kako do macbooka?!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kako do macbooka?!

04.01.2007 | 19:03
FulKul je napisao:
kad nesto instaliram poput ms ofisa, jel pri deinstalaciji kad ga brisem dovoljno samo sve pobrisat iz aplikejsns foldera ak sam ga tamo instaliro ili postoji jos neki aninstal?!

Dovoljno je baciti aplikaciju u smece. Ima jos nekih sitnica u poput preference filea i ponesto u Application Support te fontova, ali to mozes zanemariti.
05.01.2007 | 06:05
eo jos moje gnjavaze, neznam jel to normalno al mekbuk mi bas fio topal i brzo se digne temperatura, kopiro sam neke slike, par stotina u ajfoto i digla se temperatura na osamdeset i nesto, bar je fisalo tak i fenovi su zujali pa me zanima dal se trebam sta brinit il je to normalno? ps: pogledo sam onu zakrpu za pregrijavanje kao, onaj apdejt, al kaze da mi to netreba i to je to, vald vec imam onda, et
05.01.2007 | 18:53
nadam se da je dovoljno slikovito

frend ima core duo prve generacije 1.8, grije se no ne toliko.. od kad je upgradeao firmware kroz software update..
pozdrav!
Prilozi:
05.01.2007 | 19:24
to je za tufingers skrol, nedesni klik... e kak se radi printskrin?
05.01.2007 | 21:41
pod gestama imas 1000% tu funkciju, ak i dalje ne mozes naci (igraj se malo) upisi u help (help dok si u finderu)

pozdrav!
Prilozi:
06.01.2007 | 05:53
e hvala puno!! jos me nesto jako, al bas jako sekira, ovoaj ajtjuns i ajfoto kupiraju sve fajlove kad nest dodam u lajbrri, nezelim to nikako, ak ja stavim folder gdje su mi slike, nek on napravi sam sortkate, neku plejlistu, stajaznam, al nezelim da kad slusam neke pjesme od negdje i on ih kopira u lajbrri, bas me zivcira to jako, napunicu taj hard prebrzo glupostima ak tak nastavi, joj, al molim vas rjesenje, sori sto vas gnjavim al kog drugog da pitam
06.01.2007 | 07:03
iTunes -> Preferences -> Advanced -> Copy files to iTunes library...

iPhoto -> vidi gore.

Mislim da je to to sto si pitao.
06.01.2007 | 07:44
joj, e hvala ti ko bratu, nemas pojma kak sam se nazivciro
06.01.2007 | 23:51
eo, jos nesto recimo skinio sam si vlc plejer, kako da sad stavim da mi vlc plejer otvara sve avi, mp4 i sve take datoteke kao default, da nemoram svaki put otic open vith pa vlc?
07.01.2007 | 03:04
Odeš na recimo .avi fajlu. klikneš desni click pa na get info i vidjet ćeš u get info prozoru open with. I tamo promijeniš u vlc player i odeš na change all. Inaće meni se wlc player pokazao dosta lošim. Probaj rađe Mplayer OSX 2. A neznam dali si upisao u quicktime serial. Pa onda kad ga upišeš imaš ful screen, convertiranje svega u svašta itd itd. I obavezno skini Flip4mac da možeš gledat .wmv filmiće. Ajde pozdrav
07.01.2007 | 03:33
hvala ti do neba, e sad, da nepitam jedno po jedno, sta koristite onak vecina vas za gledanje slika (posto se nevidi thumbs funkcije), znaci treba mi nesto kao ejsidisi za vindovse, s cim pecete dvde i cde (nest ko nero), disko mi je super, al koliko god gadno zvuci, trazim serial al dzaba, nenadjem ga, et to zasad... predugo sam bio na vindovsima pa me najosnovnije stvari sekiraju, nije u duhu meka, znam, al s vremenom cu se popravit
07.01.2007 | 03:49
za pečenje stvari- toast titanium 7
za gledanje slika- preview (on ti defaultno otvara slike)
PS: u finderu odi u bilo koji folder npr odi u applications i odeš gore na view/show view options i tamo si klikni show icon preview i tamo klikni na all windows. i onda dobiješ onaj thumbnail preview kao na windowsima
07.01.2007 | 19:42
FulKul: disko mi je super, al koliko god gadno zvuci, trazim serial al dzaba, nenadjem ga, et to zasad...

Na ovoj stranici su neke app i games sa serijalima ili k - izmeđuostalog
i Disco...
www.loadmac.da.cx/

Inače vrlo interesantan programčić za prženje.
07.01.2007 | 21:54
joj e ma hvala vam!!!!!, sta bi ja bezvas
09.01.2007 | 02:43
Dajte se vi malo s(ful)kulirajte s tim temama ovako javno.
Ako se vec mora onda privatno...
09.01.2007 | 05:02
Riba: Dajte se vi malo s(ful)kulirajte s tim temama ovako javno.
Ako se vec mora onda privatno...

OK, ali zar nije interesantno promatrati transformaciju iz Fulkula u Brzog&Žestokog...

A kad smo kod privatnih, ej...he, he, pa hajde, ha...može...
10.01.2007 | 23:00
eo vidis, ima li nacina da vidim smouk na disku, kaze da imam andrejdz graficku, tak nest, istina da ima 950 sit intelov, al da vrti neke igre a da nece sugavi smouk je prejadno, mozeli se to kak sredit?!
11.01.2007 | 01:05
FulKul je napisao:
eo vidis, ima li nacina da vidim smouk na disku, kaze da imam andrejdz graficku, tak nest, istina da ima 950 sit intelov, al da vrti neke igre a da nece sugavi smouk je prejadno, mozeli se to kak sredit?!

\"smouk\" \"andrejdz\" WTF....sto je to?
11.01.2007 | 01:45
smoke animacija dima na Disco softveru za przenje DOK PECE, kaze: UNDERAGE GFX CARD - NO SMOKE
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, skunic, Anonimci (684)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO