iPhone 3GS gasenje i prikaz prazne baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3GS gasenje i prikaz prazne baterije

04.10.2013 | 15:35
Pozdrav svima.
Prije svega molim admine da ne zamjeraju sto otvaram novu temu, pregledao sam forum i ima stvarno dosta informacija no meni treba savjet iz prve ruke vezano bas za ovaj problem. Kolega mi je preporucio i rekao da pitam ovdje jer ima stvarno ljudi koji se dosta razumiju i zele pomoci, stoga nadam se da cete biti voljni dati svoje misljenje.

Ukratko:
Problem je taj sto sam prije koji mjesec kupio iPhone 3GS i vise-manje je sve bilo ok no znalo mi se dogadjati da mi se nekada usred poziva mob ugasi i kada ga idem ukljuciti prikazuje mi da je baterija prazna no ajde nekako sam ostao na tome.
No prije koji tjedan mi se dogodilo da sam bio u Istri i mob se ugasio i kada sam ga ukljucivao zamrznuo se na apple logu i malo sam to proguglao i to je kao cesci problem i pokusao sam s home+power tipkom gasiti i paliti no nista pa sam mislio kada ga spojim na komp onda cu nesto moci no nista i pronasao sam negdje da kombinacijom home, power i + tipke uđem u DFU mod (ako se tako zove) i uspio sam ga spojiti na laptop i kako su me uputili napravio sam restore no kao novi uređaj, znaci nikakav stari backup i ok sve je radilo, ostavio sam ga preko noci na punjacu i drugi dan obavim jedan poziv i pogledam bateriju i ona je puna i idem obaviti jos jedan poziv i mob se ponovno ugasi, i naravno kada sam ga htio upaliti opet mi je blicalo da je baterija prazna.

Kontaktirao sam servis i kazu da je sigurno baterija, e sada moze biti a moze biti da mi samo trgovac zeli prodati bateriju a da problem i dalje ostane. Kolega mi kaze da moze biti da je firmware problem i da treba update firmwarea.
Ne bih bas bacao novce na bateriju ako nije problem samo u njoj, jer neki kazu da moze biti i elektronika u mobu ili punjac razlog toga....

Zbog toga Vas molim ako znate u cemu je problem ili ako ste imali takav problem slobodno recite da li mislite da je zaista baterija ili je nesto drugo s tim simptomima

Unaprijed Vam puno hvala hehe i nadam se da su barem neki imali zivaca citati do kraja.
Lijep pozdrav,
Igor
04.10.2013 | 15:57
Tesko je davati dijagnostiku prije pregleda aparata,po ovome sto si napisao 99% je baterija u pitanju.Nisu vise toliko skupe da se to moze nazvati ne isplativom investicijom.Ipak je to star 4-5 godina i sasvim je za ocekivati da je baterija dala svoje
04.10.2013 | 19:09
Ej bok. Ma da, kuzim da je tesko bez da vidis mob ali inace je sve ok s njim tako da sam i ja bio siguran da je baterija no frend mi je spomenuo za firmware pa vise nisam bio toliko siguran. Ali da, u pravu si poslije toliko godina nije nista cudno jer i inace su baterije slaba tocka.
Nista pokusat cu s zamjenom baterije pa kako bude nadam se da ce to rijesiti sve probleme, eto hvala ti puno htio sam samo jos necije misljenje cisto da se ne zaletim bezveze.
Vidim da si moderator pa sto se mene tice mozes i obrisati temu.
Hvala ti puno,
pozz
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 41 minuta
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO