Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

18.05.2013 | 19:10

24.05.2013 | 16:02
Voze se Mujo i Haso od Tuzle prema Zenici i povremenu sreću stopere. Odluče da će eventualno povesti samo ženske, ali kad vide što im nude za prijevoz.
Mujo: Do kud ćeš djevojko?
Stoperica 1: Do Zenice.
Haso: A što ćeš nam dat za to?
Stoperica 1: Pa evo idem prodat jabuka, pa vam mogu dati jabuka.
Mujo: Haso, treba li nama jabuka?
Haso: Ne treba! Vozi dalje.
Mujo: A do kud bi ti djevojko?
Stoperica 2: Do Zenice.
Haso: A šta bi nam dala za to?
Stoperica 2: Redaljku!
Mujo: Haso treba li nam redaljka?
Haso: Ne, vozi dalje!
...15 sekundi kasnije...
Mujo: Haso, a šta je to redaljka?
Haso: Ne znam. Ajmo se vratiti i pitat ju.
... te se oni vrate...
Mujo: Mala, a šta je to redaljka?
Stoperica 2: Skinem gaće pa dam jednom, i onda dam drugom.
Mujo: Haso, trebaju li nam gaće?
Haso: Ma kakvi! Vozi dalje….
24.05.2013 | 17:09
Nestala Vutra na Jamaici,nema ni za lek.....kad sede dva Rastamena,i kaze jedan...'Sto smara ovaj Rege'..
24.05.2013 | 17:18
24.05.2013 | 17:25
Zaliva Travnjak Narkoman po ceo dan....
Gleda ga komsija,pa ga pita:'Sta to radis komso,po ceo dan zalivas?
kaze narkoman,zalivam travnjak,zbog Krokodila....
kaze komsija,pa tu nema krokodila....
Narkoman...pa nema Kad Ja Zalivam...
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
24.05.2013 | 18:53
Dolazi Fata kući i nađe Muju u spavaćoj sobi s drugom ženom.

Zgrabi ga pobjesnjela Fata za polni organ i odvuče ga u garažu.

Stavi mu ga u mengele i dobro ga pritegne.

Kuka Mujo da ga boli, ona ništa.

Izvadi Fata ručicu od mengela i uze testeru u ruke.

Mujo se počne derati na sav glas:

- "Stani bona Fato, šta to radiš? Ma nećeš valjda zbog jedne sitnice da mi ga odsječeš?"

Tek će ti Fata sa osvetničkim osmijehom na licu:

- "Jok ja, Mujo, ti ćeš. Ja ću samo zapaliti garažu."

24.05.2013 | 19:24
Pretpostavljam da je mengele=šrafštok!
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
25.05.2013 | 15:53
yep

mengele (grč. magganon, tur. mengene) pl. procep, zanatlijske sprave ze stezanje i presovanje.
25.05.2013 | 17:18
Omiljena Igracka,za vreme Inkvizije:)
25.05.2013 | 17:40
Dajte, ljudi, pa jel to zbilja nekom smiješno? Taj zadnji "vic" meni više sliči na scenario nekog jeftinog B američkog horrora, nego na nešto što spada u temu "evo i malo humora".
25.05.2013 | 18:20
Smayoo..danas je Dan Mladosti,a gde su mladi tu je i sala..
25.05.2013 | 22:11

iPod-80d2c7a69dfc75287266bad61be08849.jpg
27.05.2013 | 09:38
Ugledao amerikanac hercegovca kako nosi mrtva medvjeda pa ga pita: "grizli?"
Na ša mu hercegovac: "jok bola, davio rukama"
07.06.2013 | 19:16
Kamion udario Štefov traktor. Na sudu, odvjetnik vozača kamiona ispituje Štefa.

- Zar niste gospodine, neposredno poslije udesa, izjavili da vam ništa ne fali? - upita odvjetnik.

- Paaa, objasnil vam bum kak je bilo.Taman sam natovaril moju najbolju kravu Rumenku na....
- Nisam vas pitao za detalje - prekide ga odvjetnik. - Samo odgovorite na pitanje!
Da li je točno da ste vi sami izjavili neposredno poslije udesa da niste povrijeđeni?
Štef odgovori: - Paa, upravo sam krenul na sejam sa mojom kravom Rumenkom na prikolici...
Odvjetnik ga ponovo prekine: - Gospodine suče, samo želim da se potvrdi činjenica, da je gospodin izjavio policiji koja je izašla na lice mjesta, da je on nepovrijeđen i da mu ništa ne fali. A eto sada, nekoliko tjedana poslije udesa mijenja priču i tuži mog klijenta. Ja sam uvjeren da je on prevarant. Molim vas recite mu da samo odgovori na postavljeno pitanje.
Sad se već i sudac zaintrigirao za Štefovu priču, pa uzvrati odvjetniku:
- Neka ga, nek' ispriča to u vezi sa svojom kravom.
Štef se uljudno zahvali i počne iz početka:
- Paa, kak sem već rekel, taman sam natovaril svoju najbolju kravu Rumenku na prikolicu i krenul na sejem, na raskršću se pojavil neki veliki kamion, izjuril je z sporedne na glavnu, ravne vu moj traktor. Hitil nas je sve v jarek - ja sem zletel v levi, a Rumenka v desni jarek. Hudo me je bolelo i nisem se mogel pomeknuti.
I onda sam čul Rumenku kak stenje i muče. Znal sam da je jako povređena. Je brzo došla policija. Kad je gospon policajac videl moju Rumenku izlomljenu i svu vu kervi, izvadil je pištolj i pucal joj je u glavu, prav med oči, da se ne muči. I onda je prešel put, došel do mene i me pital: "Kako se osećate, ste povređeni"?
"Gospon sudec, pa kaj biste mu vi povedali!?!"
07.06.2013 | 19:18
Na kraju sastanka šef pita:
- Ima li tko kakvih pitanja?
A jedan radnik će:
- Imam ja. Šefe, j...eš li ti išta osim nas?
07.06.2013 | 20:13
To me sjetilo na istinitu zgodu kad je na jednom sastanku moja bivša kolegica u žaru svađe rekla svom tadašnjem šefu "Pa jesi ti mene našo je*at!!??" (misleći, naravno, na neseksualni oblik glagola), a on je, jednako ljut, njoj odvratio "Ne, tebe je*e xxxxx!!!" (navevši ime kolege za kojeg se nagađalo da se s njim šilji povremeno, iz razonode, u uredu nakon radnog vremena).
14.06.2013 | 14:50
Nije dugo trebalo

14.06.2013 | 17:07
26.06.2013 | 13:41
01.07.2013 | 18:16
www.wimp.com/indiapakistan/
01.07.2013 | 18:41
"Ministry Of Silly Walks"
01.07.2013 | 19:21
Čekaj... Jel to neki skeč ili je to zaozbiljno tako?
01.07.2013 | 19:34
Mnoge zemlje imaju te parade sa smjenom straže. Pa šta ne bi i oni
01.07.2013 | 20:40
mario.zg kaže:
Mnoge zemlje imaju te parade sa smjenom straže. Pa šta ne bi i oni

Ma je,ali ovi malo previše dižu noge,kako znaju da nisu zrakom prešli graničnu crtu
01.07.2013 | 20:52
Ako pređu, jave im ovi iz kontrole zračnog prometa da se malo uozbilje.
02.07.2013 | 23:35
Legenda John McAfee objašnjava kako deinstalirati njegov antivirus:D
Sorry, video je na postu niže zbog problema s linkom.
02.07.2013 | 23:47
03.07.2013 | 00:28
03.07.2013 | 01:25
kao da je izasao iz nekog GTA serijala
definitivno zabavniji od kolega u IT industriji!

09.07.2013 | 18:18
Voze se žena i muž. Zaustavlja ih policajac.

• Zašto ste vozili 65 km/h, kad je dozvoljeno 55?
Muž:
• Nisam, majke mi, vozio tako brzo.
Žena:
• Što lažeš, vozio si 70.
Muž:
• Zaveži, kučko!
Pandur:
• Niste stavili ni pojas.
Muž:
• Sada sam ga upravo skinuo.
Žena:
• Što opet lažeš, nisi ga ni stavio.
Muž
• Zašuti, kozo jedna!
Policajac pita ženu:
• Da li on uvijek tako priča sa vama?
A žena će:
• Ne, samo kad je pijan.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 41 minuta
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Gjuroo, jura22, m@xym, Riba, Anonimci (1067)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO