torrent pozivnica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

torrent pozivnica

10.04.2012 | 23:39
ak ima tko viška pozivnicu za torrenthr bio bih jako zahvalan.
10.04.2012 | 23:50
jesi probao ovdje:

split.forumhr.com/t85-torrenthr-pozivnice

Čini se da ih duxqwe tj Duje dijeli šakom ak ne kapom
10.04.2012 | 23:59
nisam probao, al sad ću.
HVALA
11.04.2012 | 18:17
dijele samo aktivnim članovima
11.04.2012 | 23:14
poslano
11.04.2012 | 23:29
poslala mi je baka pozivnicu, ali pred pola sata sam ju već dobio od staffa THR-a.
hvala svejedno!!!
može lock na ovo.
05.05.2012 | 11:25
Pozdrav svima,
Prosurfao sam cijeli NET u potrazi za jednom TorrentHR pozivnicom,
pa ako netko ima koju viška, može mi ju poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Bio bih zahvalan do nebesa, a također obećajem biti uzoran član Torrentskog društva, seeder i uploader.
Unaprijed hvala.
05.05.2012 | 11:53
a šta je taj torrenthr, o čemu se radi? zašto je toliko zanimljiv i poseban?
05.05.2012 | 21:37
i ovo nije lose....a ne treba pozivnica...
top-share.net/
30.05.2012 | 18:52
ja bih molio pozivnicu za torrent HR ako netko ima viška, zahvaljujem
30.05.2012 | 21:07
galla kaže:
ja bih molio pozivnicu za torrent HR ako netko ima viška, zahvaljujem

THR otvoren.
Ne znam do kada.
30.05.2012 | 21:15
Hvala!
30.05.2012 | 21:17
evo baš sam saznao i ja da je otvoren i pošao ovdje javiti kad me hiro preduhitrio
19.09.2012 | 14:43
ima netko pozivnicu za THR? molim u pp. hvala!!
17.10.2012 | 11:22
Isto tako ako netko ima pozivnicu za torrenthr neka mi se javi na PM.

ili u razmjenu nudim pozivnice za najnovije ili srbijaclub.

na oba tracker-a imam jako dobrar ratio i upload.

hvala unaprijed
pozz
17.10.2012 | 13:43
Ako netko ima viška i ja bi molio na pm
01.11.2012 | 17:42
Može i meni jedna (upload mi nije problem jer imam seedbox).
02.11.2012 | 01:39
I ja bih zamolio za jednu ako neko ima viska !
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
09.11.2012 | 14:12
Zar nitko?

EDIT: riješeno
09.11.2012 | 15:24
Nisam član torrent.hr, ali ne kužim što se to može tamo naći, a da nije javno dostupno (možda s par dana zakašnjenja)?
02.12.2012 | 17:52
Pozdrav, jel ima možda netko tko bi bio voljan podjelitit pozivnicu za lasttorrents.org? Može na pm
27.12.2012 | 14:20
THR otvoren do 1.1.2013.
27.12.2012 | 22:39
E baš si super junak. Hvala na info.
23.01.2013 | 23:26
Pozdrav svima,
u potrazisam za jednom TorrentHR pozivnicom,
pa ako netko ima koju viška, može mi ju poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
24.01.2013 | 08:50
THR ima trenuto zabranu na pozivnicama!
  • mileni
  • Posjetitelj
24.01.2013 | 16:44
Zar zabrana nije od sutra? Jer ja sam jucer dobio pozivnicu za thr
10.11.2013 | 12:38
Ima netko pozivnicu za torrenthr da udijeli?
10.11.2013 | 13:20
Poslano!
10.11.2013 | 13:20
ajde daj mi mail ali moraš seedad
10.11.2013 | 13:28
Evo poslao baka. Zahvaljujem.

Seedat nije problem, ostavim torrente seedat mjesecima. (ionak ih ne skidam puno)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 8 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Riba, skunic, Anonimci (659)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO