Magic Mouse
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Magic Mouse

20.01.2011 | 16:39
Baterije Logitech diNovo Media Desktop miša su se napunile, uložio sam nemali prijemnik u jedan od USB priključaka na tipkovnici i začas je proradio. Sa Logitechovih stranica instalirao sam Logitech Control Center for Mac OS X, međutim s time baš nisam puno dobio . Mislio sam da će ga ovaj software prepoznati i omogućiti mi da konfiguriram dodatne tipke, međutim niš od toga. Ovaj miš je inače dio diNovo Media Desktop kobinacije Tipkovnica/Miš, ali tipkovnica je nešto počela zezati pa sam htio samo miša iskoristiti. Nije neki problem da ne mogu postaviti dodatne tipke jer ih na Magicu pak ni nema, ali je čisto šteta. Dobro bi došlo za Spaces i Expose
20.01.2011 | 18:24
Kad sam kupio MBP oduševio sam se sa TrackPad-om. Toliko sam se oduševio da sam, prilikom kupnje iMac-a, u startu uzeo i Magic TrackPad sa strane.
Bio sam opako skeptican prema Magic Mouse-u ali se s vremenom, pokazao kao izuzetno upotrebljiv komad hardwarea dokle god si daš vremena za aklimatizaciju. Jedino što mi fali na MM je srednja tipka. Probat cu ovo soft rijesenje ali vec vidim da ce mi faliti taktilni "feed back" za srednju tipku, pogotovo za SketchUp.
Dakle, za "mahanje po stolu" stvarno odlican, za ostalo ipak manjkav...
23.01.2011 | 16:20
Logitech G5 meni radi uredno i bez problema na Macu. Tracking na 50% da smanjim probleme sa akceleracijom i sve 5.
23.01.2011 | 19:53
Šteta što su Appleovi miševi toliko mali

Što se Logitecha tiče, Logitech Control Centar je žešće s***e. Novije Logitech tipkovnice uopće ne prepoznaje, i ima problema sa nekim miševima.

Sa USB overdrive-om sve radi kako spada, a tih 20$ (koliko košta USB overdrive) je ništa kad daš masne pare za kvalitetnu (Logitech) opremu. Ima još neki softver koji radi istu stvar, ali sa USB overdrive-om mi je sve proradilo iz prve, pa nisam testirao dalje...
23.01.2011 | 20:21
Imao sam 3 Trustova misa i svi su na macu radili, tako da moja preporuka. Ultra su jeftini a kvalitetni.
29.01.2011 | 20:52
Vjerovali mi ili ne, ali kažu da se iza brda kotrlja novi Magic Mouse. ovaj bi trebao imati mutitouch display. Da li to znači da Apple za sada još uvijek ne odustaje od mišonja kao načina komunikacije čovjeka i stroja usprkos Magic Padu?

Više na AppleInsider/Apple's next Magic Mouse could include a multi-touch display
30.01.2011 | 12:30
iPhone kao touchpad Je ok. Jedino se bez gledanja teze radi jer ima i tipki na ekranu.
30.01.2011 | 16:55
zabac je napisao:
iPhone kao touchpad Je ok. Jedino se bez gledanja teze radi jer ima i tipki na ekranu.

Ipad je po tom pitanju bolji zbog veličine ekrana, a aplikacija je TouchPad. Ne iziskuje instalaciju bilo kakvog softwera na MAC OS X već treba samo uključiti Screen Sharing i onda pod Computer Settings... uključiti VNC viewers may control screen with password i upisati neki password i to je to

iPad se tada pretvori u zaista lijepi veliki TouchPad preko cijelog ekrana sa mogućnošću prikaza normalne tipkovnice, tipkovnice sa specijalnim tipkama i remote kontrolera za Front Row ili neki drugi mutimedijalni program kao što su: Boxee, DVD Player, Hulu, Movist, Plex, Quick Time, VLC i iTunes. Aplikacija je univerzalna za sve iUređaje i košta 4,99$

TouchPad_Icon.png
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 11 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa