Netflix u Hrvata
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Netflix u Hrvata

11.01.2016 | 23:29
Znači, Netflix je u nas čisto sranje. Par filmića, koja serijica, desetkovano naspram US, sve bez prijevoda. Kaj, sve to za 8-9 eura ili dolara? Od mene ziher nebu dobili ni centa.
Prosuli su nešto kroz 190 zemalja u obliku poluproizvoda, pa tko zagrize!
12.01.2016 | 06:40
Srbi su imali srpsko-hrvatski jezik a mi hrvatski ili srpski. Bio u bivsoj vojsci i cuo od "drugova".
12.01.2016 | 07:23
Netočno, odnosno ne službeno točno. Službeni su u SFRJ bili srpskohrvatski, makedonski i slovenski
Naravno da razumijemo svi srpskohrvatski, ali nema potrebe za univerzalnim titlovima, uvijek će nekome smetat.
12.01.2016 | 10:46
JOHN kaže:
Znači, Netflix je u nas čisto sranje. Par filmića, koja serijica, desetkovano naspram US, sve bez prijevoda. Kaj, sve to za 8-9 eura ili dolara? Od mene ziher nebu dobili ni centa.

Pa dobro ljudi sta ste vi svi ocekivali? Cijeli US katalog objedinjen sa netflix canada i netflix australija?

Svarno ste mi smijesni. Nitko nije srao za pickbox kad je izasao(e to je losa ponuda). Doci ce s vremenom, otvarat ce se vrata. Ovo je otvorilo cijeli hodnik nebodera mogucnosti. Strpite se. Doso je, umjesto da podrzite i gledate razvitak odmah po starom, pa ovo nis ne valja, nema ponude(ima, i to velike). Chill
12.01.2016 | 11:21
JOHN kaže:

Nije baš tako. Netflixov katalog se razlikuje po svim zemljama. Nigdje valjda nije isti. US je najveći po samom broju dostupnih serija/filmova, ali to ne znači da ima sve. Imaš po drugim zemljama stvari koje nisu dostupne u Americi.

I možda nešto što većina ljudi ne razumije, Netflixov katalog se konstantno mijenja. Izbacuju ono što im je preskupo i ono što ljudi ne gledaju, a ubacuju nove stvari. Vrlo lako je moguće da idući mjesec nestane pola toga što je sad dostupno, ali moguće je i da dodaju pet puta više materijala. Možda čak i HR filmove i serije.

Meni osobno ovo odgovara puno više neko ikakav maxtv ili slično. Gledam što želim i kad želim. Nema reklama i savršena HD slika.
12.01.2016 | 11:37
Netfilix je overrated
12.01.2016 | 13:16
ok ok. Ispričavam se što sam uvrijedio Netflix.
12.01.2016 | 17:14
JOHN kaže:
ok ok. Ispričavam se što sam uvrijedio Netflix.

I bolje.
12.01.2016 | 18:54
iAnte kaže:

Nije baš tako. Netflixov katalog se razlikuje po svim zemljama. Nigdje valjda nije isti. US je najveći po samom broju dostupnih serija/filmova, ali to ne znači da ima sve. Imaš po drugim zemljama stvari koje nisu dostupne u Americi.

Nebih se slozio da je US katalog najveci. Jako puno filmova u US je dostupno samo kao DVD rentanje. Ne mozes ih strimati. Ovaj app Smartflix mi je fino pokazao da blockbusteri kojih nema za stream u US ima u Kanadi, Australiji, Brazilu, UK, Nizozemska.

I stvarno je super taj app, samo sto nema airplay (ali da se i to nekako sloziti sa Kapetanom)
14.01.2016 | 16:23
[quote="Defou" post=147942]iAnte kaže:

I stvarno je super taj app, samo sto nema airplay (ali da se i to nekako sloziti sa Kapetanom)

Kak nema? Ma ima...Gledam sad na ipadu i iphoneu ima opciju da pustiš stream na drugi uređaj...
  • Mate22
  • Posjetitelj
14.01.2016 | 17:52
[quote="Canonian" post=147988]Defou kaže:
iAnte kaže:

Kak nema? Ma ima...Gledam sad na ipadu i iphoneu ima opciju da pustiš stream na drugi uređaj...

Točno može se na svim platformama normalno gledat ja sam naštimao na mac miniju i spojio sve na veliki smart tv i sad sve gledam sa Hr titlovima dobro treba ih prebacit prvo prek subflicksa u DFXP online tool al to je čas posla i super ja taj app šta je je .
14.01.2016 | 19:09
FI4 kaže:

Takve izjave Netflix daje otprilike svakih šest mjeseci, a promijenilo se nije nikad ništa.
Ne kažem da to možda i neće napraviti, ali previše puta su prijetili, a napravili nisu tako da ću vjerovati kad vidim.
14.01.2016 | 19:48
Borostef kaže:
FI4 kaže:

Takve izjave Netflix daje otprilike svakih šest mjeseci, a promijenilo se nije nikad ništa.
Ne kažem da to možda i neće napraviti, ali previše puta su prijetili, a napravili nisu tako da ću vjerovati kad vidim.

Vjerovatno da prestrase nove korisnike diljem svijeta koji nemaju pojma o tome, medu njima sam i ja
14.01.2016 | 20:05
Ne primaju debitne kartice onda aj bok!

Inaće spojite se nekim bržim VPN-om na USA i dobite USA IP adresu i gledaš sve šta i Ameri.
14.01.2016 | 22:54
[quote="FI4" post=147998]Borostef kaže:
FI4 kaže:

Točno! Naime ja taj Netflix imam godinama i gledam gdje god da jesam preko unblock-us.... (US Netflix) A putujem i mjenjam države nemilice

No, niti proxy nije drama u svemu tome. Da Netflix ne treba takve korisnike, vjerojatno bi prvo prekinuo (govorim o US Netflixu) mogućnost da pretplatu plaćaš sa bilo kojom karticom, dok npr. Hulu, HBO itd. ne možeš platiti ako nemaš US karticu.... ma smješno :-D
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • imjasminh: 399 - ispod toga stvarno nemogu...
  • imjasminh: Apple Watch Ultra 2, 49mm Titanium Blue/Black - 450 eur - bump
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, tino1, zoranowsky, Anonimci (681)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO