Gotovina stiže kući !!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gotovina stiže kući !!!

25.11.2012 | 17:05
Campo , izbjegavas opkladu. Hocemo li ili necemo?i kockice su bile i na grbu hrvatske dok je bila sr hrvatska. Nemam ja nista protiv kockica dok su ciste i nema U u njima.

Nego opklada ili izvinjenje.
  • campo
  • Posjetitelj
25.11.2012 | 17:09
i ustaše i komunisti su povijesni gubitnici jer su svoje diktature gradili na krvi nevinih. Hrvatska je stvorena na krvi žrtava iz svih krajeva i sa mnom su se u ratu borili svi bez ideologije u tome je veličina Domovinskog rata i zato ti scarface danas možeš pljucati po hrvatskoj i veličati zločinca jer je Hrvastka uistinu demokratska država već danas a nakon ulaska u EU sve ove "regionske" snage će ponovo u mišje rupe kao i u ratu.
  • campo
  • Posjetitelj
25.11.2012 | 17:14
scarface ma gdje si ti to učio povijest o završetku prvog svjetskog rata? Njemačka je kapitulirala i to do tada na tako ponižavajući način i pod takvim uvjetima za nadoknadu ratne štete da je to i bio najveći motiv za drugi rat uz naciste luđake koji su to koristili. postojalo je još i židovsko pitanje na koje su njemci između dva rata također bili osjetljivi,..ti si stvarno neki lik koji priča svašta a nema pojma o ničemu ,...vjerojatno si tamo na socijali pa imaš vremena za forume i slično
25.11.2012 | 17:16
Zlocinac ima ulicu u zagrebu. Kako to? Nego hoces se ispricati ili prihvatiti opkladu. I da ti nije zlocinca i partizana ko zna sta bi sa hrvatskom bilo. Nego budi zahvalan pa je hrvatska poslije rata bila u zemljama pobjednicama i to na racun tog istog zlocinca. Sumnjam da bi dobio drzavu da nije njega bilo i da nije ustava iz 74.
25.11.2012 | 17:20
Ok ja sam na socijali, i tebi sam ponudio opkladu a ti sve migoljis. Eto ja cu od svoje socijale kupiti tebi iphone a ti meni od poduzetnicke plate. Ali izbjegavas mi to pitanje. Ti mene nazvao lazovom a ja cu tebe kukavicom i misem. I da sam na tvom mjestu ja se ne bih javljao na forum. Mene kad bi neko tako izazvao, ja bih se izvinuo ili bih prihvatio opkladu.
25.11.2012 | 17:24
scarface...100% si u pravu...posalji meni jedan iPhone....
25.11.2012 | 17:31
Amsterdam eto ako campo bude od rijeci ali sumnjam da je jer je kukavica i mis, onda taj iphone ide tebi na poklon a ja cu sebi od socijale kupiti . Ovo obecavam pred svim clanovima foruma. Znaci do campe je.
25.11.2012 | 20:40
tananana:)
25.11.2012 | 20:59
@scarface

Pisi i meni jedan,dobra vam je ta socijala

Ja cu crni
25.11.2012 | 21:09
+1
25.11.2012 | 21:13
Ja neću IP, meni je dosta što sam napokon saznao tko je uglazbio Hrvatsku himnu
25.11.2012 | 21:49
amsterdam se prvi javio i campo ako kupi meni iphone ja ga proslijedjujem njemu. meni ne treba njegov ja cu sebi od socijale kupiti. dobro je kad drzava sve placa.
25.11.2012 | 21:50
a da campo , saint me zna licno i on ce potvrditi identitet.znaci ja kopiram i stavljam vojnu knjizicu HVO-a ovde a ti meni telefon saljes.moze i gotovina(ne mislim na Antu) nije problem.
25.11.2012 | 21:59
Bertone kaže:
Ja neću IP, meni je dosta što sam napokon saznao tko je uglazbio Hrvatsku himnu

+1
  • campo
  • Posjetitelj
25.11.2012 | 22:00
scarface imam dojam da ti imaš previše slobodnog vremena. klasični jugonostalgičar koji ne privređuje nego okrivljuje tuđmana za privatizaciju (čak i u nizozemskoj (to ti je na hrvatskom holandija)) ,..druškane Hrvatska postoji zahvaljujući onima koji su uvjek ginuli za nju a ne nekom titi koji je hrvatsku državu mrzio kao i ti ...računa se da je u ratovima sa turcima demografski izginilo oko 10 milijuna Hrvata. vidiš? oni su zaslužni (i još prije njih ostali ) pa do današnjih heroja vukovara i ostalih mjesta gdje smo sa rumunjskim kalašnjikovima zaustavili "hrabru" JNA koja je ispraznila sve granate iz skladišta i oprali za svagda hrvatski narod koji nikada tuđe nije htio... uživaj (vjerovatno imaš hrvatsku putovnicu) u slobodi koju su ti dali hrvatski bojovnici,..
25.11.2012 | 22:34
Pa koliko vas je bilo kad vas je s turcima izginulo 10 miliona.

Nego meni nisu hrvatski bojovnici slobodu donijeli ja sam se za nju sam izborio. I fizicki i mentalno. Ti se jos uvijek mentalno trebas osloboditi. Nego opet ne spominjes iphone? Hocemo li se kladiti ili ne?
25.11.2012 | 22:58
iz 1u1 da nece:)
25.11.2012 | 23:24
campo kaže:
(čak i u nizozemskoj (to ti je na hrvatskom holandija))

Zapravo nije. To što si rekao je otprilike isto kao da kažeš da se na engleskom Hrvatska kaže Slavonija. Nizozemska (Koninkrijk den Nederlanden) ima 12 provincija, od toga su dvije Sjeverna i Južna Holandija. Ali nema veze.

scarface32 kaže:
Pa koliko vas je bilo kad vas je s turcima izginulo 10 miliona.

Campo je napisao "demografski izginulo". To znači da bi danas bilo 10 milijuna Hrvata više da u 16. stoljeću u turskim ratovima nije izginulo više od pola naroda i gotovo cijelo hrvatsko plemstvo. Nije to baš neki do kraja jasan povijesni argument, ali eto, to se na neki način računa.

No, isto tako, peronospora u 19. stoljeću je "demografski pobila" barem jednak broj. Bez ratovanja.
25.11.2012 | 23:35
Ma smayoo, da je babi bila bi deda. Nisam obratio paznju na svaku njegovu rijec. Na preskaku ga citam. Sve gledam hoce li gdje spomenuti opkladu i uvredu sto je izgovorio.
26.11.2012 | 00:07
Ma naravno da neće. Pa prije će go*no pojesti, nego se tebi ispričati. On je Pravi Hrvat.
26.11.2012 | 21:24
A zbilja ne znam što su se Tita uhvatili. Radio je sranja s jedne strane, što jest, jest, a s druge je zaslužan što smo uopće imali mogućnost da proglasimo neovisnost - čovjek je bio vizionar koji se snalazio u politici, pa je i mislio mnogo unaprijed kada su revidirali ustav 70-tih.

A ako se dobro sjećam, zahvaljujući njemu smo i povratili veliki dio obale.

Ako vam Tito smeta zbog toga, a Pavelić vam je ok, mada je istu tu obalu rasprodao talijanima, onda s vašim mentalnim sklopom nešto nije u redu...
26.11.2012 | 22:09
Oba nisu bog zna sto. Ako je Pavelicu jedi grijeh rasprodaja obale, mislim da bi trebalo malo povjestonoviti. Pobiti vlastiti narod ne moze se usporedjivati s rasprodajim obale.
Ali, kakve to veze ima s Gotovinom?
26.11.2012 | 23:09
Eeeeeee..... Od Gotovine smo odriftali još na prvoj stranici ovog threada...
27.11.2012 | 04:07
Jedno pitanje za "starije"

da li se neko sjeca da li je ranije sa YU "crvenim pasosem" trebala viza za USA?

Bas me zanima...
27.11.2012 | 04:56
Trebale su,... a trebale su i za SSSR (vjerovao ili ne)
27.11.2012 | 09:16
Jesu, jesu, trebale su. Ja još imam svoj prvi pasoš (samo nije bio crven, nego siv, jer sam bio dijete) i u njemu USA vizu. I prvu francusku. Trebalo je s YU pasošem više viza nego sad s HR, barem što se ovih "zapadnih" zemalja tiče. Prije se moglo ići po svim nesvrstanim zemljama bez vize, ali nije po ovim "svrstanim"
28.11.2012 | 01:37
zabac kaže:
Oba nisu bog zna sto. Ako je Pavelicu jedi grijeh rasprodaja obale, mislim da bi trebalo malo povjestonoviti. Pobiti vlastiti narod ne moze se usporedjivati s rasprodajim obale.

Imaš pravo, imamo i jednog i drugog koji su ubijali svoje i tuđe. S tim da je jedan spasip Lijepu nam našu, a drugi ju htio rasprodati. I onda su za ovog drugog najveći junaci i domoljubi Neš ti logike.

Ali, kakve to veze ima s Gotovinom?

Imaš pravo, nema nikakve. Možda da ga pitamo što misli o jednom i drugom?
28.11.2012 | 10:14
smayoo kaže:
Jesu, jesu, trebale su. Ja još imam svoj prvi pasoš (samo nije bio crven, nego siv, jer sam bio dijete) i u njemu USA vizu. I prvu francusku. Trebalo je s YU pasošem više viza nego sad s HR, barem što se ovih "zapadnih" zemalja tiče. Prije se moglo ići po svim nesvrstanim zemljama bez vize, ali nije po ovim "svrstanim"

jest samo sto je onda drugaciji bio vizni rezim. sad neko dobije vizu za sloveniju i moze citavu eu obici sa njom. ja znam da sam bez vise isao u austriju.
28.11.2012 | 13:39
i kupovalo se za dinare i u Trstu,i u Solunu..:)al ajd necemo da budemo yunostalgicni....svakom svoje selo najtoplije prija...i to je fer...samo bez nasilja.....
28.11.2012 | 18:46
Malo da rezimiram!
Nekad:
Pavelić je loš jer je prodavao Hrvatsku, Tito je bolji jer je spasio Hrvatsku, ali je pobio dosta Hrvata.
Danas:
Sanader je veći griješnik jer je maznuo lovu (dobio puno godina bukse), Čačić ja manji griješnik jer je zatukako dvoje ljudi (dobio manje godina).

Naravoučenje: Ubojice bolje prolaze od lopina!

Da li bi se dala povući paralela ili baš i ne?
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO