Oglas pod nazivom "Prodajem macove"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Oglas pod nazivom "Prodajem macove"

04.01.2010 | 21:32
Pozdrav svima

Neko primjetio doticni oglas u Oglasniku ?

Cijene su "too good to be true"....

Mozda i ubodem neki Imac : )

S
04.01.2010 | 22:16
Bilo je komentara neki dan... Budi oprezan, radi se o novom korisniku.
05.01.2010 | 02:17
Ajmo netko tko ga je kontaktira... u čem je caka?

komentari??
bok!
05.01.2010 | 02:36
Ja sam mu poslao 2 maila(jedan prekjucer, drugi jucer) i jos uvijek nema odgovora. Nasao sam telefonski broj koji je na njegovo ime u imeniku(vidio ime u popisu korisnika), ali jos nisam zvao, malo mi je "bed" jer mozda to nije on. Inace lik se zove Ivo Fuček, a broj nadite tu.
05.01.2010 | 11:22
Mislim da nema šanse da je to istina. Opet neke prevare, sve ih je više po oglasnicima.
05.01.2010 | 11:30
Ja sam mu također poslao mail i sljedeći dan mi je odgovorio
(dolje je moje pitanje, gore njegov odgovor)

""Pozdrav!
Neam cake, računala su uvezena, Nabavila se nova oprema u firmi pa se ovo prodaje. Sve potpuno ispravno i u odličnom stanju. Zagreb.

Dana 3. siječnja 2010. je napisao/la:

koja je caka da su strojevi toliko ispod cijene? odakle si?""

Ne znam dal je scam, ali da ne štedim za i7 uzeo bih ga u obzir. Ako nije scam, nadam se da će se i ostali povesti za njegovim primjerom što se cijena tiče
05.01.2010 | 15:09
Evo odgovor upucen na moj upit ....

"Poštovani!

Hvala na upitu, svi macovi su rasprodani. Kada dođe nova tura mogu Vas obavijestiti ako ste zainteresrani.
Računala su rabljena ali potpuno ispravna, očuvana i ispitana. Sve se može probati na licu mjesta i nisu ukradena nego iz uvoza, sa svim plaćenim davanjima i papirima.
Ako su vam cijene preniske za Vas ćemo ih podići za 1000kn ako ćete ih kupiti;-).

Pozdrav!"

Mislim da svi zeljno ocekujemo sljedecu posiljku
05.01.2010 | 15:38
kad ih je vec bas sve prodao? doduse ja sam mislio kupiti pet komada... jel tko vidio oglas za te macove igdje drugdje osim na ovom forumu?
05.01.2010 | 16:23
Možda je u pitanju "ispitivanje tržišta". Lažni oglas, čisto onako da vidi kakva je potražnja.
05.01.2010 | 19:34
Bez obzira na to koja je tocna prica iza svega cijene su nerealno niske, pogotovo ako su placena "sva" davanja kao sto prodavac kaze. U oglasu je bilo 16 strojeva pa pretpostavljam da ce barem jedan kupac zavrsiti na nekom od nasih foruma da potvrdi pricu. Nekako ne pusim pricu da je netko uvezao kombi strojeva potpuno legalno i onda ih prodao debelo ispod cijene. Mozda imamo novog Apple Robin Hooda ali nekako sumnjam
06.01.2010 | 00:11
Možda je uvezeno preko "Trotters Independent Traders"? Marže minimalne, profit siguran.
06.01.2010 | 01:12
MoschuS je napisao:
U oglasu je bilo 16 strojeva pa pretpostavljam da ce barem jedan kupac zavrsiti na nekom od nasih foruma da potvrdi pricu.

Baš to. U suprotnom bih rekao da je bio fejk...

bok!
06.01.2010 | 10:41
Ne vidim na koji nacin bi cijene bile tako niske. Mog prvog maca je is SAD-a prosli tjedan uvezla frendica koja ima dvojno drzavljanstvo i ispao je u pola jeftiniji (mozda malo vise cak) nego kod nas. I da ga prodajem (sto se nece desit-nikad), nema sanse da bih ga prodavao po cijenama rabljenih u SAD-u nego po nasim cijenama rabljenih. A te cijene nisu ove koje taj tip nudi...
06.01.2010 | 18:56
Pa dečki, kaj ovo nije doba darivanja? Da je oglas postal 1.8. ili negdje polovicom veljače, onda bi bilo sumnjivo, ovako je posvema u redu;)
12.01.2010 | 10:24
Jel to ista priča, ova s njuškala? www.njuskalo.hr/macintosh/21.5-inch-3.06...o-500gb-oglas-863281

Jel ima ITKO da zna nekog da je kupil komp po toj cijeni?!
12.01.2010 | 11:56
Tel: 099 098995157771
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 22 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa