Izgleda da mi je otišao superdrive na MBP 15". Čini mi se nerazumno dati prek 1000 kuna za zamjenu kada ga ionako rijetko koristim. Da li netko ima iskustva sa eksternim CD/DVD pržilicama. Cijene se kreću od 400-500 kuna (Samsung i LG).
Pisalo se o tome ovdje barem 10 puta. Pretraži malo starije teme. Meni nije trebalo (kuc, kuc) pa nisam baš zapamtio, ali onako maglovito mi se čini da bilo koja radi.
Imao sam na iMac-u neki LG vanjski koji se napajao preko USB-a. Radio je savršeno, no mislim da treba biti instaliran Toast Titanium. No ako imaš MBP onda ga lijepo stavi u torbu i probaj dal radi u trgovini na licu mjesta. Preporučam trgovinu Links u ZG - dečki su dosta susretljivi.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva