Evo da pokrenem temu jer se sad dvoumim.mogao bih svoj imac 27" 3,2 i5 zamijeniti za macbookpro 2,2 i7. do razmisljanja me je doveo problem sa mojim imacom.da li mi je ekran od 15" dovoljan.za 17" sad nemam lovu,mada bih u macbookpro jos ugradio i ssd . sta vi mislite o tome.znaci kad bi mogli birati sta bi izabrali?
Meni je zelja 27",cim dobijem na lotu kupujem Mislim da je najbolja varijanta macbook + apple cinema.U svakom slucaju mislim da je 15" premali poslije 27" i da ces se tesko naviknuti.To je samo moje misljenje
A čudna ti je odluka, kao da nas pitaš: "Što biste vi odabrali, ovaj obiteljski karavan ili kabrio dvosjed?", to su potpuno različiti Macovi. Ako 90% vremena taj Mac ne napušta prostoriju, onda je odluka jasna - iMac 27". Ako bi ga stalno nosao okolo jer putuješ, onda bi MacBook imao opravdanje.
Ne putujem, cisto pitam, jer sam ne mogu da odlucim.zena bi macbook a ja imac. u zamjenu sam dobio macbookpro 17" i on nije los cak sta vise ali za njega nemam lovu trenutno(imam precih stvari). jedino mi je vaga prasina na imacu i mali ekran na macbookprou.
evo sam si dao odgovor. jel ga koristis ti ili zena?
eventualno se dogovorite oko nekog drugacijeg aranzmana dnevnog boravka, stajaznam, ali ako nemas potrebe koristiti komp izvan kuce, nema smisla kupovati laptop. mislim sta si dobio time? komp koji mozes staviti u ormar kad ga ne koristis?
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima