Knjiga o Stevici
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Knjiga o Stevici

01.11.2011 | 21:36
Je li ko procitao knjigu o Steve-u? ja sam je kupio i polako je citam, nemam bas vremena. Sta mislite vi o knjizi? I da li ste promijenili misljenje o Steve-u.
01.11.2011 | 21:46
nisam jos citao ali mene zanima da li si ti promijenio misljenje?
01.11.2011 | 21:56
Kad završite s knjigom o Stevi, imam vam ja za posudit par knjiga o Titu.
01.11.2011 | 21:57
ja nisam. barem ne u ovh 30-40 stranica koliko sam procitao. Ok priznao je da mu je najveca greska sa ne priznavanjem kcerke. Onda ima dio kad su se dogovarali za cijenu prodaje.Steve je odlucio da bude tri puta skuplji nego sto je njih kostao(glad za novcem)plus 33% marze.SAD SE PITAMO ZASTO TOLIKO IPHONE KOSTA. i jos jedna stvar koja me je dojmila. Radnik koji je radio na mekintosu mu je jednom rekao za neku ideju kako bi trebali nesto da odrade, on ga je saslusao i otisao. Poslije par sedmica ulazi u u kancelariju i govori kako ima sjajnu ideju i sve isto isprica kao onaj radnik.I da mu nije taj rekao izvini stevice ali ja sam ti to rekao prije dvije sedmice ko zna mozda bi i ta ideja bila njegov patent danas.U svakom slucaju je bio cudan, i ni malo za divljenja.barem sto se ljudskih osobina tice.i da, dao je nekoliko hiljada dolara nekim humanitarnim organizacijama.
01.11.2011 | 21:58
smayoo kaže:

Smajo o Titu sam skoro sve procitao, a i imam ih par u svojoj biblioteci.
01.11.2011 | 22:52
Radnik koji je radio na mekintosu mu je jednom rekao za neku ideju kako bi trebali nesto da odrade, on ga je saslusao i otisao. Poslije par sedmica ulazi u u kancelariju i govori kako ima sjajnu ideju i sve isto isprica kao onaj radnik.

Sumnjam da je ovo namjerno. Upoznao sam ljudi (ne uspoređujem ih sa SJ!) koji zaista pršte od ideja (i trebaju iza sebe vojsku da te ideje provodi u stvarnost) i navikli su kroz život da imaju previše vlastitih ideja da bi slušali tuđe. To ne znači da ne slušaju druge, ali ako ti je takav čovjek šef (kao što je meni bio) - najbolji način da proguraš svoju ideju (ako ti je to bilo bitno) bio je da ga pustiš da je prihvati kao svoju.
01.11.2011 | 23:07
Ma sta ja znam je li namjerno ili nije.kad mu je ovaj rekao da je ideja njegova Steve je samo rekao yeah,yeah, yeah. Tako u knjizi pise. Ma moguce da nije namjerno ali eto i taj dogadjaj su stavili u knjigu. Ja mislim , barem po onom sto sam do sada procitao, da je bio bas neki cudan tip. Ono , ja sam najbolji i najpametniji, i niko mi nije ravan. Nije bio nesto i drustven. Ali eto vidjet cemo sta kaze ostatak knjige.
01.11.2011 | 23:37
Mene zabavilo da mu je prvi auto koji je kupio vlastitim novcem bio Fiat 850 Coupe!
02.11.2011 | 09:43
Davore, tebe ponekad zbilja vesele bizarnosti. Iz ovog kaj si rekel iščitavam: Štef Radić je od najranije dobi bio svojeglav i išao je protiv mainstreama (govorimo o Fiatu u SAD; gdje i kako ga je uopće našao, pobogu?!) pa i pod svaku cijenu. Drugo, bil je skroz dekintiran pa je kupil najjeftiniju kramu koju je našel (sumnjam da je platil Fiat više od 100 USD-a)....
Vjerojatno su njegovi suvremenici kupovali bube (kojih je još bilo na kupu da se mogu i vozit, a ne samo održavat), a on je kupil FIAT (BTW, Nijemci FIAT tumače ako akronim od Feller In Alle Teilen, ili greška u svim dijelovima), moguće i samo zato jer mu se dopal logo s crvenom pozadinom?
Čisto sumnjam da ga je privukla mašina bahatog obujma od 850 ccm i još bahatije snage od, koliko, 22 KS?
Ali, priznam da je zgodan detalj
02.11.2011 | 09:51
Ja lagano slušam audiobook dok hodam, krenuo sam iz početka i za sada sam još uvijek u djetinjstvu. Jedna zanimljivost je primjerice da je trebao preskočiti dva razreda (iz četvrtog u sedmi umjesto u peti), ali su roditelji odlučili da preskoči samo jedan razred.
02.11.2011 | 10:47
E, a jel znate kad je ono mali Joža skuhao braći i sestrama svinjsku glavu s tavana?
02.11.2011 | 13:01
I ne samo to, nego je pred gostima mamu tražil jesti da njoj bude neugodno kak ne da djetetu jesti pa je poslije dobival batine zbog toga;)

Meni je ipak jači podatak kak je on zapravo bil mrkla ljenčina. Kud god bi došel delat, odmah bi izbili štrajkovi i neredi....
02.11.2011 | 14:46
E, nemoj tako! On se samo borio za pravdu i ravnopravnost radničke klase! Zar se ne sjećaš kako je na Brijunima u trenucima opuštanja radio u svojoj bravarskoj radionici?
02.11.2011 | 16:55
Da, prije i nakon branja mandarina koje su se potom slale djeci u škole.
Kad smo već kod toga, CIJELI ŽIVOT tražim neko dijete koje je tijekom svojeg školovanja dobilo te mandarine. Jel netko od ovdje nazočnih probal te mandarinke koje su brali Tito i Jovanka?

Ipak, njegov savjet sucima da se ne moraju držat zakona ko pijan plota mi je NAJJAČI savjet nekog poglavara države za koji znam
02.11.2011 | 19:01
smayoo kaže:

LOLČINA
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, damir1, Riba, Anonimci (829)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.38 Seconds

Provided by iJoomla SEO