iDruženje 2013
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iDruženje 2013

16.12.2013 | 19:36
Udomit će te smayoo siguran sam, čovjek je i prije to nudio. Ali da ne govorim u njegovo ime, vidjet ćemo što će on reći.
Meni baš krivo što me ove godine nema.
16.12.2013 | 19:39
@ Riba, "Uzmi ubi pa se pušku"
16.12.2013 | 20:14
Ako te smayoo udomi, kupi Peptorane i Gastale, a i kašetu vina stavi u gepek.
16.12.2013 | 20:29
E... jesi ga ocrnio. Kod mene je jeo i pio ko miš. Izgled vara.
16.12.2013 | 20:44
Ma jeli? Vidjeli smo njegova kulinarska dostignuća! Ono bi svakoga na koljena bacilo.
Komentar je bio baš u kontra smjeru. Bojim se da bi ga bilo sram da od njega odeš gladan!
Vino je samo zato jer se u kuću ne dolazi praznih ruku. LOL
16.12.2013 | 21:00
mislim da bi trebalo poslati pozivnicu za Miu Lovric, ako treba skupiti lovu za troskove puta i eto odaziva
16.12.2013 | 21:19
Eto, Performita, ako si u kontaktu, javi se. Između ostalih, i ja bih te rado upoznao. Ako se sjećaš, nekad sam crtao ali sam zapustio.
Osvježila bi nam dan. Srdačan pozdrav !
UPS!
Mislim da sam pobrkao lončiće. Sorry Performita 1
16.12.2013 | 22:12
ja bih vrlo rado dosao ali, daljina je problem.
16.12.2013 | 22:16
Ti kada dodjes u mahalu,nemoj da se ne javis
17.12.2013 | 11:11
Riba kaže:
Udomit će te smayoo siguran sam, čovjek je i prije to nudio. Ali da ne govorim u njegovo ime, vidjet ćemo što će on reći.

Smayoo će reći: "Pa jebemu šukare, da mu jebem, jzelko, pa ne da sam ovdje svima nudio smještaj, nego sam tebi osobno, i to najmanje dvaput, kad sam bio kod tebe na Hvaru, nudio da slobodno dođeš (dođete) i prenoćiš."

Dakle, ako ti treba noćenje, to je najmanji problem!
17.12.2013 | 11:53
ZAAK kaže:
mislim da bi trebalo poslati pozivnicu za Miu Lovric, ako treba skupiti lovu za troskove puta i eto odaziva

17.12.2013 | 11:54
smayoo kaže:
Riba kaže:

Smayoo će reći: "Pa jebemu šukare, da mu jebem, jzelko, pa ne da sam ovdje svima nudio smještaj, nego sam tebi osobno, i to najmanje dvaput, kad sam bio kod tebe na Hvaru, nudio da slobodno dođeš (dođete) i prenoćiš."

Dakle, ako ti treba noćenje, to je najmanji problem!

100% tacno i sto je jos vaznije Iskreno.
17.12.2013 | 15:43
Ma sve pet ! Želja je velika, ali nažalost, prioriteti i mogućnosti ne dozvoljavaju. A da je loš izgovor i meni je. Kad sam bacio kalkulaciju ispalo mi je mučo nerealno. A može li video streaming sastanka?
17.12.2013 | 16:03
Ma znam, jbg, ima komad puta itekakav s Hvara do nas...
Probat ćemo neki FaceTime...
17.12.2013 | 20:39
koliko nas je onda?
18.12.2013 | 22:45
10. Poziv stoji i dalje otvoren. Ja ću se u Maslini dogovoriti za stol za nešto više ljudi ako se još netko odluči priključiti u zadnji čas. Ako baš ispadne da nas dođe duplo (mislim da je vjerojatnije da ću dobiti sedmicu na lotu makar nisam uplatio listić nikad u životu ), improvizirat ćemo.
18.12.2013 | 22:46
Pardon, predlažem okupljanje od 17h.
18.12.2013 | 22:49
meni pase 17 h
19.12.2013 | 00:19
U 17h je OK.
Vidimo se
19.12.2013 | 07:54
17h ok.
19.12.2013 | 08:40
Napravite neku reportazicu za dislocirane clanove
19.12.2013 | 16:27
ja cu stici oko 18:00 cca , u 16:30 mi kcer ima predstavu u vrticu, to traje cca 1h a stanujem relativno blizu pa.....
19.12.2013 | 16:29
u 17h sam tamo.
vidimo se
19.12.2013 | 16:48
Ooo, pa bit ce nas za sada cak 9 (sa zenama). Ako sam dobro prebrojao.
19.12.2013 | 18:42
Moja žena se broji za 10.
20.12.2013 | 14:25
Mozdaa jednom napravit turneju druzenja ? Jednom Rijeka, pa
Split,Zagreb....
Volio bi doc i upoznat sviju, ali u ovo doba godine najvise posla
20.12.2013 | 14:54
Pa bili smo prošle godine u Zagrebu pa nije baš pomoglo.
20.12.2013 | 15:33
Dobio sam ja poslije neke komentare nakon prošlogodišnjeg druženja u Zagrebu. Otprilike je bilo, kao, u krivom smo kvartu, "ko bu tamo našel parking", "to mi je skroz na drugu stranu grada". I tako.
Kad bi pokušali s jugom - onda Zadrani ne žele u Split iz principa, Šibenčani ne žele u Zadar, Splićani ne žele u Šibenik, a Dubrovčani ne žele nikamo iz Dubrovnika jer - valjda se zna što je Dubrovnik!
20.12.2013 | 15:35
Uglavnom, vidimo se sutra u 17h u Maslini. Tko ne poznaje nikog od nas, neka pita konobare za Jabučnjak društvo. I rezervacija je pod tim imenom napravljena.
20.12.2013 | 16:15
Mogla bi i BiH - Sarajevo
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Riba, temeljnik, Anonimci (504)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO