iTunes sa vanjskog HDD
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes sa vanjskog HDD

22.06.2005 | 11:50
Jel bi mogao ikako vrtiti muziku iz drugog librarya za iTunse koji mi je na vanjskom disku, ali bez da mi tunesi moraju prekopirati sve u sadasnji library, ako me itko razumio. ako mi je ovako onda mislim da ce mi, kada odspojiim hdd, ostat 10 000 pjesama u iTunes library-u koje necu moci svirati zato sto nema original file. dakle trazim neko rijesenje kao kad mi se iPod pojavi u source-u pa da samo pustam od tamo i da mogu izbacit poslje
  • manuel
  • Posjetitelj
22.06.2005 | 12:18
Na zalost mislim da ne postoji ikakav nacin da dijelis iPod sa dva iTunesa.
Kad iPod spojis na novi iTunes on ce ti traziti da izbrises sve sa njega i da onda stavis muziku iz tog drugog librerya.

Pa sta ako ces imati puno muzike da ne postoji u prvom iTunesu?
Stavi add folder i ubaci muziku sa hdd.a u pvi iTunes i stavi nesta karakteristicno za nju.
Npr. stavi jednu zvjezdicu kao rating (samo za tu muziku sa hdd.a) i onda kreiras new smart playlist i ako ne zelis imati to u libreryju izbrises. Samo pazi ako si stavio automatic update, onda ce ti se sve izbrisati sa iPoda tj. ono sto nije u listi....
22.06.2005 | 12:23
ovo sa karakteristicnim sam i ja razmisljo. nekak da oznacim muziku. ali mi nije bas prakticno. mislio sam da postoji neki laksi nacin za to
22.06.2005 | 21:14
Vuce, naravno da mozes. Jednostavno odvuces folder s muzikom s vanjskog harda u iTunese. A da ti je pritom u preferences-advanced iskljucena opcija da ti kopira sve u iTunes music folder.
i vrtis muziku s vanjskog harda bez problema.

Manuel, klinca nisam skuzio sto si ti u tom svom postu natrkeljao. I da, postoji nacin da dijelis iPod s dva iTunesa.
22.06.2005 | 22:26
Svi ste ludi sto posto

Vuk - lijepo ti napravi novu playlistu u koju ces odvuci sve pjesme s vanjskog harda.
Sad - ako želiš da ti se pjesme fizički presnime, tako da ostanu i kad odspojiš HD onda uključi opciju prebacivanja, no ako želiš samo linkove, onda isključi tu opciju.

Dalje - što hoću reći - ako kreiraš playlistu i u nju odvuićes mp3ce - znaš i sam da se one prebace i u library (jer je u playlistama samo link) no tu ima caka - da kada stisnes command + delete na pjesmi iz playliste, ona izbriše i original iz librarya - pa si miran.
  • manuel
  • Posjetitelj
23.06.2005 | 01:12
marin je napisao:
Vuce, naravno da mozes. Jednostavno odvuces folder s muzikom s vanjskog harda u iTunese. A da ti je pritom u preferences-advanced iskljucena opcija da ti kopira sve u iTunes music folder.
i vrtis muziku s vanjskog harda bez problema.

Manuel, klinca nisam skuzio sto si ti u tom svom postu natrkeljao. I da, postoji nacin da dijelis iPod s dva iTunesa.

O, uzviseni marine!
Podari nam znanje i reci kako je tvoj VELIKI INTELEKTUALNI UM USPIO STAVITI FOLDERE U ITUNES?

Cek, ti to mene zaj***?

Ti si upravo opisao \"komplicirani\" postupak ubacivanja muzike u listu. I sad ti ka meni ono ispadnes pametan.

Aj opet procitaj sto je vuk napisao.

Ps, ako nisi shvatio sto sam napisao, pokusaj sa tecajevima citanja.
23.06.2005 | 08:47
Najprije nisam htio odgovoriti. Onda sam procitao onaj post o G4 i G5...

Odvlacenjem foldera iz Findera u iTunese, u Source, stvara se playlista. To je gotovo isto kao i da se najprije napravi playlista, pa se onda u nju odvuku fileovi. Razlika je u tome da na Vanjuskin nacin dobijes untitled playlist, pa je moras imenovat, a ovako dobijes playlistu koja se zove kao i folder koji si odvukao, pa ga moras preimenovat. Ili ne.

A ako sam ja dobro shvatio iz tvojih postova, Manuele, ti Mac u zivotu vidio nisi. Pa kako onda znas kako se ponasa? I sto si tako paranoican - nitko te ne zajebava, i nitko se ne pravi pametan na tvoj racun.

Umorilo me ovo prepucavanje. Besmisleno je. Star sam i trul. Idem na godisnji. Par mjeseci...
  • manuel
  • Posjetitelj
23.06.2005 | 11:21
Imam iTunes sa 2 iPoda pa nesto znam s iTunesima.

Lijepo gustaj na odmoru i don't do anything I wouldn't do.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 14 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, ipetri68, Riba, Anonimci (825)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO