09.04.2013 | 16:23
Sve što si naveo su ti problemi (nisu baš sve ali jesu). Znači poskidao si milijun tema, tweakova bla bla bla... jedan se sa drugim ne slažu a obadva (ili više njih 3-4-5..) su istovremeno upaljena pa tuku jedan drugog i guše što šteti uređaju i gasi se. Deinstaliraj to sve i instaliraj ono što ti je potrebno i pazi da ti ne udara jedna drugu (npr. ne možeš imati instaliran tweakove: colored knob i unfold, i obadva istovremeno upaljena...).
Što se tiće piratluka, isto kao i na kompjuteru. Virus do virusa, nekad se ne slaže sa ostatkom sustava i naravno KABUM! Ugasio se uređaj, resetira se, šteka sve, neće da radi ovo neće da radi ono.
Izdvoji tih je****h 5-6 kuna za tu jadnu aplikaciju ili igricu, podrži onoga ko se potrudio da je napravi. Preskoči jednu kavu po danu i eto!
Ako studenti mogu (kao ja i moji kolege) kupiti si app koji nam se sviđa, pa čak i jedan drugome ako treba, onda može svatko.
Tolko od mene, sad si radi dalje po volji (a vjerujem da ćeš i dalje kvariti uređaj koji vjerojatno ne zaslužuješ).