Upomoć - kava na MBP
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Upomoć - kava na MBP

04.11.2010 | 10:27
tino1 je napisao:
Zabac, šta Ti znači ovo "LOOOOL"?

Vjerojatno ima oštećen govorni sklop, pa mu se riječ Out ponavlja u loopu, dok ju ne uspije progurati.

Laughing Out Out Out Out Loud.

04.11.2010 | 13:15
Ma je sada da je još slikam, toga zabac imaš na netu koliko te volja
04.11.2010 | 13:55
Sad smo otkrili tko je dežurni perv na Jabučnjaku

@MacSin, javi što je bilo s laptoptom.

bok!
04.11.2010 | 22:07
Spasio sam podatke ali izgleda da matična neće, sutra dobijam finalnu riječ
05.11.2010 | 08:04
nisam nasao ogromno "O" pa sam stavio vise malih. Pogrjesio sam? Danas budem na kuruzi onda klecal. SSG
11.11.2010 | 19:40
MBP radi ali..... naravno tu je uvijek taj ali ne radi tipkovnica i power button...
I dalje ispitivam što je ali izgleda da če služiti kao desktop comp jer radi tipkovnica na usb ili bt
11.11.2010 | 20:24
Sad ga lijepo prodaj kolegici skupa s ostacima njene kave. A sebi kupi novi.
12.11.2010 | 00:40
eeeeeee to bi i ja volio ali vidjet ću, sutra ga dobivam u ruke pa ćemo razlučiti što dalje. Ako se pokaže ko dobar desk top onda minia mogu prodati da si nadodam za novi MP ali neznam koji Air ili Pro....
No o tome čemo preko vikenda kada vidim kako funkcionira na stolu
12.11.2010 | 11:16
Odmah sam ti rekao da se od tipkovnice možeš pozdraviti. Na ebayu ćeš naći povoljnu za zamijeniti. Tako sam i ja nakon svoje kave.
12.11.2010 | 11:39
Pogledaj ovo www.ifixit.com/Mac-Parts

Jeftinije je nego novi MBP ili Air. Jedino ako si se zapalijo za novi, pa ti treba isprika (npr. Ženi ).

Moja nikako da skuži zašto nam je po život potrebno toliko tehnike, a ja dajem sve od sebe da nam spasim goli život.
13.11.2010 | 00:57
Evo MBP je kod mene i ..... radiiiiii sve radi
Tipkovnica je ok problem je bio što se mora malo bolje s tim konektorima pristupiti, no sve u svemu sve dela i radi ko vurica...
Hvala svima koji su mi htijeli pomoći i koji su mi dali potporu u zlostavljanju kolegice .... naravno da če se paziti di se stavlja kava i ostalo napici....Uf nemogu reči da je kroz ovo putovanje bilo zabavno ali se nauči svašta
E da preporuku mogu staviti za iservis
13.11.2010 | 14:08
Super, baš mi je drago.
15.11.2010 | 14:51
Evo sada sam skužio da se jedino ne budi iz sleepa... ali to me ne smeta .... ako netko zna kako porihtati onda neka veli
15.11.2010 | 15:59
Ne budi se kad ga otklopiš ili se ne budi ni kad pritisneš power tipku?
15.11.2010 | 16:15
ne budi se kada ga otklopim tj. kada ga ne koristim, a budi se kada ga ugasim i upalim onda napravi onaj svoj reboot
15.11.2010 | 17:14
znam da je glupo pitanje, al kad ga otklopiš i klikneš bilo koju tipku jel se ni tada ne budi?
15.11.2010 | 18:15
Probaj, molim te dali ti ide u sleep kad pritisneš kombinaciju: ALT-CMD i tipku za izbacivanje CD-a.
Čuju li se oni tipični zvukovi kad se MBP budi, kao optik koji se pokrene i slično?
16.11.2010 | 16:47
ne, kada ga otklopim i stisne bilo koji tipku ne budi se i ona led lampica koja pokazuje kako spava ostane goriti
16.11.2010 | 16:53
Evo probao sa alt-cmd + eject ništa isto se zblesira , mislim ko da se probudi ali ništa ne vidim na ekranu. Tako da moram ono power gumb i isključiti ga pa opet power da se uključi i vrati tamo di sam bio.
btw nisam napravio update na .6 a cujem da se nekima na MacPro to riješio, e sada moj je doživio havariju a njihovi ne tako da neznam dali da napravim update pa vidim što če biti
16.11.2010 | 17:38
Dali ti je to radilo prije nego je popio Kavu? Jer ako ga moraš preko Power dugmeta paliti i gasiti onda to nije Sleep, nego nasilno gašenje.
Pregledaj postavke, neznam šta bi moglo Hardware- ski otići da sve radi ali u Sleep neće.
Pitaj dećke iz servisa, možda ima nešto izneđu ekrana i tipkovnice šta to regulira.
17.11.2010 | 08:58
Radilo je sve normalis prije nego je popio kavis. Budem pitao što je problem, ovako i onako idem ispitati bateriju tako da čemo o tome popričati, Fala svima na trudu
17.11.2010 | 14:11
Normalna stvar da kofein sprecava san
17.11.2010 | 15:20
da baš hehehhehe dobro si se dosletil
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 14 sati
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, m@xym, Maxxy, Piko, robee, zvone, Anonimci (430)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO