iDruženje 2013
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iDruženje 2013

12.12.2013 | 10:52
Pa, prema ovom što su ljudi napisali, 21. bi nas se moglo skupiti možda i 6... Ajde onda, za 21.12. tko može doći?
12.12.2013 | 11:41
neka bude 21 iako ne mogu, bolje da se skupi vise ljudi nego nas troje haha
12.12.2013 | 14:06
ja dolazim.
12.12.2013 | 14:31
+1 za 21.12.2013
  • forthdancer
  • Posjetitelj
12.12.2013 | 16:37
+1 za 21.12!!
12.12.2013 | 17:58
14.12 - 0 bodova
21.12 - stizem!
12.12.2013 | 22:51
+1 za 21.12.
12.12.2013 | 22:59
evo namjestio sam si kalendar, mogu i ja 21.12 )
12.12.2013 | 23:13
smayoo kaže:
Renzo, ma nemoj ti sad misliti da je to prema tebi osobno usmjereno.

smayoo kaže:
Nismo ti dovoljno visok prioritet.

Sad mi nije jasno, jel osobno ili nije?
12.12.2013 | 23:15
Evo, 21. nemam ništa, count me in!
12.12.2013 | 23:51
pase!
+1
12.12.2013 | 23:53
Renzo kaže:
smayoo kaže:
Renzo, ma nemoj ti sad misliti da je to prema tebi osobno usmjereno.

smayoo kaže:
Nismo ti dovoljno visok prioritet.

Sad mi nije jasno, jel osobno ili nije?

Ma joj, daj, naravno da nije.
Gledaj, ti si makar odlučio javiti i reći da nemaš vremena. Stotine jabučnjakovaca (pa i nekoliko članova uredništva) nisu niti to.
I ne može im (vam) nitko zbog toga zamjeriti. Jednostavno - imate druge prioritete. To je tako u životu.

Žao mi je i ispričavam se ako ti je ovo zazvučalo kao da te napadam. Ja sam jednostavno htio Ribi reći da nema smisla razmišljati o drugačijem terminu jer u bilo koje doba godine priča je uvijek ista. Oni koji žele, naći će vremena da dođu (naravno, ako ne postoji u isto vrijeme neka fiksna obaveza koja je važnija), a oni kojima su druge stvari u životu važnije - neće.
13.12.2013 | 09:36
U redu, shvaćam šta želiš reći.
Sve 5.
13.12.2013 | 10:31
Mislim da je apsurdno za mene cak i da govorim da ja ne mogu
13.12.2013 | 12:12
drlovric kaže:
Mislim da je apsurdno za mene cak i da govorim da ja ne mogu

Kako ne bi mogao? Zamolis one tvoje Amere da te prevezu nekim od stealth letjelica, zamisljam slijetanje pod okriljem mraka na Grobnik, ti iskaces van sa hrpom Apple uredjaja koje si nam nabavio po povoljnoj cijeni... Nesto kao James Bond djed mraz...
13.12.2013 | 17:37
'beš to. Bolje da ga stealth teleportiraju skupa s vrećom iPadova direktno u "Maslinu".
13.12.2013 | 19:04
To drlovric moze organizovati,on je nesto poput "halo Bing kako brat".Moze mali sve
13.12.2013 | 19:33
saint kaže:
To drlovric moze organizovati,on je nesto poput "halo Bing kako brat".Moze mali sve

Halo Bing, imam Apple robe, zanima te? Šaljem dronovima, gledaj u nebo!

Mene nema, daleko mi jednostavno Rijeka - dovoljno je reći da nisam zadnja dva mjeseca vikendom bio doma, a od 21 je prvi slobodni vikend kad se zatvaram u kuću sa ženom i djecom i ne izlazim osim ako padne snijeg
14.12.2013 | 09:14
Ma lako za dronove, nego malo zajebava ogranicenje tezine prtljage

Ne mogu doci ali ako slucajno vidite Predator u tom predijelu nije moj

I ne slusa sta pricate. I ne snima vas
14.12.2013 | 10:58
Back on track. Trenutno nas je 9 za 21.12. Ajmo još. Idemo do 15. AJMO ŽIVOOO, PROBUDITE SEEEEE!!!
14.12.2013 | 12:11
ja dovodim ženu. +1
14.12.2013 | 16:12
smayoo kaže:
Kratke upute kako doći do "Masline":

Iz smjera Zagreba - nakon plaćanja cestarine nastaviti autocestom. Na dnu vrlo duge nizbrdice (oko 1 km nakon dugog i jakog lijevog zavoja) držati srednju traku i slijediti putokaz za Pulu. Voziti dalje obilaznicomm do prvog izlaza (putokaz Rijeka-centar; dolazi nakon tunela, mosta, vijadukta, malo normalne vožnje pa opet jednog viadukta i jednog tunela). Izaći van, na prvom semaforu se mora desno, a na drugom treba opet ići desno, prema centu. Nakon 700 m lagane nizbrdice pizzeria je s lijeve strane.
....

Koliko vidim na Google street view pizzerija bi trebala biti s desne strane a ne s lijeve ili se je nesto od 2011 na ovamo promjenilo???
14.12.2013 | 18:39
Nije se ništa promijenilo. Pizzeria je s desne strane, a ja patim, kao i mnogi ljevaci, od "the other left" problema (često, kad ne pazim, pobrkam riječi "lijevo" i "desno"\).

Hvala ti što si uočio grešku!
15.12.2013 | 17:12
Ajde malo bump... Šta je bilo, ljudi, jeste zaspali? Ajmo, ajmo, tražimo još ljudi za druženje u subotu 21.12. Ajde!!!
15.12.2013 | 18:25
Mozda bi valjalo kao clanak napisat obavijest na temu? Pa da se vidi kada ljudi dodu na jabucnjak. Sumnjam da svi citaju sve teme kao neki
15.12.2013 | 18:26
Ajde, de... Probat ćemo i to...
15.12.2013 | 21:53
Ja bi dosao ali dolazim par dana kasnije tek za hr tako da mi je zao. Neke forumase bi bas volio upoznati. Nadam se da ce biti prilika.
16.12.2013 | 01:21
Mislim da nema teorije da stignem, ali ako se desi cudo, navratila bih i ja. Ipak sam zensko pa me vuce znatizelja, neke clanove bih rado vidjela i cula u zivo Iako ne pisem cesto jer nemam nista pametno za reci, citam vas gotovo svakodnevno vec skoro godinu dana pa ste mi se vec uvukli pod kozu heheh
16.12.2013 | 18:36
Drage volje bih dosao ali uz dezurstva u bolnici i malo dijete, zenu koja je u smjenama isto u bolnici i manjak osoblja nazalost nema jebene teorije. Zavidim onima koji ce doci. Sve bih vas volio upoznati i popricati ali nekom drugom prilikom. Vama koji dolazite zelim super zabavu i ugodne razgovore. Pozdrav od Ivana iz Bjelovara
16.12.2013 | 19:09
I mene muči daljina. Morao bih osigurati noćenje, jer nema šanse , ni teoretski, isti dan doći doma. Već me od poćetka rajca ovo druženje, ali nikad nemam šanse. U Rijeci baš nemam nikog od rodbine a nisam baš ni gravitirao prema njoj. Ako bi mogao negdje prenoćiti, još bih riskirao dolazak. Isto bih volio upoznati bar dio članova našeg Jabučnjaka. Ako imate kakvo riješenje moglo bi se rzmislit o dolasku. U Splitu noćenje u omladinskom hotelu me došlo za noć 100kn kad nije vozio trajekt za Hvar pretprošle zime. To bi mi još bilo podnošljivo u odnosu na 100€ ili slično. Eto , malo sam se ispuhao !
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 46 minuta
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(
  • smayoo: RIP :(
  • dpasaric: Umro Bill Atkinson! :(
  • drpongrac23: @Zdravac - Nemoj ići lijevo ako semafor je desno :) :)
  • Zdravac: hahahah
  • Zdravac: A da se, umjesto palac dolje/gore, uvede palac lijevo/desno?!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.99 Seconds

Provided by iJoomla SEO