29.05.2014 | 00:16
-----------PROČITAJ PRVO PS. na kraju---------
Evo da se i ja javim. Također sam imao svoju epizodu sa Tonyem Sopranom.
Ljeto 2012. godine., bio sam na moru u Vodicama. Radno more, posjedujem zabavni park za djecu. E sad kako mi se pojavila potreba za iPad-om, gledam sam oglase malo po netu i nije mi bilo svejedno tek tako naručiti preko njuškala, vec sam otisao na mackorisnik (kontam, ekipa je s foruma, dugo su članovi, sumnjam da bi tu tko koga zajebo).
Tony Soprano je objavio oglas da prodaje novi zapakirani iPad 32GB + Cellular.
Javio sam mu se, dogovorili cijenu i za iPad i za smart cover ili smart case. (koja je bila prilično povoljna, moram priznati). Nisam točno siguran jel case ili cover.
E sad ide problem, paket je uredno stigao nakon par dana u poštu u Vodice, cijena je bila 300-400 kuna viša od dogovorene (nisam točno siguran koji je iznos bio, ali uglavnom nije bio dogovoreni iznos) i smart cover ili case nije nikada stigao.
On se opravdavao je smart case ili cover zaljepio na kutiju u kojoj je bio iPad. Ok, vjerujem čovjeku, i odem u poštu opet da pitam jel bilo šta zaljepljeno na paket, kaže poštar nije. To se niti ne smije raditi. Sad se ja vec razmišljam, sigurno je poštar ukrao.
Ali, imam prijatelja koji radi u pošti, nazovem njega da provjerim jel se smije ljepiti pošiljka na pošiljku, kaže prijatelj NE.
I sad su tu krenili mailovi i prijetnje preko mailova, da bi onda on otvorio topic na mackorisniku u kojem mene optužuje da hocu ja njega prevariti.
Naravno kada sam napisao svoju stranu price, korisnici su povjerovali meni. I tu je on onda pristao poslati mi ponovno smart cover ili case. I tu je prica trebala završiti.
No međutim, stigla je neka jadna maska koja na ebayu košta par $, a na njuškalu 40-50 kn.
Ali samo da napomenem, da dotični gospodin nikako nije htio nikako poslati novi smart cover ili case sve dok nisam napisao da garancija glasi tvrtku Atlantic grupa (JAVNO), i da cu ja uci u trag pravom vlasniku uređaja. A samim time doci i do njega, i tu sad on mijenja pricu, i moli me da to maknem i da mi on šalje novi smart cover/case.
@kinsif se toga možda i sjeca, jer je on isto pisao u tom topicu.
Pokušati cu naci topic, pa postam link ovdje da vidite.
LP
PS. S Obzirom da je to bilo dosta davno, neki detalji iz moga teksta možda i nisu 100% točni.
No, eve link sa mackorisnika u kojem sve lijepo piše.
www.mackorisnik.com/forumi/#/discussion/...snik-forum-oglasnika