22.02.2025 | 16:15
dpasaric kaže:
Air kaže:
Ovo je nova razina? Neću izgovoriti pogrdne riječi ali ću vas izvrijeđati u rukavicama "na višoj razini".
Kada se ignoriraju valjani argumenti, kada se prelazi preko analiza koja je na kraju, gola, sirova, stvarnost potvrdi kao istinu, kada navijači otvoreno etiketiraju, a okreću glavu na licemjerje koje tako promoviraju, onda se sigurno neću spuštati na tu razinu, već ću ostati na toj "višoj razini".
Je si ti svjestan da ti kao admin usprkos mom upozorenju opravdavaš svoje vrijeđanje?
Kužiš li ti da je to što radiš negativno, suprotno kulturi, zakonu i dužnosti admina?
S druge stanje isto tako ovo mogu biti riječi / misli tvojih sugovornika u ovoj istoj situaciji. Za sada većina od tvojih upisa nije potvrđena kao istinita (ncizam, bio labovi, itd. da ne čeprkam što si svašta naveo u ove tri godine).
Ali većina sugovornika (koliko sam uspio popratiti) nije te vrijeđala kao osobu, a ti si kolektivno izvrijeđao sve nas koji mislimo drugačije od tebe.
Nego, ti si taj koji najviše zaziva "međunarodno pravo", pa molim te daj nam komentar na ovu pravničku i vrlo štrebersku analizu Kolakušića.
Je si ti svjestan da nisi odgovorio na moja pitanje upućena tebi a očekuješ i pozivaš na kulturnu komunikaciju?
Je si svjestan da si oprečan u tome?
Moda bi ti ovo i ono što su napisali drugi članovi ovog foruma moglo i trebao biti dovoljan razlog da preispitaš sebe.
Ovo je dobronamjerna opaska. Isto tako vidim / procjenjujem da ostala večina članova nisu zlonamjerni niti zlobni te bi njihove opaske trebao shvatiti dobronamjerno.
Ali eto odgovoriti ću ti na pitanje ikako sam ti već odgovorio kroz druge postove.
Eto pogledao sam video koji si linkao.
Ja zazivam pozitivne vrijednosti i kako doći do njih iz ove sadašnje situacije.
Što je bilo u prošlosti, bilo je i prošlo.
Za prolivenim mlijekom se ne plače.
Između ostalog ja, a niti moje dijete nismo prolili to mlijeko ali se brinem i radim na tome da osiguram svjetliju budućnost svom djetetu - a to mogu samo zalažući se za pozitivne vrijednosti u društvu.
To što rade mediji, političari, kriminalci, biznismeni nije vrijedno trošenja energije na njihovo analiziranje jer u 99 posto slučajeva zajednički nazivnik njihova djelovanje nije interes naroda, "običnih" ljudi i čovječanstva nego upravo suprotan.
Slijedo toga, to što Zelenski ne bi trebao (ili bi trebao) biti predsjednik Ukrajine koga briga?
Iako nisi odgovorio na niti jedno pitanje upućeno tebi (što je nekulturno i još po nešto...) imam još jedno dodatno pitanje za tebe na osnovu ovog tvoga upisa:
Ne vrijedi s tobom raspravljati jer kada te se stisne u kutu argumetima odjednom imaš dvostruka mjerila i njima važeš situacije u stilu komedije "Maratonci trče počasni krug" kada stari kaže: "A od sada pošteno!".
Recimo hipotetski da se složim s tobom da nije uredu da sada kažemo: "
A od sada pošteno!". (za one koji nisu upućeni ovo "
A od sada pošteno!" se odnosilo na priču kako se Amerikanci od 2 svj. rata ponašaju kao nepošteni šerif koji kroji "pravdu" po cijelom Svijetu i kako su Rusi sada po tebi neopravdano prozvani što su kao nepošteni šerif napali međunarodno priznatu državu)
Pitanje što bi po tebi bilo ispravno? Kako urediti sadašnjost i budućnost u tom dijelu "šerifovanja"?
Da li Ruse trebamo pustiti sljedećih 70 godina da čine ono što su činili Amerikanci prethodnih 70 godina?
Iznesi nam svoje viđenje zašto mi koji nismo bili šerifi proteklih 70 godina ne smijemo postaviti "
A od sada pošteno!"?