iPhone 3GS gasenje i prikaz prazne baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3GS gasenje i prikaz prazne baterije

04.10.2013 | 15:35
Pozdrav svima.
Prije svega molim admine da ne zamjeraju sto otvaram novu temu, pregledao sam forum i ima stvarno dosta informacija no meni treba savjet iz prve ruke vezano bas za ovaj problem. Kolega mi je preporucio i rekao da pitam ovdje jer ima stvarno ljudi koji se dosta razumiju i zele pomoci, stoga nadam se da cete biti voljni dati svoje misljenje.

Ukratko:
Problem je taj sto sam prije koji mjesec kupio iPhone 3GS i vise-manje je sve bilo ok no znalo mi se dogadjati da mi se nekada usred poziva mob ugasi i kada ga idem ukljuciti prikazuje mi da je baterija prazna no ajde nekako sam ostao na tome.
No prije koji tjedan mi se dogodilo da sam bio u Istri i mob se ugasio i kada sam ga ukljucivao zamrznuo se na apple logu i malo sam to proguglao i to je kao cesci problem i pokusao sam s home+power tipkom gasiti i paliti no nista pa sam mislio kada ga spojim na komp onda cu nesto moci no nista i pronasao sam negdje da kombinacijom home, power i + tipke uđem u DFU mod (ako se tako zove) i uspio sam ga spojiti na laptop i kako su me uputili napravio sam restore no kao novi uređaj, znaci nikakav stari backup i ok sve je radilo, ostavio sam ga preko noci na punjacu i drugi dan obavim jedan poziv i pogledam bateriju i ona je puna i idem obaviti jos jedan poziv i mob se ponovno ugasi, i naravno kada sam ga htio upaliti opet mi je blicalo da je baterija prazna.

Kontaktirao sam servis i kazu da je sigurno baterija, e sada moze biti a moze biti da mi samo trgovac zeli prodati bateriju a da problem i dalje ostane. Kolega mi kaze da moze biti da je firmware problem i da treba update firmwarea.
Ne bih bas bacao novce na bateriju ako nije problem samo u njoj, jer neki kazu da moze biti i elektronika u mobu ili punjac razlog toga....

Zbog toga Vas molim ako znate u cemu je problem ili ako ste imali takav problem slobodno recite da li mislite da je zaista baterija ili je nesto drugo s tim simptomima

Unaprijed Vam puno hvala hehe i nadam se da su barem neki imali zivaca citati do kraja.
Lijep pozdrav,
Igor
04.10.2013 | 15:57
Tesko je davati dijagnostiku prije pregleda aparata,po ovome sto si napisao 99% je baterija u pitanju.Nisu vise toliko skupe da se to moze nazvati ne isplativom investicijom.Ipak je to star 4-5 godina i sasvim je za ocekivati da je baterija dala svoje
04.10.2013 | 19:09
Ej bok. Ma da, kuzim da je tesko bez da vidis mob ali inace je sve ok s njim tako da sam i ja bio siguran da je baterija no frend mi je spomenuo za firmware pa vise nisam bio toliko siguran. Ali da, u pravu si poslije toliko godina nije nista cudno jer i inace su baterije slaba tocka.
Nista pokusat cu s zamjenom baterije pa kako bude nadam se da ce to rijesiti sve probleme, eto hvala ti puno htio sam samo jos necije misljenje cisto da se ne zaletim bezveze.
Vidim da si moderator pa sto se mene tice mozes i obrisati temu.
Hvala ti puno,
pozz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 46 minuta
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, BigMac, Ender, Jedro, MacSin, Riba, Anonimci (428)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO