Musk kupio Twitter i odmah izbacio top management
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Musk kupio Twitter i odmah izbacio top management

10.12.2025 | 19:34
yvann11 kaže:
dpasaric kaže:
Verbalni incidenti nisu strašni, dapače, odličan su znak da je potrebna neka reakcija društva - ili pravnog sustava ako je prijetnja ozbiljna. Trebaju na društvenim mrežama biti tretirani jednako kao u stvarnom životu, dapače, daleko blaže jer je lako "biti hrabar iza monitora".

A budući da je bezbroj puta dokazano da je X prepun laznih plavih kvacica i anonimnih racuna, onda ga treba kazniti da bude transparentniji upravo u tome, i zbog toga, pa da pravni sustav moze reagirati na beskonacne izljeve mrznje i prijetnji koje se tamo kote.

Jesi li ti stvarna osoba? Koristiš li aktivno Twitter ili kao drugi ovdje palamudiš o nečemu o čemu nemaš nikakvo osobno iskustvo?

Jesi li možda nježna duša? Uvredljiv tip? Reci nam kako je to netko povrijedio tvoje delikatno srce na Twitteru?
10.12.2025 | 19:36
Gjuroo kaže:
Svoj komentar nisam napisao glede "incidenta" već glede "nasilja".
Bilo bi mi drago da si moj komentar pročitao s razumijevanjem i na taj način odgovorio. Ovako to nema smisla.

Ok, kada smo kod razumijevanja, jesi li barem ti aktivni korisnik Twittera?
10.12.2025 | 19:38
dpasaric kaže:

Jesi li ti stvarna osoba? Koristiš li aktivno Twitter ili kao drugi ovdje palamudiš o nečemu o čemu nemaš nikakvo osobno iskustvo?

Jesi li možda nježna duša? Uvredljiv tip? Reci nam kako je to netko povrijedio tvoje delikatno srce na Twitteru?

Joined October 2009.

Osobno sam dobio samo uvrede, ali moji prijetelji i poznanici (muski i zenski) uredno su dobivali i dobivaju prijetnje; javno nasiljem, a u DM i smrcu.
10.12.2025 | 19:52
yvann11 kaže:
dpasaric kaže:

Joined October 2009.

Osobno sam dobio samo uvrede, ali moji prijetelji i poznanici (muski i zenski) uredno su dobivali i dobivaju prijetnje; javno nasiljem, a u DM i smrcu.

I jeste li prijavili prijetnje smrću policiji?

One se mogu dogoditi baš svuda, od Facebooka do bilo koje mreže u bilo kojem obliku, ja sam npr. dobio prijetnju još na davnim newsgrupama, ali sam i jasno znao o kome se radi. Odustao je od ideje o nasilju kada sam mu rekao da ga čekam. Prijetnje smrću se može vidjeti po Facebooku svako toliko, što je tu toliko neobično?

I sada ključno pitanje, je li nakon vaše prijave policija na to rekla: "Žao nam je, Elon Musk nam ne želi reći tko vam je prijetio, žalite se europskom sudu!"?
10.12.2025 | 20:00
smayoo kaže:
dpasaric kaže:
Argumentum ad hominem

Ma nećeš se valjda zaozbiljno buniti što netko koristi argumentum ad hominem. Pa ti ga koristiš redovito već godinama.

smayoo kaže:
Nema veze Ursula. I ti, kao i većina vas u ovim raspravama, argumentaciju bilo koje osobe s kojom se ne slažu "rješavate" na način da pljujete po toj osobi (bilo kojoj, svakoj). Tebi je svatko tko ti nije po volji "prljavi WEFovac", m@xymu je svatko tko mu nije po volji "youtube idiot i ravnozemljaš" i tako dalje. Što dulje traje, to niže padate.

Dobra stara Wikipedia kaže:

'A common misconception is that an ad hominem attack is synonymous with an insult. This is not true, although some ad hominem arguments may be considered insulting by the recipient.'

Doduše, koliko vidim, ni ostali forumaši baš ne shvaćaju značenje "argumentum ad hominem" (koje je prilično dobro opisano na prethodno spomenutoj stranici Wikipedije).

A, o sve nižem padanju bi nam i ti mogao puno toga reći, ali, po onoj biblijskoj nitko ne vidi balvan u svom oku, iako bez problema primijeti trun u tuđem oku.
10.12.2025 | 20:07
dpasaric kaže:

I sada ključno pitanje, je li nakon vaše prijave policija na to rekla: "Žao nam je, Elon Musk nam ne želi reći tko vam je prijetio, žalite se europskom sudu!"?

Ne, policija je rekla da su svi pokusaji da se utjece na digitalnu regulativu propali jer je dpasaric uspio izlobirati europarlamentarce da glasaju u suprotnom smjeru.

Naravno da se prijetnje prijavljuju. I naravno da se po prijavama nista ne desava.

Ali to je i cilj twiterra, da se usutkaju i prestrase svi oni koji nisu po ukusu vlasnika i slicnomisljenika, dok se istovremeno pojacava glas onih koji jesu.
10.12.2025 | 20:29
dpasaric kaže:
To što mi toleriramo političke teme ovdje je volja vas većine u Uredništvu, a ja u manjini sam davno rekao da bih to sve pobrisao. Ionako su te teme po provalama koje se mogu čitati samo sramota za većinu galamdžija ovdje.

Ja sam to rekao jos i davnije. Jednom sam cak i nehotice obrisao, toliko je refleks bio jak.

Uglavnom, uopce ne zanima komunicirati sa ljudima koje ne poznajem. Na Twitteru sam iskljucivo pratio ljude koje osobno poznajem i lokalnog meteorologa, van toga 90% je laz i obmana, a i taj meteorolog je cesto bio upitan.
10.12.2025 | 21:47
yvann11 kaže:
Naravno da se prijetnje prijavljuju. I naravno da se po prijavama nista ne desava.

Ali to je i cilj twiterra, da se usutkaju i prestrase svi oni koji nisu po ukusu vlasnika i slicnomisljenika, dok se istovremeno pojacava glas onih koji jesu.

Ok, ali ovdje su neki od vas postavili hipotezu da je problem Twitter i to što on ne želi identificirati potencijalne prijestupnike? Odakle ta ideja?

Jer sve upućuje na to da se "po prijavama ništa ne dešava" na bilo kojoj društvenoj mreži, a ne da je odjednom Twitter problem. Twitter funkcionira u skladu sa zakonskim obavezama kao i svi ostali, kako je onda to grijeh Elona Muska? Nije li to što se "ništa ne dešava" stvar naše vlasti koja se time ne želi baviti?

Cilj Twittera je imati platformu za slobodu govora i bez cenzure i Musk je dokazao da je upravo on, voljeli ga ili ne, otišao najdalje u tome. Twitter je zaista postao najslobodnije virtualno mjesto na ovom malom planetu. Facebook, Instagram i svi ostali su pod paskom cenzure i vrlo daleko od prave slobode govora, a koliko je to bilo izraženo se najbolje vidjelo tijekom pandemije.

Ako je netko osjetljiva dušica, pa ne može svojim osjetljivim uhicama i okicama čuti mišljenje nekoga tko drugačije razmišlja, tko nema strpljenja suprotnoj strani argumentima ukazati na to gdje je u krivu, neka ne koristi takvo mjesto gdje ga se može uvrijediti.

A ako se radi o stvarnim prijetnjama, to je posao za policiju, a ako oni ne reagiraju, onda je to problem za naš Sabor, a ne za Elona Muska.
11.12.2025 | 00:08
dpasaric kaže:
Gjuroo kaže:
Bilo bi mi drago da si moj komentar pročitao s razumijevanjem i na taj način odgovorio. Ovako to nema smisla.

Odustao sam od Twittera otkako se tamo tolerira, opravdava i podržava nasilje.
11.12.2025 | 01:10
dpasaric kaže:
Ako je netko osjetljiva dušica, pa ne može svojim osjetljivim uhicama i okicama čuti mišljenje nekoga tko drugačije razmišlja, tko nema strpljenja suprotnoj strani argumentima ukazati na to gdje je u krivu, neka ne koristi takvo mjesto gdje ga se može uvrijediti.

Tko je za to da se a jabučnjaku ukinu moderatori?
11.12.2025 | 07:48
dpasaric kaže:
Twitter funkcionira u skladu sa zakonskim obavezama kao i svi ostali, kako je onda to grijeh Elona Muska?

Ocito je da ne funkcionira u skladu sa zakonom kada ga je komisija kaznila.
Njegov je grijeh sto misli da se zakoni na njega ne odnose, sto se vidi iz cinjenice da jedini nije pokusao naci dogovorno rijesenje sa regulatorima.

dpasaric kaže:
Cilj Twittera je imati platformu za slobodu govora i bez cenzure i Musk je dokazao da je upravo on, voljeli ga ili ne, otišao najdalje u tome. Twitter je zaista postao najslobodnije virtualno mjesto na ovom malom planetu. Facebook, Instagram i svi ostali su pod paskom cenzure i vrlo daleko od prave slobode govora, a koliko je to bilo izraženo se najbolje vidjelo tijekom pandemije.

Ne slazem se. Cilj twittera, odnosno njegovog vlasnika, je imati platformu pomocu koje će moci pojacavati argumente koji mu odgovaraju, i utisavati argumente koji mu ne odgovaraju sa konacnim ciljem utjecaja na javno misljenje i politicki proces, a sve pod isprikom da je sloboda govora apsolutna.
A to nije nista drugo nego koristenje demokratskih nacela da se ta ista demokracija unisti.

dpasaric kaže:

Nitko normalan vise ne dozivljava twitter kao mjesto gdje se argumentirano raspravlja. Postoji jasna razlika izmedju argumentiranog ukazivanja i prijetnjama nasiljem ili smrću.

dpasaric kaže:
A ako se radi o stvarnim prijetnjama, to je posao za policiju, a ako oni ne reagiraju, onda je to problem za naš Sabor, a ne za Elona Muska.

Da, radi se o stvarnim prijetnjama.

Ako npr. jedna Dalija Oreskovic na svoj post na twitteru, od 100 komentara, dobije 50% uvreda i prijetnji, da li policija ima vremena i resursa istraziti ozbiljnost svih tih prijetnji? Ili je Dalija samo osjetljiva dusica?

Da li je vjerojatno, da ce nakon opetovanih uvreda i prijetnji, koje nisu sankcionirane, netko stvarno se ohrabriti, pa onda prijetnju i izvrsiti?
Da li je zbilja na policiji da moderira apsolutizam slobode govora na internetu ili je odgovornost svih moralnih i etickih ljudi da reagiraju na govor mrznje i sprecavanje nasilja?
A tko ima vecu odgovornost da reagirna na govor mrznje i nasilja na twitteru od njegovog apsolutnog vlasnika?
11.12.2025 | 08:02
Gjuroo kaže:
dpasaric kaže:
Gjuroo kaže:

Odustao sam od Twittera otkako se tamo tolerira, opravdava i podržava nasilje.

Kako to da je ništa od toga nisam sreo? Možda to više govori o vama kao korisnicima nego u Twitteru? On je samo infrastruktura, isto kao vodovod, korisnik bira što će čitati i u kakvim raspravama će sudjelovati.
11.12.2025 | 08:03
IgorD kaže:
dpasaric kaže:

Pitanje je krivo jer Jabučnjak nije demokratsko mjesto!
11.12.2025 | 08:05
dpasaric kaže:
Kako to da je ništa od toga nisam sreo?

Mozda zato jer si dio problema?

dpasaric kaže:
On je samo infrastruktura, isto kao vodovod, korisnik bira što će čitati i u kakvim raspravama će sudjelovati.

Naravno da je vodovod. A ja kao vlasnik vodovoda kroz njega pustam kanalizaciju i govna, a tebi savjetujem da vodu filtriras britom prije nego ju popijes.
11.12.2025 | 08:11
yvann11 kaže:
dpasaric kaže:
Twitter funkcionira u skladu sa zakonskim obavezama kao i svi ostali, kako je onda to grijeh Elona Muska?

Ocito je da ne funkcionira u skladu sa zakonom kada ga je komisija kaznila.
Njegov je grijeh sto misli da se zakoni na njega ne odnose, sto se vidi iz cinjenice da jedini nije pokusao naci dogovorno rijesenje sa regulatorima.
...
Ako npr. jedna Dalija Oreskovic na svoj post na twitteru, od 100 komentara, dobije 50% uvreda i prijetnji, da li policija ima vremena i resursa istraziti ozbiljnost svih tih prijetnji? Ili je Dalija samo osjetljiva dusica?

Da li je vjerojatno, da ce nakon opetovanih uvreda i prijetnji, koje nisu sankcionirane, netko stvarno se ohrabriti, pa onda prijetnju i izvrsiti?
Da li je zbilja na policiji da moderira apsolutizam slobode govora na internetu ili je odgovornost svih moralnih i etickih ljudi da reagiraju na govor mrznje i sprecavanje nasilja?
A tko ima vecu odgovornost da reagirna na govor mrznje i nasilja na twitteru od njegovog apsolutnog vlasnika?

Kaznili su ga na izmišljenom problemu da korisnici mogu biti zbunjeni i zavedeni lažnim predstavljanjem korisnika s plaćenom plavom kvačicom, jer su ako prije bili provjeravani kao važne osobe, a sada se to više ne radi, danas za to služi srerbrena kvačica. Ako se radi i ozbiljnoj stvari, onda se po broju bankovne kartice može doći do osobe, dakle problem zapravo ne postoji. Kazna je znamo zašto - jer Musk ne pristaje na kontrolu slobode govora.

Meni se daleko više sviđa filozofija u kojoj svatko može reći što misli, nego da imamo Ministarstvo istine koje će po nekim svojim interesima cenzurirati građane, a tu situaciju smo imali prije Elona Muska.

Daliju pratim oduvijek, generalno je pozitivna osoba, ali i političarka koja bježi od neugodnih tema ako joj ne odgovaraju. Ona je visoko izložena kao svaki političar u Saboru, ne bih to povezao toliko s nekim problemom na Twitteru.
11.12.2025 | 08:13
yvann11 kaže:
dpasaric kaže:
Kako to da je ništa od toga nisam sreo?

Mozda zato jer si dio problema?

dpasaric kaže:
On je samo infrastruktura, isto kao vodovod, korisnik bira što će čitati i u kakvim raspravama će sudjelovati.

Naravno da je vodovod. A ja kao vlasnik vodovoda kroz njega pustam kanalizaciju i govna, a tebi savjetujem da vodu filtriras britom prije nego ju popijes.

Objasni mi slobodno, neću se uvrijediti, kako sam to JA dio tog problema? Tebi su ljudi koji imaju različite stavove od tebe problem?! Jesam li možda ja nekome prijetio na Twitteru?

Ja svoju lajnu odlično filtriram i nisam imao nikakvih problem koje si ti susreo, tako da mislim da je problem više u tebi.
11.12.2025 | 09:01
dpasaric kaže:

Kaznili su ga na izmišljenom problemu da korisnici mogu biti zbunjeni i zavedeni lažnim predstavljanjem korisnika s plaćenom plavom kvačicom, jer su ako prije bili provjeravani kao važne osobe, a sada se to više ne radi, danas za to služi srerbrena kvačica. Ako se radi i ozbiljnoj stvari, onda se po broju bankovne kartice može doći do osobe, dakle problem zapravo ne postoji. Kazna je znamo zašto - jer Musk ne pristaje na kontrolu slobode govora.

Kaznili su ga zbog 3 stvari od koje su plave kvacice jedna.
Druge je sto ne dopusta da se analiziraju oglasi (vjerojatno ne zeli da u javnost izadje statistika tko tamo stvarno oglasava).
Treca je sto ne zeli dopustiti analizu postova za neistine i govor mrznje (vjerojatno ne zeli da u javnost izadje podatak da je 90% twittera laz i mrznja).

dpasaric kaže:
Meni se daleko više sviđa filozofija u kojoj svatko može reći što misli, nego da imamo Ministarstvo istine koje će po nekim svojim interesima cenzurirati građane, a tu situaciju smo imali prije Elona Muska.

Nije postojalo ministarstvo istine, vec cenzuriranje govora mrznje i neistina, sto je apsolutno nuzno u svakom funkcionalnom drustvu, pa tako i onom digitalnom.

dpasaric kaže:
Daliju pratim oduvijek, generalno je pozitivna osoba, ali i političarka koja bježi od neugodnih tema ako joj ne odgovaraju. Ona je visoko izložena kao svaki političar u Saboru, ne bih to povezao toliko s nekim problemom na Twitteru.

Pustimo Daliju. Moj prijatelj, koji se zove Uroš, ne moze napisati jedan post a da ne dobije salve uvreda i prijetnji koje (krivo) prejudiciraju njegovu nacionalnu ili vjersku pripadnost. Da li smatras da je u redu da bas na svaku objavu on dobiva prijetnje i uvrede koje se lako mogu brisati i sankcionirati jednostavnim algoritmom?
11.12.2025 | 09:07
dpasaric kaže:
Objasni mi slobodno, neću se uvrijediti, kako sam to JA dio tog problema? Tebi su ljudi koji imaju različite stavove od tebe problem?! Jesam li možda ja nekome prijetio na Twitteru?

Ja svoju lajnu odlično filtriram i nisam imao nikakvih problem koje si ti susreo, tako da mislim da je problem više u tebi.

Ti si dio problema jer koristis (ovu) platformu gdje (namjerno ili slucajno) iznosis poluistine, neistine, dezinformacije, pa i govor mrznje, koje se ne sankcioniraju, kako bi pojacao svoje argumente ili opci narativ. Bilo koji oblik sankcioniranja tvojih neistina ili dezinformacija opravdavas 'ministarstvom istine' ili slobode govora.

Ti si, de facto, mini me Elona Muska na jabucnjaku. Hahahaha..
11.12.2025 | 10:15
dpasaric kaže:
IgorD kaže:
dpasaric kaže:

Pitanje je krivo jer Jabučnjak nije demokratsko mjesto!

Oh, pa i tvojim okicama bi nešto moglo zasmetati?

Isto ko i Musk. Sav je za slobodu ali ako mu ne paše, cenzurira.

Elon Musk has become the world’s biggest hypocrite on free speech

> But that’s not what Musk, the self-proclaimed “free speech absolutist”, has created. He’s built a system that is the exact opposite of what he espouses, more arbitrary and more opaque than the old Twitter he relentlessly criticized – or Facebook or Instagram or any other social media platform, for that matter.

A članak je napisao Trevor Timm, executive director of the Freedom of the Press Foundation

A pazi ti slobodu izražavanja:

Trump Admin Is Preparing to Revoke Visas of Critics of Elon Musk’s Twitter

A pazi ovo - www.reddit.com/r/IntellectualDarkWeb/com...rom_twitter/kx3mqxl/

> He banned the account that tracked the movements of his personal jet. He then banned any journalist that reported on it. He then banned on journalists who reported on him banning journalists.
www.pbs.org/newshour/nation/journalists-...spended-from-twitter

> He shadow-banned journalist Matt Taibbi because Taibbi refused to cease usage of Substack.
newrepublic.com/post/179067/twitter-file...i-messages-elon-musk

> He banned a bunch of left-of-center journalists, including Matt Binder.
mashable.com/article/elon-musk-twitter-j...mashable-matt-binder

> He teamed up with the Indian government to censor a BBC documentary about human rights abuses performed by the Indian Prime Minster.
theintercept.com/2023/03/28/twitter-modi...njab-amritpal-singh/

> He suppressed the speech of critics of the Turkish President ahead of Turkey's election.
www.vanityfair.com/news/2023/05/twitter-...key-election-erdogan
12.12.2025 | 02:15
dpasaric kaže:
smayoo kaže:
Na to sam ti odmah na prvu odgovorio - taj tvoj stav nema nikakvog smisla, jer da se radi o političkoj odmazdi, globa ne bi bila tako besmisleno sitna, nego npr. deseterostruka.

To je tek neka tvoja isprazna pretpostavka. Temeljem čega to zaključuješ? Imaš li kakve primjere iz kojih možemo to zaključiti? Imaš li možda tablicu cijena kažnjavanja u slučaju političke odmazde?

Kani se eristike, molim te. Ili diskutiraj razložno, ili se natječi u pišanju u dalj s onima kojima je to zanimljivo.

Koliko je ono Musk platio Twitter kad ga je kupio? I koliko je % dionica kupio za taj novac?

Dakle, cijena koju je Musk platio podijeljeno s % dionica jednako vrijednost firme.

Koliko u ‰ iznosi ova globa u usporedbi s vrijednošću firme izračunate na gore opisan način?

Nije tu nikog briga koliko firma jest ili nije profitabilna. Samo koliko je "teška". Isto kao kad plaćaš globu kao fizička osoba, ako ne platiš, broj dana zatvora ti se određuje prema visini plaće, a ne prema tome koliko od plaće stavljaš na stranu.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 12 sati
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO