iPhone 3GS gasenje i prikaz prazne baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3GS gasenje i prikaz prazne baterije

04.10.2013 | 15:35
Pozdrav svima.
Prije svega molim admine da ne zamjeraju sto otvaram novu temu, pregledao sam forum i ima stvarno dosta informacija no meni treba savjet iz prve ruke vezano bas za ovaj problem. Kolega mi je preporucio i rekao da pitam ovdje jer ima stvarno ljudi koji se dosta razumiju i zele pomoci, stoga nadam se da cete biti voljni dati svoje misljenje.

Ukratko:
Problem je taj sto sam prije koji mjesec kupio iPhone 3GS i vise-manje je sve bilo ok no znalo mi se dogadjati da mi se nekada usred poziva mob ugasi i kada ga idem ukljuciti prikazuje mi da je baterija prazna no ajde nekako sam ostao na tome.
No prije koji tjedan mi se dogodilo da sam bio u Istri i mob se ugasio i kada sam ga ukljucivao zamrznuo se na apple logu i malo sam to proguglao i to je kao cesci problem i pokusao sam s home+power tipkom gasiti i paliti no nista pa sam mislio kada ga spojim na komp onda cu nesto moci no nista i pronasao sam negdje da kombinacijom home, power i + tipke uđem u DFU mod (ako se tako zove) i uspio sam ga spojiti na laptop i kako su me uputili napravio sam restore no kao novi uređaj, znaci nikakav stari backup i ok sve je radilo, ostavio sam ga preko noci na punjacu i drugi dan obavim jedan poziv i pogledam bateriju i ona je puna i idem obaviti jos jedan poziv i mob se ponovno ugasi, i naravno kada sam ga htio upaliti opet mi je blicalo da je baterija prazna.

Kontaktirao sam servis i kazu da je sigurno baterija, e sada moze biti a moze biti da mi samo trgovac zeli prodati bateriju a da problem i dalje ostane. Kolega mi kaze da moze biti da je firmware problem i da treba update firmwarea.
Ne bih bas bacao novce na bateriju ako nije problem samo u njoj, jer neki kazu da moze biti i elektronika u mobu ili punjac razlog toga....

Zbog toga Vas molim ako znate u cemu je problem ili ako ste imali takav problem slobodno recite da li mislite da je zaista baterija ili je nesto drugo s tim simptomima

Unaprijed Vam puno hvala hehe i nadam se da su barem neki imali zivaca citati do kraja.
Lijep pozdrav,
Igor
04.10.2013 | 15:57
Tesko je davati dijagnostiku prije pregleda aparata,po ovome sto si napisao 99% je baterija u pitanju.Nisu vise toliko skupe da se to moze nazvati ne isplativom investicijom.Ipak je to star 4-5 godina i sasvim je za ocekivati da je baterija dala svoje
04.10.2013 | 19:09
Ej bok. Ma da, kuzim da je tesko bez da vidis mob ali inace je sve ok s njim tako da sam i ja bio siguran da je baterija no frend mi je spomenuo za firmware pa vise nisam bio toliko siguran. Ali da, u pravu si poslije toliko godina nije nista cudno jer i inace su baterije slaba tocka.
Nista pokusat cu s zamjenom baterije pa kako bude nadam se da ce to rijesiti sve probleme, eto hvala ti puno htio sam samo jos necije misljenje cisto da se ne zaletim bezveze.
Vidim da si moderator pa sto se mene tice mozes i obrisati temu.
Hvala ti puno,
pozz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 28 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

accom, Maxxy, Riba, temeljnik, tino1, Anonimci (579)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO