Evo da pokrenem temu jer se sad dvoumim.mogao bih svoj imac 27" 3,2 i5 zamijeniti za macbookpro 2,2 i7. do razmisljanja me je doveo problem sa mojim imacom.da li mi je ekran od 15" dovoljan.za 17" sad nemam lovu,mada bih u macbookpro jos ugradio i ssd . sta vi mislite o tome.znaci kad bi mogli birati sta bi izabrali?
Meni je zelja 27",cim dobijem na lotu kupujem Mislim da je najbolja varijanta macbook + apple cinema.U svakom slucaju mislim da je 15" premali poslije 27" i da ces se tesko naviknuti.To je samo moje misljenje
A čudna ti je odluka, kao da nas pitaš: "Što biste vi odabrali, ovaj obiteljski karavan ili kabrio dvosjed?", to su potpuno različiti Macovi. Ako 90% vremena taj Mac ne napušta prostoriju, onda je odluka jasna - iMac 27". Ako bi ga stalno nosao okolo jer putuješ, onda bi MacBook imao opravdanje.
Ne putujem, cisto pitam, jer sam ne mogu da odlucim.zena bi macbook a ja imac. u zamjenu sam dobio macbookpro 17" i on nije los cak sta vise ali za njega nemam lovu trenutno(imam precih stvari). jedino mi je vaga prasina na imacu i mali ekran na macbookprou.
evo sam si dao odgovor. jel ga koristis ti ili zena?
eventualno se dogovorite oko nekog drugacijeg aranzmana dnevnog boravka, stajaznam, ali ako nemas potrebe koristiti komp izvan kuce, nema smisla kupovati laptop. mislim sta si dobio time? komp koji mozes staviti u ormar kad ga ne koristis?
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva