Little Printer
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Little Printer

30.11.2011 | 18:47
Izgleda simpatično:
Hello Little Printer
30.11.2011 | 18:52
Iskreno ne razumijem svrsishodnost printera, ali je simpatično.
30.11.2011 | 19:23
Simpatični mali proizvođač papirnatog smeća.
30.11.2011 | 19:38
Super fora.
30.11.2011 | 21:35
Iz dana u dan me iznova začuđuje kako se ljudi ne žele odreći navike korištenja papira čak ni u situacijama kad ovaj nema baš niti jedne jedine prednosti...

Doduše, siguran sam da bi pomoglo kad bi zbrinjavanje otpada bilo 7-10 puta skuplje (kao u Njemačkoj npr.), i to uz obavezno razvrstavanje.

Ovo je još benigno, u odnosu na bankare i kartičare koji prodaju folove "budite ekološki osviješteni, odjavite primanje papirnih izvoda i računa", da bi onda nastavili slati "#!#$&# reklamne brošure poštom. I onda još imajući obraza da mi (kad tražim da prekinu s tim) odgovore kako nemaju u informatičkom sustavu mogućnosti uklikati da netko ne želi primati papirnatu poštu.
30.11.2011 | 21:40
smayoo kaže:
Iz dana u dan me iznova začuđuje kako se ljudi ne žele odreći navike korištenja papira čak ni u situacijama kad ovaj nema baš niti jedne jedine prednosti...

Kaj je s WC papirom? Je li to i za njega vrijedi? LOL
30.11.2011 | 21:46
Pa, u principu i tu je bide puno bolji. Naravno, ako imaš mjesta za njega u WC-u i ako si to možeš priuštiti.
30.11.2011 | 22:30
Kad smo već kod zbrinjavanja otpada, u ovom slučaju papira, zna li netko gdje izvozimo (ako uopće izvozimo) stari papir, s obzirom da u Hrvatskoj više nema tvornica papira.
30.11.2011 | 22:47
Nitko tu ne vidi kombinaciju da iPadom i malu kasu za Indie trgovine?? Za**bi to sto oni na reklami printaju sudoku. Ovo je kao stvoreno da zamijeni ove starinske kase i printere za racune.

Ali opet to sam samo ja...
30.11.2011 | 23:12
Za takvo što ima ono što se zove "Mini cash register" za $100-200.

I, btw, što misliš da je ovo nego printer za račune zapakiran u malo drugačije kućište?
01.12.2011 | 00:47
Whatever Smayoo. Ne razumijemo se.
01.12.2011 | 01:27
OK. Whatever.
01.12.2011 | 09:15
Hm, da li iPad može zamijeniti WC papir?
Nažalost, menam mjesta za bide. Radije sam odabrao stan u centru Zagreba nego kuću na periferiji.
01.12.2011 | 10:12
zabac kaže:
Hm, da li iPad može zamijeniti WC papir?
Nažalost, menam mjesta za bide. Radije sam odabrao stan u centru Zagreba nego kuću na periferiji.

kakve centar grada ima veze sa bideom. Kaj je zabranjeno imati bide u centru grada
01.12.2011 | 13:14
Pa nema mjesta!
01.12.2011 | 14:22
Cijena kvadrata u centru Zagreba je takva da više košta WC u kojem nema mjesta za bide, u centru Zagreba, od dnevne sobe u Samoboru.

Da li iPad može zamijeniti WC papir? Dobro pitanje. Možda da proba netko tko ima iPad pa da podijeli iskustva s nama?
01.12.2011 | 14:27
smayoo kaže:
Cijena kvadrata u centru Zagreba je takva da više košta WC u kojem nema mjesta za bide, u centru Zagreba, od dnevne sobe u Samoboru.

Nismo mi krivi kaj smo se rodili u Zagrebu.
01.12.2011 | 15:48
Ja se ne žalim. Točno je kako nemam prostora za bide. Ali kada od 170cm je stala. Kako sam ipak samo inženjer tako sam se oprostio od toga da ću imati brdo novaca.
01.12.2011 | 17:57
zabac kaže:
Ja se ne žalim. Točno je kako nemam prostora za bide. Ali kada od 170cm je stala. Kako sam ipak samo inženjer tako sam se oprostio od toga da ću imati brdo novaca.

Ja maštam o kupaoni sa jacuzzi masažnom kadom, tušem u drugom kutu, bideom i wc školjkom. Umivaonik se podrazumijeva.
A negdje pored kupaone i mala izba samo sa WC školjkom za hitne potrebe
01.12.2011 | 18:58
U Japanu bi ti rekli kako si bogataš uz ovakav luksuz.
Inaće na tu temu frend iz jedne firme koja uvozi Panasonic bio je kod njih u posjeti u Japanu. Prije odlaska, kupio je vikendaču na Mrežnici i kad je pričao Japancu kako ima vikendaču i okučnicu (koju nije nešto puno platio), Japanac ga je pitao da li je on bogataš. Firma mu solidno posluje ali nije ni blizu bogataša.
Valjda bi i meni rekli kako sam jako dobro stojeći jer u centru glavnoga grada imam stan.
01.12.2011 | 19:01
@ Vanjuška, "Ja maštam", tu smo negdje !
01.12.2011 | 21:47
Iako su te orijentalne nacije ekonomski vrlo moćne, njihova društva imaju suprotne postulate vrijednosti. Individualno blagostanje prosječnog čovjeka je neusporedivo niže nego kod nas (makar je njihov GDP per capita jedno 1.000.000 puta veći nego naš ). Kolektiv je kod njih puno jači od individualnih vrijednosti.

Tito kaže:

Pa i ja sam se rodio u Zagrebu. Pa svejedno sretno i zadovoljno živim "na selu", i to kod Rijeke.

Ali nema to veze. Nisu cijene kvadrata u Zagrebu visoke radi onih koji su se u Zagrebu rodili.
02.12.2011 | 10:12
smayoo kaže:
Iako su te orijentalne nacije ekonomski vrlo moćne, njihova društva imaju suprotne postulate vrijednosti. Individualno blagostanje prosječnog čovjeka je neusporedivo niže nego kod nas (makar je njihov GDP per capita jedno 1.000.000 puta veći nego naš ). Kolektiv je kod njih puno jači od individualnih vrijednosti.

Tito kaže:

Pa i ja sam se rodio u Zagrebu. Pa svejedno sretno i zadovoljno živim "na selu", i to kod Rijeke.

Ali nema to veze. Nisu cijene kvadrata u Zagrebu visoke radi onih koji su se u Zagrebu rodili.

Tebe je put odnio do Rijeke, mene nije. Ne zalim se ja protiv zivota u centru grada. Imam bide , sljeme i jarun su na 10 minuta voznje, a vikende provodim u zagorju i ogromna kolicina kulturnih i sportskih sadrzaja na raspologanju.
A i cijene kvadrata su dosta pale, u zadnje vrijeme.
02.12.2011 | 15:00
Pa ni m2 u centru Rijeke nije jeftin.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, Ender, Riba, Anonimci (922)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.41 Seconds

Provided by iJoomla SEO