Zrno politike
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zrno politike

07.12.2011 | 18:50
Dok to pratim pala mi je na pamet jedna stara poslovica : "Tri slovenca jen drek, tri hrvata pet strank".
07.12.2011 | 19:10
Campo, čitaš li ti s razumijevanjem ili upadneš u loop svaki puta kada se povede razgovor o nečemu što ne razumiješ ali misliš da si autoritet? Oh wait, ne, skrećeš pažnju stvarima koje nemaju veze s materijom ali koje ti daju prostora za optuživanje i kukanje.
07.12.2011 | 19:18
Zamolba za Moderatore:
da promjene naslov topica iz Zrno politike u Grumen politike.......bar za sada

07.12.2011 | 19:19
Kaj grumen, stjena!

@velejaj, sad te budu proglasili desničarom jer si privatnik i sigurno sišeš esenciju ovoj državi i poštenim radnicima - proleterima?
Usuđuješ se od Coninga tražiti novce jer ipak tu firmu vodi familija koja je pročišćena od kapitalizma i posluje u duhu socijalizma.
07.12.2011 | 19:38
campo kaže:
kole, ja ne znam što to tebe brine Hrvatska...po meni ti nisi ni državljanin Hrvatske ni ti ni onaj scarface a najglasniji ste ovde ,..pa pa nije ovo više juga pa ćete nam vi birati vlast

Kako tipicno katolicki...
Jebe mi se sta sam "po tebi"...
Po meni ti nisi svijesno bice, pa svejedno raspravljam s tobom...unatoc tvojim zadrtim katolickim uvjerenjima...a kakva bi i mogla biti ortodoksna katolicka uvjerenja?!

Zasto nisam drzavljanin hrvatske...zato sto se ne zovem ivan horvat...ili zato sto nisam katolik...
U krajnjoj liniji, tko si ti da ti ja moram dokazivati svoje drzavljanstvo?
Najobicniji zadrti katolik koji ne vidi dalje od popove guzice...

Nazalost, ovo vise nije jugoslavija gdje se dobro zivjelo, gdje je socijala funkcionirala, gdje smmo bili priznati u svijetu...sve suprotno od ovog sada...
Al eto...sto god ti pricao, MI smo ti sada birali vlast, a ti sljedece cetiri godine kukaj i placi svom popu kako vam je lose...tebi jer ces biti kruha gladan(zahvaljujuci istom tom popu i hdz-u), a popu jer takvi bezvjernici poput tebe vise nemaju para da pune njegovu "presvetu" kasu...
Bend over, boy..and squeal like a pig!!!
  • User
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 19:41
Svatko treba odgovarat za kazneno djelo neovisno o političkoj orijentaciji, pa tako i Čačić ukoliko se pokaže da su ove optužbe u pravu.

Ne aludiram ovdje da je kriv ili nije, samo želim reć da članska kartica bilo koje stranke ne smije značit i imunitet.
  • campo
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 19:44
eto na kraju uvijek izađe tko je tko, počne sve kako kao oni vole ovu državu a na kraju jugos koji sanja jugoslaviju,..i titu
pa ja vjerujem da ti je bilo dobro jer si najvjerovatnije sin oficira koji je imao sve privilegije ili nekog koji se izjašnjavao kao jugosloven znam ja da je takvima bilo dobro- problem je sa takvima kao ti što ne mogu ni čut riječ Hrvatska a kamoli je volit,..
07.12.2011 | 19:48
E kole, si ti sin oficira?
  • campo
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 19:51
Kršćanski pogled na svijet je univerzalan i otvoren, Na svjetskom danu mladih u Madridu bilo je dva milijuna mladih iz cijelog svijeta imaš na youtube pa pogledaj nazadnost i zatupljenost lica,..jadan si ti moj kole , a i žao mi te je što moraš živjeti u Hrvatskoj (ako živiš) koju mrziš
  • User
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 19:53
campo kaže:
problem je sa takvima kao ti što ne mogu ni čut riječ Hrvatska a kamoli je volit,..

Hrvat sam (bar mi tako piše u domovnici), volim Hrvatsku i živim u njoj. Ne volim kad me drugi Hrvati nazivaju Jugoslavenom jer imaju iskrivljenu sliku o tome što bi Hrvat i Hrvatska trebali bit. I još sam pro-EU...
  • User
  • Posjetitelj
07.12.2011 | 20:01
campo kaže:
Kršćanski pogled na svijet je univerzalan i otvoren

Slažem se, i to prema svim kulturama i ideologijama (uz iznimku komunizma naravno):

EDIT: pogledat i moj post prije ovoga, s obzirom da su se stranice prebacile pa da se ne zanemari.
07.12.2011 | 20:05
coup de grâce
07.12.2011 | 21:14
campo kaže:
eto na kraju uvijek izađe tko je tko, počne sve kako kao oni vole ovu državu a na kraju jugos koji sanja jugoslaviju,..i titu
pa ja vjerujem da ti je bilo dobro jer si najvjerovatnije sin oficira koji je imao sve privilegije ili nekog koji se izjašnjavao kao jugosloven znam ja da je takvima bilo dobro- problem je sa takvima kao ti što ne mogu ni čut riječ Hrvatska a kamoli je volit,..

Aha...sada sam sin oficira?!
Pa kako, kada sam stranac???
Ili nisam hrvat...jugoslaven...nesto?!

Campo, moja ljubav prema hrvatskoj se vidi svaki mjesec kada placam porez...svaki put kada kupim hrvatski proizvod i svaki put kada idem na moreno...iako imam priliku ici bilo gdje, ja ostajem ovdje.
Vidi se i samim tim sto ne trebam zivjeti ovdje, ali zivim...
I to posteno.
Placam porez, socijalno i mirovinsko...glasam...i borim se za bolju zemlju, koju ste vi unistili i doveli na koljena.
Znas, campo, ja imam jako puno razloga biti ljut na tebe i mrziti te iz dna duse...ali za razliku od vas katolika, ja prastam i razumijem.
Razumijem vase malo vidjenje stvari oko sebe...vas sitni vez koji spaja ljubav, ubijanje i mrznju u jedno...i prastam, jer se toplo nadam da niste svjesni sta cinite...
07.12.2011 | 21:17
Breed kaže:
E kole, si ti sin oficira?

E da bar
U spanskom bas i nije bilo puno vojnih lica...uglavnom radnici i radnice...
E to je moj stari...radnik!
Ona izumrla vrsta na kojoj je zemlja imala temelje
07.12.2011 | 21:27
campo kaže:
Kršćanski pogled na svijet je univerzalan i otvoren, Na svjetskom danu mladih u Madridu bilo je dva milijuna mladih iz cijelog svijeta imaš na youtube pa pogledaj nazadnost i zatupljenost lica,..jadan si ti moj kole , a i žao mi te je što moraš živjeti u Hrvatskoj (ako živiš) koju mrziš

Jes...katolici su poznati po "otvorenosti"...
Ne moras me zaliti, hvala bogu sto me ne razumijes...
Da nije tako, propucao bi si koljena.
07.12.2011 | 21:31
kole kaže:

Nazalost, ovo vise nije jugoslavija gdje se dobro zivjelo, gdje je socijala funkcionirala, gdje smmo bili priznati u svijetu...sve suprotno od ovog sada...

Jeli to ono "Sedam Fuša Radi Jedan"
Koliko je ljudi Tito i njegova svita potamanilo od '45 do raspada? Koliko je pokradeno dobara "onima koji su imali više"? Koliko je ljudi uništeno radi nečijeg hira (stana)? Seljo, Kardelj je ukrao dio Istre, Tito dao Bosancima Neum i okolicu, Boka Kotorska Crnogorcima. Tko je krao više nego svita bivše države? To ne opravdava pojedince bivše vlasti da ogrezu u kriminal, ali ni zbog njih prizivanje krvavog režima bivše države.
@kole, ako toliko mrziš Hrvatsku i hrvatsko, kaj uopće raspravljaš ovdje s nama.
07.12.2011 | 21:38
@zabac, ti si se nasao direktno pogođen diobom teritorija? Ne znam gdje je granica posezanja u povijest... A što ćemo s Khuenom? S Turcima? Na kraju krajeva nisu li Hrvati bili okupatori kada su se spustili do mora?
Ne opravdavam zločine bivših vlasti, ali ljudi božji stanite na loptu, nema više crtanja po salvetama...
07.12.2011 | 21:41
zabac kaže:
kole kaže:

Jeli to ono "Sedam Fuša Radi Jedan"
Koliko je ljudi Tito i njegova svita potamanilo od '45 do raspada? Koliko je pokradeno dobara "onima koji su imali više"? Koliko je ljudi uništeno radi nečijeg hira (stana)? Seljo, Kardelj je ukrao dio Istre, Tito dao Bosancima Neum i okolicu, Boka Kotorska Crnogorcima. Tko je krao više nego svita bivše države? To ne opravdava pojedince bivše vlasti da ogrezu u kriminal, ali ni zbog njih prizivanje krvavog režima bivše države.
@kole, ako toliko mrziš Hrvatsku i hrvatsko, kaj uopće raspravljaš ovdje s nama.

Pa jebemu sunce, zasto ako imam svoje misljenje koje se razlikuje od vaseg...odmah mrzim hrvatsku?!?1
Koji zatucani nacin razmisljanja...
Raspravljam zato sto mi je stalo...i zato sto volim ovu zemlju puno vise od vas desnicara koji ste pomogli i omogucili mafiji da je unisti...
Nemate vi pojma o tome sta je patriotizam i ljubav prema domovini...
To je ipak malo vise od ruke na srcu, franje na zidu i novcanika u crkvi!!!
07.12.2011 | 21:52
sizunic kaže:
Zamolba za Moderatore:
da promjene naslov topica iz Zrno politike u Grumen politike.......bar za sada

Promijenio sam naslov topica u nešto još prikladnije...

Buljuk djetinjastih lijevo-desnih ovnova... gori od onih budala u Saboru...
07.12.2011 | 21:55
Jao Prpiću...
07.12.2011 | 21:59
Ovaj put se slažem s tobom. Jao meni. I jao svima nama. Zato i imamo takvu vlast. I zaslužujemo je.
07.12.2011 | 22:01
))))
07.12.2011 | 22:04
Sad znate zašto je ona poslovica !
07.12.2011 | 22:15
Ta ne vrijedi za Emila, on je Bolji
07.12.2011 | 22:18
Svakako , svaka čast iznimkama. A kaže se , da iznimke potvrđuju pravilo!
07.12.2011 | 22:19
Breed kaže:
Ta ne vrijedi za Emila, on je Bolji

Naprotiv. Ti si NajBolji, zar ne? Ne, zapravo Campo je NajBolji? A ti si komunistički šuft primitivni, zar ne? Nenene, čekaj... Kole je NajBolji!! E, da! On je NajBolji! On će svima je**t mater koji ne misle kao on!!!

TAKOJEEEEEE!!!!

URRRAAAAAAA!!!!!

ŽIVIJAAAAAA!!!!!

DOLIIIII!!!!!!

...

07.12.2011 | 22:20
Hej stani, zar si ne daješ oduška na blogu Emile?
Tamo čak i koristiš psovke
07.12.2011 | 22:22
Kakva čast... Jbt, sad moram ić popit vode i šećera... Breed je čitao moj blog! Ideš!! IDEEEEEŠ!!!!

A jesi li što razumio?
07.12.2011 | 22:25
O tebi se raspredaju priče po kuloarima Emile
Diskutira se o Djelu

BTW ja bih malo pripazio sa šećerom
07.12.2011 | 22:44
Ja bi zabranio žestoka pića u ovakovim razgovorima!
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 12 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO