Dakle, imam novi Macbook Pro i7 star nepunih mjesec dana. Danas sam primijetio da prilikom rada ne svijetli power lampica.
Gotovo sam 100% siguran da je ranije svijetlila... ima tko kakvu ideju?
Ja imam MBP late 2008 i prilikom rada nikad ne svijetli power lampica. Svijetli tek kad poklopim poklopac, i to trajno dok ne zaspe, a nakon toga sporo žmiga.
Gori uvjek koji puta zeleno, koji puta narandjasto. MBP model 2.2 4 godine star. Koji puta ni ne svjetli, ali mislim da tada nema spoja ili je kaj zmazano (doduse to mi se par puta desilo).
Gori uvjek koji puta zeleno, koji puta narandjasto. MBP model 2.2 4 godine star. Koji puta ni ne svjetli, ali mislim da tada nema spoja ili je kaj zmazano (doduse to mi se par puta desilo).
Gdje je ta lampica? Ona mala bijela s prve strane? Ta ne gori kad radi. Kad zatvorim poklopac onda svijetli, kad ode u sleep onda alternira (slabije i jace svijetli s prijelazima). Ili je to ona jabuka iza (ovo je sala).
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva