Iphone 6 zamjena baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6 zamjena baterije

13.01.2017 | 11:46
zk1 kaže:
songoku kaže:
zk1 kaže:
Mrnjo kaže:
po seriskome br izasla iz garancije

Apple daje 2 godine garanciju na bateriju.
Prošli mjesec sam dobio refurbished ip6 zbog neispravne baterije, servis Agram u Zagrebu telefon bio star 2 godine

Ma otkud ti to. Apple ne daje 2 godine garancije niti na cili iPhone (osim ako ne kupis AppleCare+), a pogotovo ne na bateriju. Tvoj 2 godine star telefon je moga biti zamijenjen jedino u sklopu nekog replacement programa (ne znam da li je bio neki za iPhone 6, znam da ima za iPhone 6s) ili kroz consumer law claim ako je unutar 2 godine.

I ja sam bio iznenađen ali tako je bilo, telefon bio na servisu 10ak dana,

Nema to veze s garancijom. Apple ima replacement program za napuhnute baterije (jer jebiga napravili su telefon tako da je sam ne mozes zaminiti). A i u opisu ti lipo pise "koja je obuhvacena programom zamjene".
13.01.2017 | 12:03
songoku kaže:
zk1 kaže:
songoku kaže:
zk1 kaže:
Mrnjo kaže:
po seriskome br izasla iz garancije

Apple daje 2 godine garanciju na bateriju.
Prošli mjesec sam dobio refurbished ip6 zbog neispravne baterije, servis Agram u Zagrebu telefon bio star 2 godine

Ma otkud ti to. Apple ne daje 2 godine garancije niti na cili iPhone (osim ako ne kupis AppleCare+), a pogotovo ne na bateriju. Tvoj 2 godine star telefon je moga biti zamijenjen jedino u sklopu nekog replacement programa (ne znam da li je bio neki za iPhone 6, znam da ima za iPhone 6s) ili kroz consumer law claim ako je unutar 2 godine.

I ja sam bio iznenađen ali tako je bilo, telefon bio na servisu 10ak dana,

Nema to veze s garancijom. Apple ima replacement program za napuhnute baterije (jer jebiga napravili su telefon tako da je sam ne mozes zaminiti). A i u opisu ti lipo pise "koja je obuhvacena programom zamjene".

Apple daje besplatnu zamjenu uređaja jer 2 godine daju garanciju na bateriju, ti to možeš shvatiti kako hoćeš, stojim pri tvrdnji da je bolje dati telefon na popravak u ovlašteni servis, nekad prođeš i jeftinije
13.01.2017 | 13:36
ravnomjerno ae trosi , nije kao prije zamjene ali mi isto ide na zivec..kako cu znati sta mi od programa cuca bat..smayoo kaže:
Mrnjo, ako se baterija prazni ravnomjerno (ma koliko brzo), ako nemaš situaciju da najedamput padne s npr. 60% na 10%, da se ugasi pa onda, čim ga spojiš na punjač, pokazuje 30%, i sl. Onda ti nije neispravna baterija, nego ti nešto od programa isisava bateriju.
13.01.2017 | 14:50
100 puta prozvakano.
1. Napuni na 100%
2. Pogadi sve gam, gps, bt, wi-fi svu sinkronizaciju i makni s punjaca preko noci.
Ako padne vise od 5% (2-3% bi bilo normalno) onda je problem ili u bateriji ili u telefonu. Probaj napraviti restore i postaviti ko novi telefon bez povlacenja backupa s time da gubis neke podatke (SMS poruke, postavke u programima i igrama, u stvari sve sto nije kao podatan na iCloudu).
3. Ako je malo praznjenje baterije, sad ukljucuj dio po dio i prati

Stos je u tome da normalno koristis telefon preko dana a navecer pogasis sve osim recimo gam ili bt ili ...
13.01.2017 | 15:42
zabac kaže:
100 puta prozvakano.
1. Napuni na 100%
2. Pogadi sve gam, gps, bt, wi-fi svu sinkronizaciju i makni s punjaca preko noci.
Ako padne vise od 5% (2-3% bi bilo normalno) onda je problem ili u bateriji ili u telefonu. Probaj napraviti restore i postaviti ko novi telefon bez povlacenja backupa s time da gubis neke podatke (SMS poruke, postavke u programima i igrama, u stvari sve sto nije kao podatan na iCloudu).

Stos je u tome da normalno koristis telefon preko dana a navecer pogasis sve osim recimo gam ili bt ili ...

pokusaj ostaviti jednu noc tako a signal nek ti je 4G ako se isprazni kao meni puno jer je valjda signal los tu kod mene i dobra betonska konstrukcija zgrade, onda iducu noc stavi na 3G ili 2G ja na 3G nemam nikakvih problema sve upaljeno normalno i 6h nocu ne padne sa 100% dok na 4G mi je pao za 15% bio. cudo je koliko to mijenjanje s 3G na 4G troši baterije
13.01.2017 | 22:15
Nema toliko veze to je li na 3G ili na 4G, nego ako ga držiš na 4G u zoni gdje je marginalno loš prijem 4G jer onda telefon stalno diže predajnu snagu da bi bi se održao na toj mreži. Spustiš na 3G koja ima solidan prijem, mobitel spušta snagu i baterija traje puno dulje. Isto vrijedi i za spuštanje na 2G ako je prijem 3G marginalno loš.

Ako sad opet netko poželi napisati komentar da po kojim to zabitima nema 3G signala, molim neka se suzdrži jer ne živimo svi u Zagrebu.
14.01.2017 | 05:04
Sta je najgore ja sam u Zagrebu i nemam 4G Tj imam ali
Me zeza prebrzo troši bateriju jer je vanjski dio grada Ajmo
Reci točnije novi zagreb kad mi je na 3G nikakvog problema nemam Hah
14.01.2017 | 09:42
Dragi napravio sve kako si opisa sve pogasio i ostavio baterija od sinoc u 22:30 do jutros 09:30 nije se potrosila nista na 100 % je, a restore sam napravio prije par dana sa povlacenjem podataka ,po ovome je baterija ok ..zabac kaže:
100 puta prozvakano.
1. Napuni na 100%

14.01.2017 | 10:10
Muci te neki program koji stalno vrti i trosi bateriju, a povezan je s necim sto su po noci ugasio.
IMG_0134.PNG

Vidi kako je kod mene vrijama koristenja je 25min, a veijeme cekanja 1h41min.
Ta dva vremena moraju biti razlicita osim ako konstantno ne prckas po mobu.
Ako ga ne diras, a vremena su jednaka, nesto se vrti u pozadini i trosi bateriju.
Sad treba naci sto.
Sljedecu noc ostavi samo Wi-Fi upaljen.
Ja bi sumnjao na Wi-Fi i neki program koji nesto sinkronizira.
14.01.2017 | 10:14
Najčešće budu ova s*anja za "društvene" mreže. FB, Viber...
14.01.2017 | 11:12
Čak sam siguran da upali wifi i ostalo a mrežu samo ostavi na 2G/3G da mu i dalje ne bi spala ispod 2-3%
14.01.2017 | 12:38
Od kad sam napravio beckap podataka ima tri cetri dana nepakaziva mi potrosnju baterije po aplikacijama , samo usage i standbay stanje baterije,danas je baterija ok ,, samo mi ovo nije jasno zbog cega nema potosnje po aplikacijama..
Prilozi:
14.01.2017 | 16:07
Nemam pojma zasto ne prikazuje. Ovo je normalno ponasanje moba.
Nisam siguran ali ako si mjwnjao bateriju tada je valjda ovako. U stvari nemam pojma.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 59 minuta
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Glas, Riba, Anonimci (971)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.53 Seconds

Provided by iJoomla SEO