odjednom shvatita da je zlo.
Obama je sve mogao zaustaviti ali nije, vec je intenzivirao ubijanja.
Iraq je napadnuti bez veze, na lazima Amerike. Cilj je bio smaknuti Saddama Husseina.
A zasto. Zbog demokracije moj q.

Istina, Obama je napao Iraq bez veze. U biti da, Obama je htio smaknuti Saddama.
Daj nam jos samo razjasni koja je bila njegova uloga u 9/11?

youtube.com/shorts/vPfRGJRMbN8?si=QNGXUaCJncohOf__

Pa ti si ovaj koji u videu prvi komentira Obamu?!?
08.11.2025 | 20:39
Bude se Davor potrudio.
Nadam se da ce jednom istina izaci na vidjelo.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 18 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO