Zanima me dali bi radilo ako upgradeam macbook air 2009 kojem nije predviden 256gb ssd. Znam da se hardwareski moze rijesiti, ali dali bi ga software podrzao ?
NE znam kakva je točno HW prilagodba, ali SW sigurno nije pisan posebno za MBA. Mac OS inače podržava diskove od terabajta i više, ne vidim zašto ne bi od 256 GB.
Volio bi da to odgovara na moje pitanje i da je to rijesenje. No to je upgrade za novi macbook air 2010. SSD za macbook air 2009 drugacije izgleda. U 2010 je vec predviden 256gb ssd.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva