[Pomoc] Kako staviti slike u default iPhone Pozadi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

[Pomoc] Kako staviti slike u default iPhone Pozadi

21.11.2013 | 22:31
Pozdrav,Skinio sam sa www.google.hr par pozadina za iPhone i sad zanima me kako da ih stavim na iPhone ali u onaj folder gdje su te ostale slike za pozadine.Kad idete promjenit pozadinu pa vas pita dal zelite sliku iz Galerije iPhona il iz Svoje Galerije.

Instalirao sam iTools i sad kako dalje?
22.11.2013 | 19:35
Mozee pomoc? haha kako niko neznaaaaaaaaaa
22.11.2013 | 20:25
Zna, ali to su tako jednostavne stvari da se ocekuje malo i tvog truda.Tutorial za 2 sekunde

lmgtfy.com/?q=import+photo+to+iphone+with+itools
22.11.2013 | 20:26
Nema ti itools nikakve veze sa tim.

Znaš li skinuti ti sliku preko iphone-a u galeriju telefona?
Idi preko safarija na telefonu i skini sliku koju želiš i stavi kao wallpaper.
22.11.2013 | 20:26
Zar bilo koja slika iz galerije ne moze biti pozadina? Ja stavim sliku u galeriju i u itam je kao pozadinu. Jedino kad je punjac ustekan, nema slike na pocetnom ekranu ili tako nekako.
22.11.2013 | 21:47
Koliko sam ja razumio Robi pita kako da doda slike u defaultnu galeriju pozadina na iPhoneu, a ne u neki drugi album ili galeriju što već.

Svaka čast hrabrima koji se usude na svoje računalo instalirati neprovjeren software kao što je taj iTools. Stranica na webu jako im je informativna: www.itools.cn/en_index.htm
24.11.2013 | 17:02
Da Sank je jedini svatio,Pitao sam kako da dodem u onaj deafaultnu galeriju. Skinio sam iTools ali ga nekoristim,Jel sam se dugo zezao sa JB pa sam sve probavao. HAHAH Stranica najjača. A niko mi nije pomogao kako staviti u default folder.Jel mogu i ja staviti u galeriju ostalih slika ali nezelim da mi bude tamo pa sam pitao kako da ih stavim u defaultnu galeriju pozadina na iPhoneu
24.11.2013 | 17:18
Ali čemu? Ima neki varlo specifičan razlog? Ili onako bez veze?
24.11.2013 | 19:39
Pronašao san nešto na MacRumors forumu, ali mislim da bi trebalo imati jailbreak:

forums.macrumors.com/showthread.php?t=1014590

Tamo se spominje SSH koji radi sa jailbreakom, a i PhoneView koji doduše radi i bez jailbreaka, ali košta 30$. Meni nikad nije bilo bitno da pozadinske slike stavljam u taj defaultni folder već sam ih stavljao u jedan album gdje su mi uvijek bile na raspolaganju. Ja imam DiskAid, ali on nema mogućnosti stavljati slike u taj specifični folder za ozadinske slike. Provjerio sam i demo PhoneViewa i također ne vidi lokaciju /Libary/Wallpaper/iPhone/ gdje bi trebale biti te pozadinske slike. Doduše ja imam iPhone 5 na iOS 7.0.4 naravno bez jailbreaka.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 22 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO