????
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

????

04.10.2011 | 13:38
fotozine.org/index.php?knjiga=forum&...e=207&list=12692
Preneseno s drugog foruma www. fotozine.org i t- portala.
Ovo samo komunisti mogu.
04.10.2011 | 13:43

Valjda da se buržoazija ne uznemirava.
04.10.2011 | 16:37
A zasto ovo povezivanje sa komunistima? u vrijeme komunizma zabranjeno fotografisanje je bilo samo ako je u blizini neki objekat od drzavnog znacaja.
04.10.2011 | 18:55
Zar nisu komunisti na vlasti u Zagrebu? Zar gradske vlasti ne odrđuju prometnu signalizaciju? Kosorica to sigurno nije stavila.
04.10.2011 | 19:06
zabac kaže:
Zar nisu komunisti na vlasti u Zagrebu? Zar gradske vlasti ne odrđuju prometnu signalizaciju? Kosorica to sigurno nije stavila.

Ne, nisu komunisti...oni su nazalost nestali pojavom velikih ljubitelja domovine...zbog kojih ce moja, a i jos x generacija grcati u bijedi...
U Zagrebu je na vlasti veeeliki katolik bandic.
04.10.2011 | 19:09
zabac kaže:

Kosorica će zubima isčupati ovaj znak kad ga bude vidjela. I to samo zato jer su ga komunisti postavili. Godamnned Jakov Blažević, Milutin Baltić, Vladimir Bakarić, Milka Planinc, Mika Špiljak i ostali... Izgleda da su njihovi duhovi započeli građevinske radove po Zagrebu. Nahebali smo, ali sva sreća da je Onakojaseničeganeboji s nama da nas brani od demona prošlosti.
04.10.2011 | 19:32
Nešto sam prorustio, u Zagrebu je SDP na vlasti, a oni su komunisti.
04.10.2011 | 19:33
Ovo je kao Seinfeld epizoda jbte

Koliko ja pratim medije i tu kampanju, Kosorica se zadnjih dana opasno lozi na Coloniu, i na neki dance ritam. Pokusava plesati sa vjestackim osmjehom, tako da ona to nije 100% postavila

A i kad bi stigla zena od pustih kamena temeljaca, i otvaranja objekata?

Otvaraju krilo bolnice koje vec radi 5 mjeseci, jer eto, nije svecano otvoreno kako dolikuje

Cuj komunisti postavljaju znakove zabrane po ZG

@Zabac: Nemoj o politici ovdje molim te. Ja sam eto javni simpatizer SDP-a, i vrijedja me kad me nazivas komunistom
04.10.2011 | 19:44
zabac kaže:
Nešto sam prorustio, u Zagrebu je SDP na vlasti, a oni su komunisti.

Propustio si ti stosta...
Na kraju krajeva, sto ti imas protiv komunista, ha?
04.10.2011 | 19:46
@kole, ništa efikasno.
Ja sam desničar po uvjerenju. Ali dosta politike, imaš pravo. Mada sam ovo stavio u Razno. Hm, i politika je razno. Makar budemo maltretirani u slijedećem periodu.
04.10.2011 | 20:06
ummm... u imenu sdp nema "k" za komunizam. tipa kdp ili skp. ako ćemo baš gledati pod povećalom, većina velevažnih kradezeovaca dolazi iz te opcije. čak i nakon svih ovih čistki.
04.10.2011 | 20:08
Ja mogu reći samo - eh, da su barem u SDP-u komunisti... Moj je pokojni djed bio član KPJ od 1920. i umro je kao zakleti i iskreni komunist. A iz SKJ je istupio još ranih šezdesetih. A moja baka je bila pak cijeli život zakleta i iskrena katolkinja. I imali su sustav vrijednosti i poglede na svijed vrlo, vrlo bliske (pravda, jednakost, uzmi koliko ti treba, učini koliko možeš, pomozi drugom u nevolji...).

Komunizam i komunistička partija nemaju puno veze. Kao ni kršćanstvo i rimokatolička crkva. A SDP čak ni deklarativno nije komunistička stranka.

Što se zabrane fotografiranja tiče, to je, rječju, sramota. No valjalo bi provjeriti da li je znak tamo uopće službeno postavljen ili ga je postavio samoinicijativno netko od vlasnika kafića ili slično. Na fotozine očito ima dovoljno zainteresiranih za tematiku pa se organizirajte i pošaljite dopis gradu te tražite očitovanje. Ili makar nazovite Parliament Show na 101.
04.10.2011 | 20:08
zabac kaže:
@kole, ništa efikasno.
Ja sam desničar po uvjerenju. Ali dosta politike, imaš pravo. Mada sam ovo stavio u Razno. Hm, i politika je razno. Makar budemo maltretirani u slijedećem periodu.

U pravu si...ne treba o politici...
Pogotovo sa desnicarima
04.10.2011 | 20:09
STFU.

"znak je postavljen u sklopu urbanog festivala udruge BLOK, i odlična parodija na foto-paranoju koja sve više uzima maha. Već su imali takvih performansa, kad su preimenovali ulice i slično." by T. Čar
04.10.2011 | 20:29
Usrani viralni marketing. Više ništa nije stvarno. Čekam dan kada će Hrvati reći da su u stvari glumci kako bi mene zavarali da postoji nešto ovako bizarno. Gotovo su me uvjerili.
Philip K. Dick likuje.
05.10.2011 | 01:20
zabac kaže:
@kole, ništa efikasno.
Ja sam desničar po uvjerenju.

Moramo te podsjetiti da je velika većina pravih članova KPJ prebjegla u HDZ nakon izbora?
Da je Kosorka đevojka ogledni primjerak?

Desničari, eh, zubima se uhvatite za duhove i ne vidite tko vas zapravo jebe...
05.10.2011 | 01:22
Riba kaže:
Usrani viralni marketing. Više ništa nije stvarno.

Yep, baš si razmišljam, a nisam jedini, jel ova priča sa Velebitskim zapravo samo viral?
05.10.2011 | 08:40
To pivo mi je toliko unobtainable da ga mirne duše mogu otkantati.
05.10.2011 | 08:41
Vanjuška kaže:

Dobra!
05.10.2011 | 11:12
Vanjuška kaže:
zabac kaže:
@kole, ništa efikasno.
Ja sam desničar po uvjerenju.

Moramo te podsjetiti da je velika većina pravih članova KPJ prebjegla u HDZ nakon izbora?
Da je Kosorka đevojka ogledni primjerak?

Oprostite, može li mi netko, kao djetetu od 7 godina i(li) apolitičnoj osobi, TOČNO objasniti i POKAZATI razliku između jedne i druge opcije na primjerima vođenja Zagreba (dakle, recimo lijeve opcije, makar deklarativno) i vođenja države (desna opcija)?

Jednog skrij, drugog pokaži...
05.10.2011 | 11:51
Djuro genijalac kaže:
na primjerima vođenja Zagreba (dakle, recimo lijeve opcije, makar deklarativno) i vođenja države (desna opcija)?

Milutin Banditos je slikom i prilikom veliki katolički desničar. Bliži je HDZu i HDSSBu nego bilo kojoj lijevoj opciji - i sramota je što su ga u SDPu trpjeli samo zato jer je eto osvojio mandate, s obzirom na skandale...

Nitko sretniji od mene da mu USKOK iščeprka sve grijehe, pa da Kosorka đevojka može pokazati jednog "SDPovca" kako je krao. I ne samo Banditosa, i njegovu ekipu od Šostara do onog ćelavog podmuklice koji je na vrijeme zapalio iz politike...

Da li te moj odgovor zadovoljava?
05.10.2011 | 16:10
Nismo se razumjeli. Ne podržavam ja nikakvu desnu opciju (posebice ne kradezeeovu) nego samo tvrdim da među njima, kaj se nas svih ostalih tiče, nema nikakve suštinske razlike. Lopovi jedni, lopovi drugi

To je moje mišljenje o svemu. Ovi su bili preduog na vlasti, ali se bojim da ako uzjašu ovi drugi neće biti nikakvih promjena, što se iz njihovog programa i dalo naslutiti.

Da imam ovlasti, sve bi ih najuril iz Sabora, utetoviral im B na desno rame (kao Bio) i nemaju se pravo kandidirati više nigdje ni za koga. Apsurdno je da bi bilo koji spsooban obrtnik državu (grad Zagreb) vodil nemjerljivo uspješnije od ove bulumente preplaćenih guzičara i nesposobnjakovića
05.10.2011 | 23:50
+1
09.10.2011 | 20:24
Djuro genijalac kaže:
Apsurdno je da bi bilo koji spsooban obrtnik državu (grad Zagreb) vodil nemjerljivo uspješnije od ove bulumente preplaćenih guzičara i nesposobnjakovića

Heh, sad si me pogodio... Nije li se na zadnjim izborima uspješna obrtnica slizala sa Banditosom i ušla u jako lijepe dealove. Zagrebu nije pomogla, ali sebi i svojem obrtu, te par poznanika jest... Politika kvari ljude, a ove s naših prostora sa 100%tnim učinkom...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, Ender, Anonimci (897)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.40 Seconds

Provided by iJoomla SEO