Ekipo pomoć!!
Mijenjao kolega na mom iphonu on/off tipku, poslije sastavljanja ne može se upaliti, ali pušta svakih 3-5 sekundi bip? Morao je skinuti bateriju,matičnu ploču,te je mijenjao flex kabal od tipke on/off. Možda nije nešto dobro spojio ili je nešto drugo pokvario.
Nije jednostavno dati savjet ako je neko otvarao telefon,moze biti 10000 razloga zasto ne radi. U svakom slucaju rastaviti i sve ponovo sastaviti ali kako treba pa tek onda vidjeti sta je sa telefonom.
Saint može pomoć,
iphon mi rastavio prijatelj koji radi u servisu, ali gledao je kod kuće i kaže da se spojio sa komjuterom, te su podaci sačuvani i time isključuje kvar matične ploće. Navodi da je problem vjerovatno neispravan proximity kabal i da je riknuo ekran pošto ne može dobiti sliku. Pošto vidim da se puno razumiješ u te stvari molio bih te tvoje mišljenje. Hvala
Jedino sta ti mogu reci a iskreno to je glupo da nadjes negdje kompletan display(ili iPhone koji je ispravan) i da probas jedno po jedno mjenjati.Taj telefon su otvarala dva covjeka(Ti i Serviser) ko zna sta sve moze biti pokidano,ili pogresno spojeno.Da si u BiH rado bi pomogao ali ovako stvarno nisam u mogucnosti
Rastavio ponovo i stavio puknuti ekran. Upalio se normalno (pošto je puknut samo svjetli), te mu tipka on/off ne radi. Potom je stvarno ekran i taj kabal u pitanju. Jel mi možeš reči koliko kod tebe košta ekran i prokximiti kabal?
Saint, pitam iz razloga sto kod nas u Hrvatskoj ima ekrana od 250 - 500 kuna, a strah me je da je to sve iz kine sa ebaya. Jel na našem tržištu uopće ima razlike u kvaliteti ekrana ili je to samo razlika u cijeni? Jel se može po nećemu primjetiti razlika?
Naravno,OEM A klasa je oko 80 eura,skoro pa da nema nikakve razlike,kazem skoro jer ovi bacaju malo na plavo(imas takvih iP iz radnje)drugacije nijanse od originalnog.A imam i E klase koji su uzas zivi i traju po par dana do mjesec oni su oko 20-tak s tim da te bas izbjegavam da uzimam.
Opet problem, zamijenio ekran i proxititi senzor, radi dobro, ali sasa neprekidno traženje, a ne može naći mrežu? čak i kada izvadim sim, umjesto da piše da nema sima ono piše traženje. Dali sa nešto krivo spojio?
Junuz: Yonkis, upozorio me narušenim vitalnim funkcijama, za pluća znam da je naglasio broj udisaja naspram prosječnog i temperatura 1 od prosječne.Za kamenac se nesjećam ali je poruka bila da posjetim liječnika
Riba: Huawei GT Runner, dok mi ne dodje Pebble Round 2.
Riba: Osim ago ga zaboravi napuniti. Meni je izbor jednostavan jer mi ne dolazi u obzir nista sto moram puniti cesce od jednom tjedno.
drlovric: Za normalan zivot kupi Apple watch. Ako si hardcore sportas, uzmi Garmin. Prvi put kada zaboravis novcanik ili mobitel, a imas Apple watch, bice ti drago sto nisi kupio Garmin
Riba: Ako ti se ne puni sat svaki dan i treba ti za trcanje onda Garmin bez razmisljanja. Ako su ti bitne 'smart' funkcije i ne smeta te cesto punjenje, onda Apple.
Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.