Nove Lumie
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nove Lumie

05.09.2012 | 19:47
Meni nove Lumie predstavljene danas izgledaju kao opasna konkurencija što se hardvera i softvera tiče. Pametno je Apple na vrijeme ljude vezao kupljenim aplikacijama u storeu.

05.09.2012 | 20:10
Hmmm,opet mi je design Apple bolji i izbor materijala.Previse platike.Ali da nije dobar jeste
05.09.2012 | 20:23
www.nokia.com/global/products/phone/lumia920/specifications/

Syncronization
Mac computer companion application

Ijaoooo... đe me nađe...
05.09.2012 | 20:32
Izgleda da više nema bahatog ignoriranja Applea i OSX-a od strane Nokije koje je trajalo godinama?
05.09.2012 | 20:41
saint kaže:
Previse platike.

Čovjek na filmiću kaže da je od polikarbonata. Nije to baš obična plastika (PVC, ABS ili PET). Evo, s Wikipedie:

Polycarbonate is a very durable material. Although it has high impact-resistance, it has low scratch-resistance and so a hard coating is applied to polycarbonate eyewear lenses and polycarbonate exterior automotive components. The characteristics of polycarbonate are quite like those of polymethyl methacrylate (PMMA, acrylic), but polycarbonate is stronger, usable in a wider temperature range and more expensive. This polymer is highly transparent to visible light and has better light transmission characteristics than many kinds of glass.
05.09.2012 | 20:41
Lumie su zvjeri,sve im je na mjestu, jedino je ova 920 povelika za moj ukus ali...sad čekam da vidim taj novi iPhone pa da se odlučim i uzmem novi mob. Android zbogom!!!

Da vas pitam za ove nano SIM što će biti na" iPhonu5", da li će se moći prepraviti ova micro ili će se morati uzeti baš ta nano?
Ovo bi mi moglo i odklonuti dilemu između W8 i iOS-a?
05.09.2012 | 21:02
Sve je to zdrava konkurencija, koja ce na radost nas smrtnika za krajnji efekt imati snizavanje cijena pametnih telefona.
05.09.2012 | 21:27
Bujrum, ko voli nek izvoli. Meni je pravo ružna.
05.09.2012 | 21:38
Pogled s terase apartmana koji unajmimo za ljetovanje mi mora biti lijep.
Krajolik kad idemo u šetnju prirodom mi mora biti lijep.

Mobitel mi ne mora biti lijep. Mora dobro raditi ono što meni treba.
05.09.2012 | 21:47
Da vidimo prolazi li ta Lumina moj Pasarić test:

"Želite li koristiti taj mobitel ako vam ga Nokia pokloni?"
"Ne."

Nažalost, nula bodova, pala je na testu, idemo dalje...
05.09.2012 | 21:50
E vidiš to je razlika između mene i tebe, ja nikad ne bi uzeo u ruke ružan mobitel. Po gotovo kad razmislim kako je šupači staviti jako ružan mobitel na stol u kafiću, a ostala raja stavlja pravo šminkerske aparate pored tvog rugla, onda to ružno nešto pada još više u oči. A osječaš se stvarno, stvarno kao loser kakvog nema, još kad pored tebe prođe neka dobra p...a i pogleda u tvoj loser-ski mobitel i kaže sama sebi "vidi ovoga jadnika, to su oni od koji me je mama upozoravala". Zato braco bujrum.
05.09.2012 | 21:54
dpasaric kaže:

"Ne."

ja sam tebi davno rekao,s obzirom koliko koristis telefon uzmi ovako nesto i 2 metara kabla
Iskra_ETA_80.jpg
05.09.2012 | 21:55
Tino1, svatko kako voli. Ti lovi komade na svoj lijepi mobitel na stolu u kafiću, a ja ću klijente na svoj ružni u autu.

Davore, nema što, to je bila "informed decision".
05.09.2012 | 21:56
Evo Smayoo, ova iskra je stvarno lijep telefon. Ima li ga igdje kupiti?
05.09.2012 | 21:57
U ovoj kombinaciji izgleda puno ljepse
Screen_Shot_2012_04_10_at_18.jpg

Ovo je koncept ali nisu puno pobjegli od njega.U svakom slucaj crna varijanta je dobar izbor
05.09.2012 | 22:00
tino1 kaže:
Evo Smayoo, ova iskra je stvarno lijep telefon. Ima li ga igdje kupiti?

E, čovječe, zamisli, bio bi glavni frajer u kafiću da to staviš na stol. Svi komadi (a osobito oni stariji od 70) bi se odmah zalijepili za tebe.

Jedino je malo piz... za poslat SMS...
05.09.2012 | 22:01
05.09.2012 | 22:07
saint kaže:
dpasaric kaže:

"Ne."

ja sam tebi davno rekao,s obzirom koliko koristis telefon uzmi ovako nesto i 2 metara kabla

Ovaj Iskrin stolni model je remek-djelo BTW!
05.09.2012 | 22:10
Stara koka dobra juha, moj Smayoo. Vi mladići ne znate šta je uljpšavalo naše dane. Možeš mislit kako su nam se prsti tresli kad bi zvali omiljenu osobu.

Ozbiljno: Dao bi se okladit da oni mlađi od 25 više ni ne znaju kako radi ovaj telefon.
05.09.2012 | 23:40
smayoo kaže:
Davore, nema što, to je bila "informed decision".

Da, je zezancija, međutim, mislim da sigurno ima mnogo toga u pozadini zašto bih ja zaista tako postupio. Dakle, ovo jesam napisao kao foru, ali da imam takvu stvarnu situaciju u životu postupio bih isto.

Neki dan na Korzu: "Evo vam novi Radler!", "Ne hvala!", "Ali potpuno je besplatan!", "Ne hvala", "Ali nema kvake, sve je ok, slobodno uzimite, to je promotivna akcija!", "Sve u redu, hvala na ponudi, ali ne želim vaš Radler!"

Isto bih rekao da mi netko želi pokloniti tu Nokiju, nekakav Samsung, PC, Golfa i slične stvari koje ne prolaze moj interni intuitivni "test"!
05.09.2012 | 23:45
Ti to zoveš "intuitivni test". Ja to zovem "predrasuda".
05.09.2012 | 23:49
Tino a zasto je ruzna. meni je bas cool. izgleda mi pravo mocno, mada nokiu nikad nisam gotivio.
06.09.2012 | 01:21
mobilni na stolu:)......kakva moderna klinacka scenografija....ja sam mislio,da to jos rade samo Bugari..al dobro.......ako je to razlog kupovine mobitela.....bezim sa Casa...sory profesore,
06.09.2012 | 07:14
To ti je Q faktor.
06.09.2012 | 07:35
Moj friend kupio Samsung S3, a sve Apple aplikacije koristi na iPad. I jos misli da je dobro prosao

Platio je novi iPad samo da mu ne bi propale aplikacije, koje je vec ranije platio

Znao je Steve sta radi...

Riba kaže:
Meni nove Lumie predstavljene danas izgledaju kao opasna konkurencija što se hardvera i softvera tiče. Pametno je Apple na vrijeme ljude vezao kupljenim aplikacijama u storeu.

06.09.2012 | 08:52
scarface32 kaže:
Tino a zasto je ruzna. meni je bas cool. izgleda mi pravo mocno, mada nokiu nikad nisam gotivio.

Meni je pre velika, a igleda mi kao da je neko istisnuo iz extrudera i odsjekao jednu za drugom. Do duše u crnoj verziji kako tako. Ali meni iskrano izgleda kao da neko pokušava a u stvarnosti ne može.
Noki bi bilo bolje da je nastavila proizvoditi legendarnu 6310i i ako je to stvarno pravo zatario ali bio je tehnički ne oboriv.
06.09.2012 | 08:59
To je to. Ako mislis preci na novi telefon moras halaliti i aplikacije. A onda opet iste aplikacije ponovo kupovati. A neko ima i po nekoliko stotina eura u njima. Ove nove uredjaje ja mogu samo u prodavnici probati, a i kad bih ih kupio opet za programe moras finu svotu izdvojiti. Mada iskreno , meni je lumia osvjezenje sto se tice dizajna. Uzeo bih je prije nego galaxy 3.
06.09.2012 | 10:22
U pravu si, kad bi birao između Galaxy-3 i nje i ja bi radije nju.
06.09.2012 | 10:50
To mi se desilo i kad sam imao iPhone 3G. Nije mi se dalo čekati četvorku pa sam prešao na HTC Desire - tada mrak u svijetu androida. I bio mi je zanimljiv 3 mjeseca, onda sam poludio i prešao na četvorku. Sada mi je četvorka dojadila i živo me zanima kako će izgledati novi iPhone. Sva sreća pa imam za čekati samo par dana. A ova Lumia mi izgleda savršeno! good luck iPhone
06.09.2012 | 12:28
Super su mi hardverski ove nove lumije, samo kad vidim to sucelje, odmah me hvata neka tjeskoba. Ti neki ofarbani prozori, UI elementi na pola vidljivi... Jos kada vidim da je sve to nesto unificirano. Inbox sa porukama, mailovima, fejsbukom, twitterom
Sve to skupa mi je malo kaoticno!
Nadam se da cu imati prilike probat ga uzivo.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 21 sati
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO