iPhone 3GS gasenje i prikaz prazne baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3GS gasenje i prikaz prazne baterije

04.10.2013 | 15:35
Pozdrav svima.
Prije svega molim admine da ne zamjeraju sto otvaram novu temu, pregledao sam forum i ima stvarno dosta informacija no meni treba savjet iz prve ruke vezano bas za ovaj problem. Kolega mi je preporucio i rekao da pitam ovdje jer ima stvarno ljudi koji se dosta razumiju i zele pomoci, stoga nadam se da cete biti voljni dati svoje misljenje.

Ukratko:
Problem je taj sto sam prije koji mjesec kupio iPhone 3GS i vise-manje je sve bilo ok no znalo mi se dogadjati da mi se nekada usred poziva mob ugasi i kada ga idem ukljuciti prikazuje mi da je baterija prazna no ajde nekako sam ostao na tome.
No prije koji tjedan mi se dogodilo da sam bio u Istri i mob se ugasio i kada sam ga ukljucivao zamrznuo se na apple logu i malo sam to proguglao i to je kao cesci problem i pokusao sam s home+power tipkom gasiti i paliti no nista pa sam mislio kada ga spojim na komp onda cu nesto moci no nista i pronasao sam negdje da kombinacijom home, power i + tipke uđem u DFU mod (ako se tako zove) i uspio sam ga spojiti na laptop i kako su me uputili napravio sam restore no kao novi uređaj, znaci nikakav stari backup i ok sve je radilo, ostavio sam ga preko noci na punjacu i drugi dan obavim jedan poziv i pogledam bateriju i ona je puna i idem obaviti jos jedan poziv i mob se ponovno ugasi, i naravno kada sam ga htio upaliti opet mi je blicalo da je baterija prazna.

Kontaktirao sam servis i kazu da je sigurno baterija, e sada moze biti a moze biti da mi samo trgovac zeli prodati bateriju a da problem i dalje ostane. Kolega mi kaze da moze biti da je firmware problem i da treba update firmwarea.
Ne bih bas bacao novce na bateriju ako nije problem samo u njoj, jer neki kazu da moze biti i elektronika u mobu ili punjac razlog toga....

Zbog toga Vas molim ako znate u cemu je problem ili ako ste imali takav problem slobodno recite da li mislite da je zaista baterija ili je nesto drugo s tim simptomima

Unaprijed Vam puno hvala hehe i nadam se da su barem neki imali zivaca citati do kraja.
Lijep pozdrav,
Igor
04.10.2013 | 15:57
Tesko je davati dijagnostiku prije pregleda aparata,po ovome sto si napisao 99% je baterija u pitanju.Nisu vise toliko skupe da se to moze nazvati ne isplativom investicijom.Ipak je to star 4-5 godina i sasvim je za ocekivati da je baterija dala svoje
04.10.2013 | 19:09
Ej bok. Ma da, kuzim da je tesko bez da vidis mob ali inace je sve ok s njim tako da sam i ja bio siguran da je baterija no frend mi je spomenuo za firmware pa vise nisam bio toliko siguran. Ali da, u pravu si poslije toliko godina nije nista cudno jer i inace su baterije slaba tocka.
Nista pokusat cu s zamjenom baterije pa kako bude nadam se da ce to rijesiti sve probleme, eto hvala ti puno htio sam samo jos necije misljenje cisto da se ne zaletim bezveze.
Vidim da si moderator pa sto se mene tice mozes i obrisati temu.
Hvala ti puno,
pozz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 13 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO