Oglas pod nazivom "Prodajem macove"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Oglas pod nazivom "Prodajem macove"

04.01.2010 | 21:32
Pozdrav svima

Neko primjetio doticni oglas u Oglasniku ?

Cijene su "too good to be true"....

Mozda i ubodem neki Imac : )

S
04.01.2010 | 22:16
Bilo je komentara neki dan... Budi oprezan, radi se o novom korisniku.
05.01.2010 | 02:17
Ajmo netko tko ga je kontaktira... u čem je caka?

komentari??
bok!
05.01.2010 | 02:36
Ja sam mu poslao 2 maila(jedan prekjucer, drugi jucer) i jos uvijek nema odgovora. Nasao sam telefonski broj koji je na njegovo ime u imeniku(vidio ime u popisu korisnika), ali jos nisam zvao, malo mi je "bed" jer mozda to nije on. Inace lik se zove Ivo Fuček, a broj nadite tu.
05.01.2010 | 11:22
Mislim da nema šanse da je to istina. Opet neke prevare, sve ih je više po oglasnicima.
05.01.2010 | 11:30
Ja sam mu također poslao mail i sljedeći dan mi je odgovorio
(dolje je moje pitanje, gore njegov odgovor)

""Pozdrav!
Neam cake, računala su uvezena, Nabavila se nova oprema u firmi pa se ovo prodaje. Sve potpuno ispravno i u odličnom stanju. Zagreb.

Dana 3. siječnja 2010. je napisao/la:

koja je caka da su strojevi toliko ispod cijene? odakle si?""

Ne znam dal je scam, ali da ne štedim za i7 uzeo bih ga u obzir. Ako nije scam, nadam se da će se i ostali povesti za njegovim primjerom što se cijena tiče
05.01.2010 | 15:09
Evo odgovor upucen na moj upit ....

"Poštovani!

Hvala na upitu, svi macovi su rasprodani. Kada dođe nova tura mogu Vas obavijestiti ako ste zainteresrani.
Računala su rabljena ali potpuno ispravna, očuvana i ispitana. Sve se može probati na licu mjesta i nisu ukradena nego iz uvoza, sa svim plaćenim davanjima i papirima.
Ako su vam cijene preniske za Vas ćemo ih podići za 1000kn ako ćete ih kupiti;-).

Pozdrav!"

Mislim da svi zeljno ocekujemo sljedecu posiljku
05.01.2010 | 15:38
kad ih je vec bas sve prodao? doduse ja sam mislio kupiti pet komada... jel tko vidio oglas za te macove igdje drugdje osim na ovom forumu?
05.01.2010 | 16:23
Možda je u pitanju "ispitivanje tržišta". Lažni oglas, čisto onako da vidi kakva je potražnja.
05.01.2010 | 19:34
Bez obzira na to koja je tocna prica iza svega cijene su nerealno niske, pogotovo ako su placena "sva" davanja kao sto prodavac kaze. U oglasu je bilo 16 strojeva pa pretpostavljam da ce barem jedan kupac zavrsiti na nekom od nasih foruma da potvrdi pricu. Nekako ne pusim pricu da je netko uvezao kombi strojeva potpuno legalno i onda ih prodao debelo ispod cijene. Mozda imamo novog Apple Robin Hooda ali nekako sumnjam
06.01.2010 | 00:11
Možda je uvezeno preko "Trotters Independent Traders"? Marže minimalne, profit siguran.
06.01.2010 | 01:12
MoschuS je napisao:
U oglasu je bilo 16 strojeva pa pretpostavljam da ce barem jedan kupac zavrsiti na nekom od nasih foruma da potvrdi pricu.

Baš to. U suprotnom bih rekao da je bio fejk...

bok!
06.01.2010 | 10:41
Ne vidim na koji nacin bi cijene bile tako niske. Mog prvog maca je is SAD-a prosli tjedan uvezla frendica koja ima dvojno drzavljanstvo i ispao je u pola jeftiniji (mozda malo vise cak) nego kod nas. I da ga prodajem (sto se nece desit-nikad), nema sanse da bih ga prodavao po cijenama rabljenih u SAD-u nego po nasim cijenama rabljenih. A te cijene nisu ove koje taj tip nudi...
06.01.2010 | 18:56
Pa dečki, kaj ovo nije doba darivanja? Da je oglas postal 1.8. ili negdje polovicom veljače, onda bi bilo sumnjivo, ovako je posvema u redu;)
12.01.2010 | 10:24
Jel to ista priča, ova s njuškala? www.njuskalo.hr/macintosh/21.5-inch-3.06...o-500gb-oglas-863281

Jel ima ITKO da zna nekog da je kupil komp po toj cijeni?!
12.01.2010 | 11:56
Tel: 099 098995157771
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 40 minuta
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO