Trazi se AT&T (USA) pretplatnik :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trazi se AT&T (USA) pretplatnik :)

29.05.2012 | 08:04
Ekipa,

jel ima neko da je aktivni pretplatnik AT&T u USA?

Treba mi jedna mala uslugica...

Hvala puno!
29.05.2012 | 15:08
Imam ja tetku ali ne znam jel pretplatnik
29.05.2012 | 18:55
Rijeseno.

Hvala
29.05.2012 | 19:45
A da podjeliš što si to riješio!?
30.05.2012 | 15:10
Pa ATT otkljucava out of contract iPhone, ali kvaka je da moras biti klijent prilikom podnosenja zahtjeva za free unlock.

Obavila mi je to jedna kolegica koja je na godisnjem u USA, nazvala je ATT sluzbu za korisnike, izdiktirala IMEI i podnijela zahtjev za unlock iPhone uredjaja koji ne mogu da otkljucam niti jednom postojecom metodom.

Zaprimili su to i rekli da ce uskoro poslati email sa instrukcijama.

Sad cekam razvoj dogadjaja
30.05.2012 | 18:19
imas vec temu o tome. Dovoljno je bilo da si nazvao skype-om. Kad zaprime IMEI, pričekaj cca tjedan dana od dana podnošenja zahtjeva. Meni nisu poslali mail, ali sam ga restora-o u iTunesu i to je to
31.05.2012 | 07:52
miomika:

Nije bas tako jednostavno. Zvao sam (imam normalan US fiksni telefon ovdje u bazi) 2 puta i oba puta su me odbili.

Pitaju da li sam kupio telefon, zasto originalni vlasnik ne moze doci u ATT da podnese zahtjev, da li sam ja njihov pretplatnik i sl.

Na kraju su mi oba puta rekli da nije aparat legitiman za otkljucavanje.

Onda je moja kolegica otisla i provjerila osobno u ATT u Palm Springs, i njoj rekli da se moze otkljucati

Zatim sam (po treci put, na njen nagovor) nazvao Sluzbu za korisnike da pitam za status uredjaja. Ponovno ista procedura, pitanja i sl.

Rekao sam da zovem iz Afghanistana i da sam dobio poklon od US vojnika, te da ga zelim otkljucati jer ATT nema signal ovdje.

Zaprimili su moj zahtjev i rekli da ce biti otkljucan u roku od 8 sati. Tijekom dana cu da uradim restore preko iTunes pa cu javiti rezultat

Zahvalili su se za podrsku US troops i rekli da ce nastojati otkljucati uredjaj cim prije. Mozda je slucajnost ali cim sam spomenuo da radim za US Army i da zovem iz military base, pristali su da ga otkljucaju. Mislim da velike korporacije domoljublje bas i ne zanima, ali eto tako se stvarno desilo

Rekli su mi i da je 8 sati minimum koji je potreban da serveri sve to procesiraju, i da Apple odradi svoj dio.

Nadam se da ce biti OK...
31.05.2012 | 09:20
Vjerujem da bi isti efekt bio i da si spomenuo bilo koju drugu instituciju koja im je veliki potrošač njihovih usluga.
31.05.2012 | 13:31
Eto, da podijelim svoje zadovoljstvo

iPhone koji je bio zakljucan u ladici (cekajuci unlock, gevey, ultrasn0w ili sta vec) je ponovno ozivio potpuno legalnim putem

Otkljucali su ga za svega nekoliko sati.

Svaka cast autoru ovog posta, bez kojeg vjerojatno ne bi ni znao za ovu mogucnost.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.28 Seconds

Provided by iJoomla SEO