IMAM PROBLEM SA LAPTOPOM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IMAM PROBLEM SA LAPTOPOM

18.10.2012 | 14:56
imam probelem sa laptopom gasi se sam moze li mi neko reci u cemu je problem softver nov hardver nov ja mislim da je do ventilatora jer nije nikad ciscen gasi mi se sam 4-5 puta na dan valjda se tako hladi imam i sliku
pogledaj.png
18.10.2012 | 15:04
S koje si ti kruške pala?

Otkud ti ideja da ovdje možeš dobiti pomoć na temu windows laptopa? Pa još u forumu "jabučnjak"...
18.10.2012 | 15:04
Prvo postavila si pitanje na pogresnom mjestu
Drugo definitivno si fulila forum jer je ovo Jabucnjak i moze se nazvati Apple zajednica a ti si dosla sa problemom na windows-u
Trece zasto se 'Deres" jer velika slova znace urlanje ???
Cetvrto ako je sve novo kako navodis nosi u servis
18.10.2012 | 15:16
Dere se, kad joj je jako hitno. Kako ne vidiš?
18.10.2012 | 15:28
uu sorry nisam znala
18.10.2012 | 15:28
18.10.2012 | 15:54
Ma nema veze, samo ti pitaj. O čemu god, samo o windows plastišama nemoj.
18.10.2012 | 16:46
Ukoliko ti treba neka pomoc za PC laptope ( "windows plastisama" kako smayoo kaze ) slobodno mene pitaj ja sad prelazim na mac..vec 8 godina profesionalno sam u windowsima.
Problem sa tvojim laptopom je taj sto je pregrijan. 70 stupnjeva C je previse ako laptop nije u full loadu.Probaj ga otvorit i ocistit.Vjeroivatno je to sto si sama rekla.60% sam siguran da nije do hardwera a 100% sam siguran da je zbog pregrijavanja.Vjerovatno ima limit kao i svaki "plastisa" a mislim da je 72 stupnja..kod tebe na slici je 70C, sto znaci da otvoris youtube on se ugasi
Da rezimiramo: Problem- pregrijavanje
solucija-ocistit ventilator
savjet-ubude gledaj da ne kupujes Acerove proizvode, sto se tice laptopa probaj Asus ili HP. (moze i Toshiba) jer su Acerovci poznati sa problemima pregrijavanja barem iz mog iskustva.
Eto nadam se da sam ti pomogao Iako si sve sama znala
18.10.2012 | 16:56
Nije doslo u pitanje da li neko zna u cemu je problem ili ne(siguran sam da vecina korisnika vise nego odlicno poznaje Win)vec kako je ovo APPLE forum-zajednica,tako da ovom pitanju definitivno nije mjesto na jabucnjaku.Ako nisi primjetio na ovom forumu se ne komentarise ni hackintos,rijetko (Skoro nikako)Linux niti bilo koji OS osim OSX-a
18.10.2012 | 17:01
Pa to se podrazumjeva no eto samo sam odgovorio
18.10.2012 | 17:32
Možda pod razno?
18.10.2012 | 17:35
Moglo bi
18.10.2012 | 17:55
E sad si već i muško,do pola posta su svi pisali o tebi u ženskom rodu a ja mulac još dobro ne poznam ekipu,pa čitam tvoj post par puta da otkrijem di se to iz posta vidi
18.10.2012 | 18:08
Polupao si neke lončiće.

Anelz je muško. nexia je cura. Ne vidi se iz posta. Ja sam okrenuo visak i bacio tarot.
18.10.2012 | 19:27
Kosti se trebaju baciti i kokoš zaklati i gledati kud krv šprica. :o)
19.10.2012 | 00:30
Ovo svakako treba sasjeć u korjenu.
Da li ja ovdje postavljam fotografska pitanja?
19.10.2012 | 00:42
Pitanje o Windowsima... Apage Satanas... Ako ti se laptop pregrijava prvo što treba napraviti je fizički ga počistiti,
ako to ne pomogne treba razmišljati o nekim ozbiljnijim kvarovima... Ali prvo ga očisti, ili daj nekome da ga očisti...
19.10.2012 | 15:07
Srećom radi se o Acer-u pa je smayoo bio blag,... ček da neko pita nekaj za HP
19.10.2012 | 15:09
Evo njega... opet psuje...
19.10.2012 | 16:35
Hahahah..ma nema sta..ekipa..
19.10.2012 | 17:27
Mozeli ovako da ne otvaram novu temu imam problem na MacBook Pro radi se o slijedecem jednostavno mi blokira tac ((jel se tako zove ovaj prozorcic po kojem prstom ganjam) i u isto vrijeme blokira i tastatura. To je poslo sve cesce da se desava ovaj bezicni mis funkcionise i sa njim uradim gasaenje ili restart i onda ode sve ponovo funkcionise.
Molim za pomoc ja sam novi na MAC
19.10.2012 | 17:30
Bilo je price na forumu o tom problemu,potrazi malo.Moguce da se baterija napuhala.
19.10.2012 | 20:18
smayoo kaže:
Evo njega... opet psuje...

20.10.2012 | 01:40
Ovdje a i na macu sam novi baterija je bila napuhana i izbacena tako da dok nenadem novu laptop je bez baterije a ako je o tome bilo rijeci ovdje onda cu da potrazim
20.10.2012 | 01:46
Ako si izvadio napuhanu bateriju, a problem je i dalje ostao, moguće je da je došlo do neke trajne deformacije. Ali možda je i neki čisto softverski problem.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 13 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.19 Seconds

Provided by iJoomla SEO