Push notifications
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Push notifications

23.05.2013 | 16:14
Pozdrav

Imam 1 problem sa iphone-om 4.Ne dobivam obavijesti, npr kad dobijem neku poruku na fb-u ili u messengeru...Imam sve ukljuceno u postavkama i na facebooku da dobivam obavijesti...I kad mi u pozadini radi fb i messenger i dalje ne dobivam obavijesti...Jel zna netko kako da popravim to?Jos nesto...jel moguce ikako da dobivam obavijesti i za viber kad je iskljucen (kad ne radi u pozadini) ?

Hvala
23.05.2013 | 16:21
Idi u postavke na iPhoneu u obavijesti i provjeri postavke za navedene aplikacije da li se nalaze u centru za obavijesti, a onda i dodatne postavke za svaku posebno. Treba odrediti da li želiš da ti se prikazuju kao Banneri ili kao Alarmi te, Bedž ikone i zvukovi. Također se dodatno može uključiti prikazivanje na zakklj. zaslonu.
23.05.2013 | 16:25
Sve mi je to ukljuceno.Jeli mi moraju aplikacije biti aktivne u pozadini...ja uvijek iskljucim procese (2 stisnem na home i iskljucim sve) ?
23.05.2013 | 16:46
Koliko je meni poznato neke aplikacije ne moraju biti pokrenute da bi davale obavijesti. Onda još idi u postavkama provjeri postavke lokacijskih usluga. Akoti je to sve uključeno, ali ti i dalje ne dolaze obavijesti onda provjeri da ti je Ne uznemiravaj isključen.
23.05.2013 | 16:50
Lokacijske usluge su mi ukljucene i za fb i za messenger i viber...ne uznemiravaj mi je iskljucen
23.05.2013 | 16:56
Dakle, sve je uključeno, ali ne radi. Jedino što mi još pada na pamet, a da me ne boli, jest da ga probaš restartati. Ako ni to ne pomogne, onda će se možda naći neka srodna duša koja je imala sličan problem da ti pomogne.
23.05.2013 | 17:12
I jos nesto.Kad udem u postavke-obavijesti imam sliku od ne uznemiravaj i nemogu to promijeniti..kad udem u to imam ukljuceno ponovljeni pozivi,dozovoli pozive od OMILJENIH i iskljuceno zakazano
23.05.2013 | 17:35
Ako ti je odmah u postavkama kad uđeš isključen prekidač za Ne uznemiravaj onda je to isključeno bez obzira na druge postavke i obavijesti bi trebale raditi za one aplikacije za koje je to uključeno i postavljeno.
23.05.2013 | 21:02
I dalje nedolaze obavijesti (( ... zna li itko kako da rjesim ovo molim vas
23.05.2013 | 22:32
Pa ako ti ništa od toga ne pomaže, probaj onda ne isključivati procese.
23.05.2013 | 22:38
i dalje ne dolazi za fb i messenger al za viber kad radi u pozadini
26.05.2013 | 04:01
izbrisi messenger i ostavi samo facebook i dolazit ce ti obavjesti normalno tako je meni bilo godinu dana sve sam probao ali radi samo kada izbrisem messenger.
26.05.2013 | 13:48
Ako ti jos nije pomoglo probaj ovako: Izbrisi aplikacije koje ne rade, hard reset, kad se upali mobitel, pobrisi sve postavke, hard reset pa probaj opet instalirati aplikacije koje su te zezale pa bi te opet treba pitati "do you want to push" stisnes OK pa ce bi trebalo raditi.

Ako si za probaj pa javi!
28.05.2013 | 13:10
Nije pomoglo ni da izbrisem messenger ni ovo iznad sa hard resetom
28.05.2013 | 13:12
jel ti se to dogada na 3G ili na Wifi?
28.05.2013 | 21:34
wifi
29.05.2013 | 14:22
Cudan problem. Probaj resetirati jos jednom postavke i restore softwarea. Ak to ne pomogne onda ne znam sta bi pomoglo.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 25 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO