Iphone 5 16gb obrisati find my iphone???!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 5 16gb obrisati find my iphone???!!!

09.12.2014 | 20:18
Poštovani forumaši molio bi vas za pomoć dali netko zna dali se može ikako izbrisati opcoja find my iphone na iphone 5 16gb ios 7.1.2. Uređaj sam našao pred godinu dana na brodu. Uređaj nije iz Hrvatske. Na njemu sve radi i funkcionira na sve kartice samo nemogu nigdje dobiti informaciju u vezi brisanja opcije. Dali možda kontaktirati apple direktno dali bi oni mogli kako pomoći, ako itko zna bilo što u vezi ove opcije molim za pomoć.
Unaprijed hvala!
Tema zaključana.
09.12.2014 | 20:30
Ne moraš kontaktirat Apple. Bolje kontaktiraj MUP. Oni to puno brže riješe.
Tema zaključana.
09.12.2014 | 20:43
Hvala na odgovoru, puno si pomogao!
Tema zaključana.
09.12.2014 | 21:29
ne možeš ništa i ne postoji način da se iCloud lock zaobiđe ili FMI isključi bez podataka vlasnika.
koristi tako dok ide a kad se nešto desi pa budeš morao Restorat pozdravi se s njim.
ili fino starom vlasniku pošalji mail i zamoli ga lijepo da ukloni iphone sa svog accounta.
ne može ti pomoć nitko a pogotovo ne apple.
Tema zaključana.
09.12.2014 | 22:26
Imaš izgubljen (možda i ukraden) mobitel i tražiš pomoć kako ga sakrit od vlasnika. I čudi te nedostatak pomoći.
Tu na forumu ima puno ljudi kojima je iPhone ukraden i budi siguran da nećeš naići na razumijevanj .
Tema zaključana.
10.12.2014 | 05:43
Uređaj je nađen nije ukraden... Vlasnik je kontaktiran ali nemam nikakve povratne informacije ni odgovora... Dobio sam samo odgovor da je icloud račun izbrisan iz sigurnosnih razloga...
Hvala na komentarima!!!
Tema zaključana.
10.12.2014 | 08:33
ako nije uključena opcija "lost" u iCloudu onda jos i postoje neke šanse da se riješi password od iClouda, a ako ga je vlasnik označio kao lost, ni Zdravko Mamić ti nemože pomoć...
Tema zaključana.
10.12.2014 | 08:47
iMac/Teo kaže:
Uređaj je nađen nije ukraden...

Vjerujem da ga nisi *ukrao* (izvadio vlasniku iz džepa ili tako nešto), ali pronaći tuđu stvar, a ne vratiti je - to je također kazneno djelo kao i krađa.

Hvala na komentarima!!!

Nema na čemu. Ako ti se komentari ne sviđaju, mogu ja cijelu temu i izbrisati. Što kažeš na to?
Tema zaključana.
10.12.2014 | 13:02
Dobro svi ste super pametni sa komentarima...kome da ga vratim kad neznam tko je vlasnik a na icloud mail ne dobivam nikalvu povratnu informaciju. Najbolje da ga dam prvom prolazniku na cesti pa i će biti kao da sam ga vratio vlasniku...
Najbolje da se ova tema izbriše i da ne trošimo riječi i vrijeme uzalud!
Hvala svima na komentarima...pozz...
Tema zaključana.
10.12.2014 | 13:29
Kako ne znaš ko je vlasnik, a kontaktirao si ga?
I kako da ljudi ovdje znaju da si mobitel našao, a ne ukrao?
Kontaktiraj Apple, mada sumnjam da ćeš išta postići...
Tema zaključana.
10.12.2014 | 14:03
pa kako će znat ko je vlasnik kad je fino napisao da mu je slao mail na icloud adresu i nije dobio odgovor nikakav.
nema smisla da kontaktira apple. apple će samo pomoć u smislu da uzme iphone i vrati vlasniku. maknut iphone sa tuđeg računa mu apple nikad neće napraviti.
Tema zaključana.
10.12.2014 | 14:46
a da napraviš emergency call na 112 ili policiju sa tog telefona? Neka ti naprave trace, dobiju IMEI i probaj dobiti info koji operator je u igri. Vrati mob tom operateru i neka ga oni vrate vlasniku
Tema zaključana.
10.12.2014 | 15:24
LOL
ne treba mu policija da vidi iz koje je zemlje iphone po IMEI-ju.
jeli fino napisao da radi na sve kartice?
jeli fino napisao da iphone nije iz HR?
"zovi policiju pa da trace naprave"
hahaha
Tema zaključana.
10.12.2014 | 15:39
Ok,vec je dobro poznato da na jabucnjaku ovakve stvari ne podrzavamo.Ova tema ide pod lock
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO