IMAM PROBLEM SA LAPTOPOM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IMAM PROBLEM SA LAPTOPOM

18.10.2012 | 14:56
imam probelem sa laptopom gasi se sam moze li mi neko reci u cemu je problem softver nov hardver nov ja mislim da je do ventilatora jer nije nikad ciscen gasi mi se sam 4-5 puta na dan valjda se tako hladi imam i sliku
pogledaj.png
18.10.2012 | 15:04
S koje si ti kruške pala?

Otkud ti ideja da ovdje možeš dobiti pomoć na temu windows laptopa? Pa još u forumu "jabučnjak"...
18.10.2012 | 15:04
Prvo postavila si pitanje na pogresnom mjestu
Drugo definitivno si fulila forum jer je ovo Jabucnjak i moze se nazvati Apple zajednica a ti si dosla sa problemom na windows-u
Trece zasto se 'Deres" jer velika slova znace urlanje ???
Cetvrto ako je sve novo kako navodis nosi u servis
18.10.2012 | 15:16
Dere se, kad joj je jako hitno. Kako ne vidiš?
18.10.2012 | 15:28
uu sorry nisam znala
18.10.2012 | 15:28
18.10.2012 | 15:54
Ma nema veze, samo ti pitaj. O čemu god, samo o windows plastišama nemoj.
18.10.2012 | 16:46
Ukoliko ti treba neka pomoc za PC laptope ( "windows plastisama" kako smayoo kaze ) slobodno mene pitaj ja sad prelazim na mac..vec 8 godina profesionalno sam u windowsima.
Problem sa tvojim laptopom je taj sto je pregrijan. 70 stupnjeva C je previse ako laptop nije u full loadu.Probaj ga otvorit i ocistit.Vjeroivatno je to sto si sama rekla.60% sam siguran da nije do hardwera a 100% sam siguran da je zbog pregrijavanja.Vjerovatno ima limit kao i svaki "plastisa" a mislim da je 72 stupnja..kod tebe na slici je 70C, sto znaci da otvoris youtube on se ugasi
Da rezimiramo: Problem- pregrijavanje
solucija-ocistit ventilator
savjet-ubude gledaj da ne kupujes Acerove proizvode, sto se tice laptopa probaj Asus ili HP. (moze i Toshiba) jer su Acerovci poznati sa problemima pregrijavanja barem iz mog iskustva.
Eto nadam se da sam ti pomogao Iako si sve sama znala
18.10.2012 | 16:56
Nije doslo u pitanje da li neko zna u cemu je problem ili ne(siguran sam da vecina korisnika vise nego odlicno poznaje Win)vec kako je ovo APPLE forum-zajednica,tako da ovom pitanju definitivno nije mjesto na jabucnjaku.Ako nisi primjetio na ovom forumu se ne komentarise ni hackintos,rijetko (Skoro nikako)Linux niti bilo koji OS osim OSX-a
18.10.2012 | 17:01
Pa to se podrazumjeva no eto samo sam odgovorio
18.10.2012 | 17:32
Možda pod razno?
18.10.2012 | 17:35
Moglo bi
18.10.2012 | 17:55
E sad si već i muško,do pola posta su svi pisali o tebi u ženskom rodu a ja mulac još dobro ne poznam ekipu,pa čitam tvoj post par puta da otkrijem di se to iz posta vidi
18.10.2012 | 18:08
Polupao si neke lončiće.

Anelz je muško. nexia je cura. Ne vidi se iz posta. Ja sam okrenuo visak i bacio tarot.
18.10.2012 | 19:27
Kosti se trebaju baciti i kokoš zaklati i gledati kud krv šprica. :o)
19.10.2012 | 00:30
Ovo svakako treba sasjeć u korjenu.
Da li ja ovdje postavljam fotografska pitanja?
19.10.2012 | 00:42
Pitanje o Windowsima... Apage Satanas... Ako ti se laptop pregrijava prvo što treba napraviti je fizički ga počistiti,
ako to ne pomogne treba razmišljati o nekim ozbiljnijim kvarovima... Ali prvo ga očisti, ili daj nekome da ga očisti...
19.10.2012 | 15:07
Srećom radi se o Acer-u pa je smayoo bio blag,... ček da neko pita nekaj za HP
19.10.2012 | 15:09
Evo njega... opet psuje...
19.10.2012 | 16:35
Hahahah..ma nema sta..ekipa..
19.10.2012 | 17:27
Mozeli ovako da ne otvaram novu temu imam problem na MacBook Pro radi se o slijedecem jednostavno mi blokira tac ((jel se tako zove ovaj prozorcic po kojem prstom ganjam) i u isto vrijeme blokira i tastatura. To je poslo sve cesce da se desava ovaj bezicni mis funkcionise i sa njim uradim gasaenje ili restart i onda ode sve ponovo funkcionise.
Molim za pomoc ja sam novi na MAC
19.10.2012 | 17:30
Bilo je price na forumu o tom problemu,potrazi malo.Moguce da se baterija napuhala.
19.10.2012 | 20:18
smayoo kaže:
Evo njega... opet psuje...

20.10.2012 | 01:40
Ovdje a i na macu sam novi baterija je bila napuhana i izbacena tako da dok nenadem novu laptop je bez baterije a ako je o tome bilo rijeci ovdje onda cu da potrazim
20.10.2012 | 01:46
Ako si izvadio napuhanu bateriju, a problem je i dalje ostao, moguće je da je došlo do neke trajne deformacije. Ali možda je i neki čisto softverski problem.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 38 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO