Navodno iPhone 5, evo nas opet :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Navodno iPhone 5, evo nas opet :)

02.09.2012 | 13:13
02.09.2012 | 14:14
Nikada mi nece biti jasno koliko vremena i energije ljudi utrose u crtanje svake generacije iPhone.

Ajmo vidjeti (na osnovu bezveznih glasina) kako bi novi mob mogao izgledati. Pa onda crtaju, animiraju, fejkaju, modaju, sklapaju dijelove...

Sta je poanta?? Ionako cemo ga svi vidjeti na predstavljanju. I onaj koji je bio blize je veci frajer? Ili sta?

Taman i da pogodis sve u milimetar kako ce izgledati iPhone 11.........sta onda? Sta ti se mijenja u zivotu?

Ja to stvarno ne razumijem.

P.S. Sada bi ih Apple trebao sve zeznuti i plasirati iPhone 5 IDENTICAN kao postojeca generacija (don't fix it if ain't broken)
02.09.2012 | 14:20
drlovric kaže:
Nikada mi nece biti jasno koliko vremena i energije ljudi utrose u crtanje svake generacije iPhone.

Ajmo vidjeti (na osnovu bezveznih glasina) kako bi novi mob mogao izgledati. Pa onda crtaju, animiraju, fejkaju, modaju, sklapaju dijelove...

Sta je poanta?? Ionako cemo ga svi vidjeti na predstavljanju. I onaj koji je bio blize je veci frajer? Ili sta?

Taman i da pogodis sve u milimetar kako ce izgledati iPhone 11.........sta onda? Sta ti se mijenja u zivotu?

Ja to stvarno ne razumijem.

P.S. Sada bi ih Apple trebao sve zeznuti i plasirati iPhone 5 IDENTICAN kao postojeca generacija (don't fix it if ain't broken)

Pa sta mislis , da ce se razlikovati od postojecih.mozda malo duzi i drugaciji zadnji poklopac.

I onda se cudesto ih samsung siba u svakom pogledu.
02.09.2012 | 14:34
scarface32 kaže:

Pa sta mislis , da ce se razlikovati od postojecih.mozda malo duzi i drugaciji zadnji poklopac.

I onda se cudesto ih samsung siba u svakom pogledu.[/quote]

ma daj scarface ne trabunjaj vise ,ma u kojem ga to pogledu siba samsung ???
da li mozda to sto je prekopirao sve od iphonea , izmjenio zadnji poklopac i produzio se ???
100 ljudi 100 cudi i ja to postujem , medjutim ti si zaista mazohista ovdje na jabucnjaku.
nista ti od applea ne valja , na svaku se temu (kao i jos jedan "majstor" ovdje) prikacis i stalno njurgas.
pa prodaj to sto od applea imas , kupi samsung , pc i uzivaj na jednom drugom forumu.
02.09.2012 | 14:43
Spustite loptu,video sam postavio vise kao salu ili nesto sto se ponavlja svaki put prije pojavljivanja nekog gadget-a.U vecini slucajeva 99% ne bude onakav kako se prezentuje prije samog izlaska.Kinezi su navodno vec napravili mackice za iPhone 5 i mini iPad Sto se tice videa navodno je vlasnik dao da se snima ali pod uslovom da se ne ukljucuje .Sa druge strane apple bi mogao nekada poslusati i slobodne dizajnere,moje misljenje kada bi 5-ca bila ovakva (slika u prilogu) to bi bio vrh.
Screen_Shot_2012_01_06_at_12.jpg
Prilozi:
02.09.2012 | 14:44
Zadnja strana
Screen_Shot_2012_01_06_at_12-ea9c7ee4677ed4fc74e4c368dbe65c3f.jpg
02.09.2012 | 15:14
damir1 kaže:
scarface32 kaže:

da li mozda to sto je prekopirao sve od iphonea , izmjenio zadnji poklopac i produzio se ???
100 ljudi 100 cudi i ja to postujem , medjutim ti si zaista mazohista ovdje na jabucnjaku.
nista ti od applea ne valja , na svaku se temu (kao i jos jedan "majstor" ovdje) prikacis i stalno njurgas.
pa prodaj to sto od applea imas , kupi samsung , pc i uzivaj na jednom drugom forumu.[/quote]

Tebi istina smeta. Ja tebe ne bih napadao tako. Boli tebe kurac sta ja pisem. Ako ti se ne svidja preskoci. Ja imam pravo napisati sta ja mislim, dok druge ne vrijedjam. A ti slobodno svrsavaj na svoje apple produkte, ja ti to nebranim.
02.09.2012 | 15:15
I na kraju krajeva, sud u japanu je rekao da nema veze sa kopiranjem i kradjom patenata od strane samsunga? Sad treba da vjerujem sudu u usa ili sudu u japanu.
02.09.2012 | 15:32
Jedva čekam da izađe iPhone 5, pa da se može naći pristojan 2G ili 3G za ok cijenu. Sada sam već tri mjeseca bez mobitela.
02.09.2012 | 16:33
dpasaric kaže:
Jedva čekam da izađe iPhone 5, pa da se može naći pristojan 2G ili 3G za ok cijenu. Sada sam već tri mjeseca bez mobitela.

Isto i kod mene, samo što bi ja sa 3G na 3GS.
02.09.2012 | 16:39
@dpasaric, pa tebi ne fali mob. Koristiš ga minimalno, a sad i tri mjeseca si bez njega. LOL
02.09.2012 | 16:53
scarface32 kaže:
damir1 kaže:
scarface32 kaže:

pa prodaj to sto od applea imas , kupi samsung , pc i uzivaj na jednom drugom forumu.

Tebi istina smeta. Ja tebe ne bih napadao tako. Boli tebe kurac sta ja pisem. Ako ti se ne svidja preskoci. Ja imam pravo napisati sta ja mislim, dok druge ne vrijedjam. A ti slobodno svrsavaj na svoje apple produkte, ja ti to nebranim.[/quote]

ma imas i pravo , ovo ti je bio najpametnije sroceni post do sada.
OK , obavezno preskociti.
uzivaj u njurganju
lp
02.09.2012 | 18:08
zabac kaže:
@dpasaric, pa tebi ne fali mob. Koristiš ga minimalno, a sad i tri mjeseca si bez njega. LOL

Meni osobno zaista ne fali, ali kolege mi njurgaju da je neprilično da se direktora ne može dobiti na mobitel ako je neka frka, a to bih mogao prihvatiti kao argument. S druge strane, sve ove godine niti jednom nismo imali takvu situaciju, pa se pitam ima li to pravog opravdanja i je li vrijedno maltretirati se s mobitelom i plaćanjem skupih operatera za tu neku teoretsku situaciju kada bi nam na vrata zakucao Donald Trump i želio iskrcati milijun dolara, a da se baš nikako ne može bez mene. Tko me treba, lako me može dobiti na fiksni, a ako nisam pri fiksnom broju velika je vjerojatnost da ionako ne bih mogao pomoći, pa je opet svejedno.
02.09.2012 | 18:26
Zavidim ti na takvoj organizaciji posla. Ja 70% svojih poslovnih razgovora obavljam u vožnji (jer da ne radim tako, svo vrijeme provedeno u vožnji bi morao nadoknaditi kasnije i zaista uopće ne bi vidio svoju djecu) i mobitel mi je nezamjenjiv. O drugim funkcijama smartphonea koje koristim svakodnevno, da i ne govorim. Lakše bi podnio da ostanem bez laptopa, nego da ostanem bez mobitela.
03.09.2012 | 01:45
Ah, meni niti laptop ne treba, nikada nisam imao jedan niti ga poželio. Meni je daleko ugodnije imati po jedan stolni Mac na svim lokacijama na kojima često boravim, napravim svoj account, sve je u iCloud-u i vozi! Na sreću rad na terenu nemam, a kada mi treba nešto za prezentaciju to odlično obavi iPad.

Mobitel uglavnom vidim kao smetalo i izvor stresa.
03.09.2012 | 15:52
Evo ti nešto protiv stresa:
itunes.apple.com/us/app/antistress-shake...ess/id305340283?mt=8
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, Ender, tino1, VanjusOS, Anonimci (850)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO