imam HP photosmart wireless printer i dok sam imao stari imac 20" nikad nisam imao problema sa gubljenjem mreze.Evo kako sam na novom poslije par minuta printer izgubi signal sa iMac-om. Onda printer moram restartovati da bih ga mac prepoznao. Sve sam pokusao ali ne ide. evo maloprije sam sve namjestio i sve radilo a sad mi vec prijavljuje da je servis nedostupan.kao da printer ode na sleep i ne mogu ga probuditi dok ga ne restartujem.sve lampice gore,airport ukljucen ali on ne moze printati.da li gdje u konfugiraciji rutera moram nesto namjestiti ili je stvarno do printera.
rjeseno,bila je greska u modusu.bio postavljen na 300 Mbps ,vratim ga na 54 Mbps i sad sve radi kao i prije. primjetio sam da mi neke aplikacije na iPhone-u nece da se konektuju sa Mac-om.sad i one rade.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva