Hypo internet bankarstvo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hypo internet bankarstvo

13.11.2010 | 00:24
@smayoo - Raiffeisen poslovno bankarstvo koristi token ili ono USB govno koje ne radi na Macu. Mi naravno koristimo token već godinama i jako sam zadovoljan.
13.11.2010 | 01:34
Aha, tako... Evo, dobro je znati. Hvala na info.
13.11.2010 | 10:01
Ovo sam napisao mojim bankama:

Poštovani,

htio bi koristiti internet banking na mom Mac OSx računalu.
Međutim Vaši certifikati traže isključivo internet explorer veći od 6, a i Stick također ne radi na Mac OSx. Ne vidim nikakvog logičnog razloga da to ne bi radilo i na OSx - to jest na Mac računalima.
Zato Vas molim, omogućite mi da radim sa sistemom kojeg ja preferiram, i ne moram pronalaziti neke loše alternative.

Vjerujem da je to za vaše IT stručnjake samo jedna formalnost.
Pogotovo šta su OSx i njegovi Browseri sigurniji od internet explorer-a, barem ja imam više povjerenja u njih, a povjerenje je, osim kamate jedan od osnovnih proizvoda svake banke.

Vjerujem u Vas, i da će te tu malenkost odkloniti u najkraćem mogućem roku.

Srdačan pozdrav.

Preuzmite text i šaljite ga svojim, a i drugim bankama.
Svaki dan. Baš da vidimo hoće li popustiti.
13.11.2010 | 11:27
Čuj, ja bi rado pomogao kad bi to bila istina. Ali istina je da ja nemam takvih problema. Nisam vlasnik firme, a internet bankarstvo banke koju ja koristim normalno radi s Operom, Safarijem, FireFoxom.... Svejedno, slažem se s tobom da bi svi koji imate takve probleme trebali banke nagaziti organizirano.
13.11.2010 | 11:45
Znaci da zapravo kod nas ne postoji usb rjesenje koje radi na Macu? Ja sam mislio da pbz radi.
Nista, u ponedjeljak slijedi jedno fino pilanje hypovaca. Zanima me sto ce mi reci kad cemo ih traziti da nam posalju jedan primjerak Windowsa buduci da su rekli kako sve radi na Macu
15.11.2010 | 21:17
Odgovorili su mi sljedeće:

UniCredit:

Poštovani,

S pažnjom smo pročitali Vaš mail i zahvaljujemo Vam se na vremenu koje ste izdvojili da ga napišete. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju, kao i na tome što ste nas odabrali za Banku partnera.

Operativni sistem Mac računara nije kompatibilan sa uslugom Internet bankartstva UniCredit Banke. Vaš prijedlog smo proslijedili nadležnoj službi za razvoj i izmjene po usluzi Internet bankartva za građane.

Žao nam je zbog iskazanog nezadovoljstva te se iskreno nadamo da će se naša saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo. Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju te se iskreno nadamo da ćemo u daljnjem poslovanju opravdati Vaše povjerenje.

S poštovanjem.

Nemam osjećaj da su pažljivo pročitali moj mail.

Volks Banka:

Poštovani g. Skračić,

dobili smo vaš upit vezano za internet bankarstvo. Došlo je do propusta kod predavanja zahtjeva za korištenje internet bankarstva. Naime, nismo vas pitali koje računalo koristite jer većina naših klijenata koristi računala koja podržavaju mini key stickove. Žao mi je da barem vi niste spomenuli kako koristite Mac OSx. Uglavnom, problem ćemo rješiti tako da ćemo vam ponuditi korištenje token uređaja umjesto mini key sticka. Molim da navratite do poslovnice i preuzmete svoj token uređaj. Zahvaljujemo na razumijevanju i lijepo vas pozdravljam.

S poštovanjem,

Ovi su nešto napravili BRAVO.
15.11.2010 | 21:35
Nama su rekli u Hypu da za sada nista ali da im je rjesenje u pripremi, valjda isto neki token.
16.11.2010 | 11:19
Moji poslovni i privatni račun, oba u RBA i oba na tokenu. Prezadovoljan.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (354)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO