Pomoć oko baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pomoć oko baterije

22.09.2011 | 17:25
Prvo pozdrav svima

ontop:
Imam macbook alu unibody 13'' (late 2008)
Treba mi pomoć malo oko baterije.

Naime, otišao mi je kvragu magsafe iznutra. Olabavio se i počeo javljat "(not charging)", ponovo uštekat riješavalo problem.
Potom se ekstra olabavio i cijelo vrijeme je "(not charging)", iako ga svejedno puni - ali ultra sporo.
(tipa: 1% / h)

Odnio sam lijepo to na servis u iStyle, povezao sve gospon ali nije pomoglo, naručili novi magsafe (konektor u laptopu, ne adapter).
I evo, čekam ga već 4 tjedna, navodno uopće ne dobivaju dijelove.
Sve radi bez problema samo što puni jako sporo (neki kontakt u magsafeu pretpostavljam).

U međuvremenu, mojom greškom, ostao sam bez baterije.
Otišao po kruh i ostao na kavi, macbook upaljen (iz nekog razloga ištekan) i to sa caffeinom i zgasio se.
I sad se više neda upalit, držao ga na punjenju dobrih 3-4 dana bez uspjeha.

iStyle nema laptopa sa kompatibilnom baterijom (wtf...) čak ni na servisu tuđih, a meni treba samo 10 minuta baterije.
E sad.
Ako ima neka dobra duša u Zagrebu kod koje bi se mogao zaletit i napunit malo bateriju, bio bih jako zahvalan.
Kvragu platim 50kn ako treba, doslovno je 10 minuta potrebno.
A što se tiče sigurnosti za laptop, stvar je u magsafeu i samo u magsafeu; baterija je potpuno zdrava - garantiram.
Možemo skoknut prvo do bilo kojeg servisa da provjere i kvragu sve kupim vam novi macbook ako napravi baterija probleme.

Dakle, radi se o:
- macbook 13'' alu unibody (late 2008): baterija paše samo u isti takav...
- Zagreb

Ako ima koja dobra duša, molim lijepo, posla se malo nakupilo pa bi mi trebao komp
22.09.2011 | 18:33
Nije mi do kraja jasno. Da li ti je riknuo magsafe punjac ili magsafe konektor na Macbooku?
Pozdrav
22.09.2011 | 20:19
Konektor iznutra.
22.09.2011 | 20:51
Imas u Oglasniku punjaca, npr:

Magsafe punjač 60W i 85W
Pregledaj sve oglase od cachaito
Prodajem zamjenske punjače za Apple MacBook i Macbook Pro.
Cijena: 60W 260kn
85W 280kn
Cijena:
Kontakt:
Marko
0914446362
Zagreb
22.09.2011 | 22:38
^SuperUnknown^ kaže:
Imas u Oglasniku punjaca, npr:
Zagreb

Koliko sam shvatio iz odgovora punjac mu je u redu. Ne valja konektor na macbooku.

@nspicous
Zao mi je. Mislio sam ti posuditi punjac dok se situacija sa servisom ne rjesi
Kako imam dva "obicna" macbooka nista od moje pomoci.
Mozda se javi netko drugi.
Pozdrav
22.09.2011 | 23:34
Hm, imas pravo, zbunio me dio "naručili novi magsafe."
22.09.2011 | 23:56
Eh... fala na volji
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 20 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa