torrent pozivnica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

torrent pozivnica

20.11.2014 | 15:54
Dj meni pošalji jednu poslao sam ti u pp moju e-mail adresu di da mi pozivnicu pošalješ
i kad mi pošalješ ja ti odma potvrdim da san se prijavija na torrtent hr jel može tako ?
20.11.2014 | 16:12
pp
20.11.2014 | 16:15
igsmigs kaže:
Pozdrav,

ima netko možda pozivnicu za torrent.hr, ja dajem za iptorrents

Jel ima jos koja pozivnica za iptorrents ?

Ja trenutno nemam ni jednu za tor.hr...kad budem imao, javim...
20.11.2014 | 16:17
evo ti na pp, moze meni za iptorrents
20.11.2014 | 16:29
prijavija se i još jenput ti hvala.

pozz
04.03.2015 | 19:52
evo ponovo imam 3 pozivnice, javite se tko želi..
04.03.2015 | 20:03
Ja imam 6 pozivnica za torrent.hr, tako da se i meni slobodno javite. A cijenio bih i pozivnicu za bilo koji drugi site
04.03.2015 | 21:26
još 2 pozivnice za TorrentHR..
04.03.2015 | 23:50
ja bih molio pozivnicu!
09.03.2015 | 20:31
Molim pozivnicu, unaprijed zahvalan !
12.03.2015 | 12:53
delete
23.05.2015 | 09:07
Ima neko viska pozivnicu? Hvala lijepo
23.05.2015 | 09:13
TorrentHr je ukinuo pozivnice! Tako da do daljnjega ništa
14.09.2019 | 12:58
Pozdrav, ako ima tko viška pozivnicu za torrenthr, yuwabits ili crna berza bio bih mu jako zahvalan. Prije davno sam bio registriran na sva tri site-a, ali kako ih nisam koristio duže vrijeme (ima desetak godina možda) tako nema više ni mojih account-a. Uredan sam seeder i pazim na ratio. Može i na pp.
Unaprijed zahvaljujem
14.09.2019 | 23:42
Poslao sam ti pp
15.09.2019 | 20:31
lucici kaže:
Pozdrav, ako ima tko viška pozivnicu za torrenthr, yuwabits ili crna berza bio bih mu jako zahvalan. Prije davno sam bio registriran na sva tri site-a, ali kako ih nisam koristio duže vrijeme (ima desetak godina možda) tako nema više ni mojih account-a. Uredan sam seeder i pazim na ratio. Može i na pp.
Unaprijed zahvaljujem

Meni je ista situacija,
zanima me torrenthr i yuwabits
15.09.2019 | 21:25
Molim ako netko ima pozivnicu za torrent hr neka pošalje na PP. Unaprijed hvala
16.09.2019 | 13:52
I ja bi za TorrentHR ako neko ima... Hvala!
16.09.2019 | 14:13
drlovric kaže:
I ja bi za TorrentHR ako neko ima... Hvala!

Rijeseno. Hvala mom prijatelju slavonskom tajkunu
16.09.2019 | 17:35
BigMac
hvala dobri čovječe.
17.09.2019 | 16:12
Također tražim pozivnicu za crnu berzu i torrenthr. NAS je spojen 24 sata dnevno na net tako da nema problema sa ratiom
  • LongVillage
  • Posjetitelj
10.10.2019 | 20:04
Pa kada su već svi u redu, da i ja položim moje molbe skromno - samo TorrentHR. Jasno, ako ima mjesta i još više volje... koja je najčešće problem. Thx

Puno hvala na brzini uglednog člana, dobio i odradio sve što treba, hvala još jednom!
05.06.2020 | 10:39
Pozdrav ekipo, jel ima neka dobra duša da podijeli invite za Brokenstones?

Hvala unaprijed.

V
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 34 minuta
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO