Laserski HP (ili neka druga marka) štampač u boji,
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Laserski HP (ili neka druga marka) štampač u boji,

03.09.2011 | 10:05
Pod hitno moram kupiti novi laserski štampač u boji, jer je moja stara makina krepala, pokoj joj duši. Do sada sam uvijk imao HP štampače. Treba mi preporuka šta kupiti za optimalnu cijenu, a da mi ispis teksta bude dobar, a i fotografija što je to bolje moguće. Kao laik pretpostavljam da veća rezolucija daje i bolje fotografije. Jesam li u pravu?
Molim savjete šta i gdje kupiti, najbliže u Rijeci.

Čini mi se dobar izbor HP Color LaserJet CP 3525 dn, rezolucija 1200x600 dpi. Ne znam mu cijenu, ali može nešto slično.
03.09.2011 | 11:38
Laserski printer nije za ispis fotografija. Za kvalitetan ispis ti je najbolji inkjet, ali oni troše puno boje i nisu baš pogodni za ispis dokumenata...
Sve ti je to tradeoff.
03.09.2011 | 11:39
Laki, pogledaj ovamo:

http://www.ventex.hr/ProductList.aspx?pg=G040010102

Ventex je dućan u Rijeci. Ovdje ćeš naći što nude i po kojoj cijeni te da li imaju promptno ili se čeka. Naći ćeš i broj telefona pa ih možeš nazvati i provjeriti sve što te zanima.

HP Laserski su dobri, dokazani printeri, ali zato koštaju razmjerno više od drugih. S druge strane, toneri su lakše dobavljivi i nešto povoljniji po cijeni. Kad se radi o laserskom printeru, i ja bi vjerojatno isto odabrao HP.

Canon u svakom slučaju nemoj. Ako ni za što drugo, zato što imaju preverantsku i lažljivu politiku po kojoj ispada da ti pola printera nije obuhvaćeno garancijom jer se smatra potrošnim materijalom (??!!!).

Samsungom su ljudi uglavnom zadovoljni, ali nisam nikad vidio color laser od Samsunga.

Sve ostale marke (Ricoh, Xerox, Nashua...) su preslabo podržane u Hrvatskoj (teško je naći toner, užasno je skup, servisa nema...)
03.09.2011 | 11:43
Znam to, ali nisu ni tako loši ispisi za ono što meni treba. Radi se o fotografijama za izlog koje ionako brzo izblijede, a ipak posluže svrsi.
03.09.2011 | 11:57
www.reton.hr
Pokušaj kod njih. Moji u firmi su od njih dobili HP Color LJ 3800DN na koristenje. Plaćaju se njihovi zamjenski toneri. I svi zadovoljni i sretni.
Bojali smo se jedino kako će kolori izgledati s obzirom da se radi o zamjenskom toneru, ali niti s te strane nemamo u firmi primjedbe.
Možda će i tebi odgovarati opcija iznajmljivanja.
I imaju poslovnicu u Rijeci.
03.09.2011 | 18:24
Mi u firmi imamo taj HP 3525 dn i stvarno je odličan. Guta čak i zamjenske tonere koji su bitno jeftiniji od originala. Toplo preporučam printer (a za zamjenske tonere sam odluči).
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 28 minuta
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, tino1, Tito, zvone, Anonimci (288)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO