Izrada sigurnosne kopije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izrada sigurnosne kopije

07.09.2017 | 23:13
Pozdrav svima, molio bi za pomoc. Znaci rijec je o windows 10 i itunes najnoviji koji ima i o iphone 7 na 10.3.3. Nemogu napravit sigurnosnu kopiju pred sam kraj izrade izbaci mi prozor da je telefon otkopcan. Probo sam neznam ni sam sta vec nisam i frisku instalaciju win i novi itunes. Svaka ideja dobro dosla
08.09.2017 | 00:12
grgaa kaže:
Pozdrav svima, molio bi za pomoc. Znaci rijec je o windows 10 i itunes najnoviji koji ima i o iphone 7 na 10.3.3. Nemogu napravit sigurnosnu kopiju pred sam kraj izrade izbaci mi prozor da je telefon otkopcan. Probo sam neznam ni sam sta vec nisam i frisku instalaciju win i novi itunes. Svaka ideja dobro dosla

Meni prvo pada na pamet problem s kabelom. Ako nije to pokušaj očistiti u iphoneu gdje ukopčavaš kabel jer nekad steka a ako nije ni do tog onda ti se USB u laptopu možda rasklimao pa ne hvata uvijek i slučajno pomaknes.
08.09.2017 | 05:54
i probaj na nekom drugom kompu..
08.09.2017 | 12:15
Znaci ista mi se stvar dogodi i kad pokusavam putem wifi veze izradit sigurnosnu kopiju izbaci mi poruku da iphone se nije mogao sinkronizirati jer je resetirana veza s iphoneom. Sad zasto se to događa neznam. Uglavnom dođe skoro do kraja i onda to izbaci
08.09.2017 | 12:18
jel imaš neki backup od prije da ga restoraš?
08.09.2017 | 12:31
Nemam to me i muci
08.09.2017 | 12:35
nešto se sblesiralo, nije to do kabela ni ničeg, da ga sad resetiraš vjerojatno bi radio, al pitaj boga gdje mu je bug.
08.09.2017 | 13:47
Najbolja stvar u svemu je sta odradi sinhronizaciju do kraja jedino drugi korak ne izvrsi do kraja i kad sve zavrsi onda izbaci poruku da nije mogla da se izrsdi sigurnosna kopija jer je iphone odspojen
08.09.2017 | 18:03
Što sve imaš na iphoneu, koliko je memorije čime napunjeno?
08.09.2017 | 18:05
Nista posebno. Nekih 13 gb sveukupno nekoliko igrica nesta malo slika i pokoji program
08.09.2017 | 18:34
Jel sumnjas na neki program da bi mogao pravit problem. Najgore mi je ako ga izbrisem cijelog i postavim kao novi uređaj moram opet ic u banku da mi ukljuce mbanking i na nekim igricama moram sve opet ispcetka
09.09.2017 | 08:33
probaj otići u istyle, tamo sam vidio da su nekoj ženskoj radili backup i onda joj prebacili na usb stick badava.. nemaš kaj izgubit, uvijek ga stigneš resetirati.. ako oni ne mogu napraviti backup onda budu ti rekli u čem je problem.. jel ti sve radi normalno na mobu? neki bug u radu?
vidim da je iphone 7 znači da još imaš garanciju.. furaj ga u servis..to mora radit..
09.09.2017 | 09:01
Ma to mi je problem nisam blizu zg. Inace radi sve ko urica nikakvih problema. Slucajno sam iso obnovit sigurnosnu kopiju nisam dugo reko da ne izgubim podatke. Jos cu koji dan probat ovako ako ne uspijem izbrisat cu sve i nanovo ga instalirat.
09.09.2017 | 11:17
Pretpostavljam da si probao onu najgljuplju glupost - reboot kompjutera i gasi-pali iphone pa onda backup?
Onda iduću najgluplju glupost (obzirom da se radi o windowsima) - deinstalirati iTunes pa opet instalirati?
09.09.2017 | 11:18
I općenito, probaj iTunes na nekom drugom kompu (po mogućnosti - na Macu) za backup. Ako ti prođe, imaš klasični problem s windowsima.
09.09.2017 | 11:42
Uh probo probo cak sam i nove vindovse stavio i najnovi itunes i drugi komp ali je isto sa win 10 jedino nemam priliku na macu probat i neznam vise sta nisam sve upute sa googla i sad cu jos probat brisat app jedan po jedan i vidit jel ce ic ako i to ne pomogne idem na frisku instalaciju i instaliranje app jedan po jedan. Nemam vise ideja zasto se to događa sve inace uredno radi i sinhronizacija uredno prođe osim sta ne napravi sigurnosnu kopiju
09.09.2017 | 11:48
Ne moraš odmah brisati app. Ako app radi kad je pokreneš, vjerojatno nije u njoj problem. Prije bi moglo biti da ti je problem u nekom od multimedija fajli (foto, video, muzika...) ili u mailovima (oni spadaju pod OTHER).
Ako imaš imap account od maila, probaj izbrisati account na iphoneu (ostat će ti sve na serveru) pa restart iphone da pobriše. Pa probaj.
09.09.2017 | 21:35
Nakon par dana muke i isprobavanja milion nacina nije uspjelo nista. Obnovio sam iPhone sa novim softverom i stavio ga kao novi poskido rucno sve aplikacije i sada radi. Sreca je da sam kontakte spremio na claud tak da njih nisam izgubio ostalo je nebitno. Hvala svima koji su pokusali na bilo koji nacin pomoc
09.09.2017 | 21:42
Žao mi je da si morao tako.
Moram primjetiti da slične probleme uvijek imaju ljudi koji koriste iTunes na Windowsima...
09.09.2017 | 22:09
Ma nista strasno samo oduzme dosta vremena. Sta mu se desilo ko ce ga znat. Update na 10.3.3. sam napravio preko telefona mozda se je tu nesta zmrdalo ko ce ga znat. Uglavnom sad radi.
18.09.2017 | 18:24
Bug!
18.09.2017 | 21:26
smayoo kaže:
Žao mi je da si morao tako.
Moram primjetiti da slične probleme uvijek imaju ljudi koji koriste iTunes na Windowsima...

Na licenciranim win 7 nikad nikakvih problema u zadnjih valjda 5-6g, bar oko iuređaja. Valjda 50-ak odrađenih backupa/recovery mojih iphona, ženinih, ipada. Ja se ponekad stvarno načudim kad vidim koliko neki imaju problema s win 7.
18.09.2017 | 21:59
Mislim da to nema veze sa Windosima i Macovima. Jednom davno sam imao slican problem i mozda je bilo do kabela. pikusaj s drugim orginalnim kabelom. A mozes i odraditi restore preko recovery mode .
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 20 minuta
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO