ne dolaze mi obavjesti o azuriranju softwarea
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ne dolaze mi obavjesti o azuriranju softwarea

11.03.2014 | 00:05
zna li itko kako ovo popravit? otkad imam iphone nikad nisam dobio obavijest kad je neki update softwarea bio...uvijek vidim na internetu i to me stvarno nervira...inace imam iphone 4 ios 7.1 i imam ukljucene obavijesti...
11.03.2014 | 00:46
nemam ni ja obavijesti ni na ip5s. nije mi to toliko bitno ni hitno. ponekad je bolje pricekati nego trčati pred rudu. Nego rađe reci jel primjećuješ da je iP4 išta bolji, brži, fluidniji nakon updatea?
11.03.2014 | 01:40
Da, prie par tjedana sam ga mislio prodati kako je spor bio, al sad nakon updatea je sve extra, super
11.04.2014 | 09:38
Pozdrav.Imam iphone 4 16 gb ios 6.1.3 i da li da stavim ios 7.1 ?
11.04.2014 | 10:29
Ovisi, zelis li mogucnost instaliranja novih verzija vecine aplikacija ili ti je bitnije da je uredjaj brz kao što je na 6.1.3?

Ja imam 4S sa 32GB i ne zelim preci na 7.1, nek idu svi novi update-i vrit... meni je draze da sve radi OK.
jednoom sam se opekao sa 4.1.2 na iPhone-u 3G... vuko se ko crkotina... a nema nazad...

Tu je i pitanje izgleda GUI-a, no nije ni 6-ica loša...
11.04.2014 | 17:55
Ostavite si 6.1.3, ios7 je razlog sto sam prodao 4s. Jednostavno mu fali rama..
11.04.2014 | 18:13
Ja sam na iP5 ostavi 6.1.2 jer mi zadnja nadogradnja nije donosila ama baš ništa.
11.04.2014 | 22:58
Ma gledaj, da ja imam 5-icu, odmah bi si stavio 7.1, a ja sam update junkie,
pa i to govori kako mi je teško biti na starom OS-u,
no funkcionalnost je na prvom mjestu...
na iP5 koliko znam sve radi kak spada na iOS 7,
sve ispod je ipak bolje na iOS 6.

a nab.... ja sve one developere koji se ne potrude zadržati kompatibilnost sa starijim iOS-om,
neki stvarno moraju preči na novije tehnologije, no večina mislim da ipak ne...
13.04.2014 | 09:35
A ja čitao po netu, pa čak i ovdje na jabučnjaku da je iOS 7.1 riješio sporost na iP4 pa i svim ostalim iĐiđama i tople preporuke da se može napraviti nadogradnja?
13.04.2014 | 09:52
Ja sam do prije nekoliko dana držao svoj iPhone 4 na 5.1.1. Došlo je do toga da sam morao naraviti restore i otišao sam na 7.1.

Što se tiče brzine, definitivno se osjeti razlika. 7.1 je sporiji, ali može se koristiti.

7.1 nije ubojica starijeg hardvera, ali nije ni brz kao raniji iOS.
13.04.2014 | 12:27
imam službeni ip4 (8gb) i na njemu je zadnji 7.1 Telefon radi jako lijepo i nemam zamjerke. Jedino gdje se vidno vidi 'trzanje' je lock screen koji kada slide napravi s boka malo zapinje. Što se ostalog tiče, sasvim respektabilno ide. Safari, mail, MT sve radi glatko i u skladu sa razlikom u generaciji hardware i softwarea.
13.04.2014 | 12:57
Upravu ste nek dolaze nove aplikacije za ios 7.1 bitnije je da radi brzo s ios 6.1.3,mada ponekad mi malo zasteka.Mozda je to do jailbreaka,sta vi mislite ?
P.S Mozda sam mal dosadan,ali sam novi ovde pa me to interesuje hehe :)Pozdrav!
14.04.2014 | 14:21
Sank kaže:
A ja čitao po netu, pa čak i ovdje na jabučnjaku da je iOS 7.1 riješio sporost na iP4 pa i svim ostalim iĐiđama i tople preporuke da se može napraviti nadogradnja?

Dobro si čitao. No nije riješio u smislu da je brzina ista koa sa 6.x, nije, i dalje je sporije, no mnogo bolje nego sa 7.0. iPhone 4S pak nema nikakvih problema, super radi.
14.04.2014 | 15:37
Sve je to tacno sto kazeete da ios 7.1 radi sporo na ip4,ali potrefi se da ios 7.1 bolje radi na neki iPhone 4 nego na 4S
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 56 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO