Dj meni pošalji jednu poslao sam ti u pp moju e-mail adresu di da mi pozivnicu pošalješ
i kad mi pošalješ ja ti odma potvrdim da san se prijavija na torrtent hr jel može tako ?
Pozdrav, ako ima tko viška pozivnicu za torrenthr, yuwabits ili crna berza bio bih mu jako zahvalan. Prije davno sam bio registriran na sva tri site-a, ali kako ih nisam koristio duže vrijeme (ima desetak godina možda) tako nema više ni mojih account-a. Uredan sam seeder i pazim na ratio. Može i na pp.
Unaprijed zahvaljujem
Pozdrav, ako ima tko viška pozivnicu za torrenthr, yuwabits ili crna berza bio bih mu jako zahvalan. Prije davno sam bio registriran na sva tri site-a, ali kako ih nisam koristio duže vrijeme (ima desetak godina možda) tako nema više ni mojih account-a. Uredan sam seeder i pazim na ratio. Može i na pp.
Unaprijed zahvaljujem
Meni je ista situacija,
zanima me torrenthr i yuwabits
Pa kada su već svi u redu, da i ja položim moje molbe skromno - samo TorrentHR. Jasno, ako ima mjesta i još više volje... koja je najčešće problem. Thx
Puno hvala na brzini uglednog člana, dobio i odradio sve što treba, hvala još jednom!
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.