upit za posudbu instalacijskog DVD-a za Panther
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

upit za posudbu instalacijskog DVD-a za Panther

27.09.2012 | 16:36
Ako bi netko s područja ZG bio tako dobar i mogao mi posuditi na dan-dva instalacijski DVD za Mac OS X 10.3.9 neka mi se javi radi dogovora o načinu i uvjetima preuzimanja.
27.09.2012 | 17:51
Ohhh my my, torrents
27.09.2012 | 18:45
Hvala na odgovorima. Ja bih radije origigi devedee. S njima znam, a ovo drugo : (
27.09.2012 | 21:02
@iMo neznam šta želiš dokazati s tom izjavom?Ako si kupio apple hardware onda si dobio software besplatno,sad si ga vjerovatno zagubio i ne želiš preuzeti isti takav originalni,samo što je on skinut s torrenta!Nije to kao da skineš 10.3.9 ili neki drugi pa da ga staviš na neki pc.Za mene nema nekakve moralne ili neke ini dvojbe,zašto to ne bi na taj način rješio...napiši razlog,ono baš me zanima.
27.09.2012 | 22:17
Možda zato što taj s torrenta i ne mora baš u potpunosti biti originalni instalacijski CD/DVD,...

Jednom, prije 5-6 godina sam išao uspoređivati što se instalira na HDD s originalnog CD-a Win XP Pro SP2 i što se instalira na HDD s navodno OEM verzije istih tih Windowsa s torrenta,... i bilo je nekih 30-ak MB viška
27.09.2012 | 22:37
pa ovo nije Winjdows????.....Svasta
27.09.2012 | 23:04
Pitanje je vrlo jednostavno i čitko. Biste li čovjeku posudili originalni DVD? Neznam čemu debata o torrentima, jeli ovo ono...
27.09.2012 | 23:30
Bilo bi dobro da znamo za koji Mac mu treba DVD osim ako ne ocekuje retail verziju
27.09.2012 | 23:32
Pa mislim da će mu retail sve dubioze riješiti
Poz.
28.09.2012 | 00:16
amsterdamxxx kaže:
pa ovo nije Winjdows????.....Svasta

Nije, kao što ni torrenti nisu oaza free softwarea,... osim za naivne
28.09.2012 | 00:41
cariblanco kaže:
@iMo neznam šta želiš dokazati s tom izjavom?Ako si kupio apple hardware onda si dobio software besplatno,sad si ga vjerovatno zagubio i ne želiš preuzeti isti takav originalni,samo što je on skinut s torrenta!Nije to kao da skineš 10.3.9 ili neki drugi pa da ga staviš na neki pc.Za mene nema nekakve moralne ili neke ini dvojbe,zašto to ne bi na taj način rješio...napiši razlog,ono baš me zanima.

Razlog nije moralne naravi nego praktične - ne ide mi taj postupak, negdje zašteka ... S DVD-ima je sve jednostavnije. Nema razloga za ljutnju.
28.09.2012 | 00:43
Zdeslav kaže:
Pitanje je vrlo jednostavno i čitko. Biste li čovjeku posudili originalni DVD? Neznam čemu debata o torrentima, jeli ovo ono...

Upravo to. Trebam samo DVD i kad obavim što trebam vratim ga. Naknada za uslugu po dogovoru.
28.09.2012 | 00:44
jmirakul kaže:
Bilo bi dobro da znamo za koji Mac mu treba DVD osim ako ne ocekuje retail verziju

Mac mini. PPC.
28.09.2012 | 01:08
Rado bih čovjeku posudio original (uredno kupih iMaca G4 u tadašnjem PowerComu, s računom, kutijom papirima, CDima, garancijom...), ali do sad sam sačuvao sve osim tih CDova (damn!).
Rado bih čovjeku posudio to što sam platio i što je moje, ali to ne mogu naći . Zato sam predložio ovaj torrent, no eto, ne ide...

Dajete vi Mac Useri iz 2003 prekopajte svoje kutije
28.09.2012 | 02:04
Imam ja retail 3 CD-a, 10.3 i restore DVD od powerbooka G4 (mislim 10.3.8). e sad, ako je mini došel s nečim višim od 10.3, onda mu nebu dal da to gore instalira, jer je OS prenizak. S druge strane, nisam ziher da bu šljakalo s restore diskom od powerbooka....
Ali, posudim, nije greda
28.09.2012 | 10:39
iMo, moguće da sam ja dobio sa Minijem, odem nakon posla doma i provjerim i donesem u Zagreb jer taman idem gore danas.
28.09.2012 | 11:32
iMo kaže:
jmirakul kaže:

Mac mini. PPC.

Imam i ja Mac Mini PPC, ali s njime dosao OS X Tiger (10.4). Ako odgovara, sutra se mozemo negdje naci. Javi se na PM.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 5 sati
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO