Reakcije na oglase
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Reakcije na oglase

23.09.2011 | 18:19
Pošto je smayyo zaključao onu temu, ja bi samo volio iznijeti svoj slučaj. Dotična osoba koja prodaje zamjenske punjače baš tu na jabučnjaku, a ima i oglase na ostalim oglasnim portalima. Navedeni "zamjenski" punjači su obične kineske kopije. Ja sam kupio jedan od 85W i nakon mjesec dana je riknuo.
Naravno, isti ne misli zamjeniti punjač, jer nedaje garanciju. Ne mislim nikakav linč raditi, nego samo da vas upozorim da se netko ne opeče isto kao i ja. Nek radije tih 280 kuna zapije i pojede, nego da.

I također sam pristalica, da se oglasi ili komentiraju ili da se napiše ko neka knjiga dojmova.
23.09.2011 | 23:36
Khm, ako je pisalo zamjenski, ne znam šta si očekivao osim kineskog? Pa i original je kineski )))))

24.09.2011 | 01:05
Dobro si i prosao.

Moj frend je sa "zamjenskim" punjacem sprzio bateriju MBP. Mogao mu je i comp izgorjeti (ali bukvalno), jer je ovaj divlji punjac toliko grijao bateriju, da je pravo cudo kako se MBP nije zapalio, jer ga je ostavio preko noci

Da je bio plasticni bijeli, planuo bi "k'o Indira Gandi"
24.09.2011 | 02:23
Da, i ja sam htio pitati kakav je trebao biti zamjenski...što se mene tiče nemam ništa protiv dojmova i komentara ovdje dok ne preraste u natezanje.
24.09.2011 | 09:09
Da, i ja sam svojedobno kupovao novi punjac za MB i razmisljao o tom zamjenskom. Na kraju sam preko ebaya kupio orginal, kolko sam ja skuzio popravljeni ili koristeni. Neki diler iz San Franciska, ako se dobro sjecam. 28 dolara + 9 dolara postarine. Radi ko grom. Pa ako nekom zatreba nek proba sa tim.
24.09.2011 | 12:51
pa možda bi nekakvi komentari dobro došli po tom pitanju, ili nešto kao ocjena usluge: korisnik zadovoljan/nezadovoljan ili slično
24.09.2011 | 15:33
Mislim da je osnova kupovine na ovaj nacin (preko neta, oglasa..),pazljivo citanje samog oglasa i uporedjivanje cijena na zvanicnim stranicama.Nije mi jasno sta potencijalni kupac ocekuje od proizvoda koji Npr. kosta u oglasu 10 eura a na zvanicnoj stranic proizvodjaca 50 eura. Naravno da je proizvod losa kineska kopija bez ikakve garancije. Kokosari koji valjaju losu robu ganjaju ljude koji nemaju pojma i naravno nakon same prodaje gubi im se svaki trag.Prije par dana meni je covjek donio "iPhone 4 " tj iPhon da mu ubacim neke programe,mob je platio 400 eura a nije imao pojma da mu je lik uvalio kinesku kopiju koja se nije ni ocesala od originala naravno da prodavca nije mogao naci a u stanici policije su ga pitali dali aparat radi i dali je u kraden jer njih ne zanima dali je original ili kopija.Tako da reba dobro paziti sta se kupuje i od koga. Za neki komentar o prodavcu i kupljenoj robi ovdje na forumu mislim da je super stvar
24.09.2011 | 15:51
Imam ja drugačiju ideju. Bilo bi bolje da ukinemo oglasnik pa tko što prodaje, neka oglašava na stranicama koje za to služe (npr. Locusto) i gdje ima to sve - komentare, ocjene, itd.
24.09.2011 | 16:01
Znaš da sam i ja na tragu takvog razmišljanja. Ovako riskiramo da se Jabučnjak zagadi komentarima gdje prodavači sami sebi komplimentiraju, pa onda dođe do prepucavanja ko neki dan i onda mi je od svega muka.
Ili, kao neko polurješenje da se dopusti samo oglašavanje ljudima koji prodaju SVOJU opremu, a nikakva švercana (polu)govna....
24.09.2011 | 16:34
Iskreno ni ja ne bih volio da se jabučnjak zagađuje onakvim prepucavanjima o tome ko je koga prilikom kupovine ili prodaje zaj...o. Podržavam smayoovu ideju da se oglasi prebace na za to predviđene stranice, npr. www.locusto.com
24.09.2011 | 16:56
saint kaže:
Mislim da je osnova kupovine na ovaj nacin (preko neta, oglasa..),pazljivo citanje samog oglasa i uporedjivanje cijena na zvanicnim stranicama.Nije mi jasno sta potencijalni kupac ocekuje od proizvoda koji Npr. kosta u oglasu 10 eura a na zvanicnoj stranic proizvodjaca 50 eura. Naravno da je proizvod losa kineska kopija bez ikakve garancije. Kokosari koji valjaju losu robu ganjaju ljude koji nemaju pojma i naravno nakon same prodaje gubi im se svaki trag.Prije par dana meni je covjek donio "iPhone 4 " tj iPhon da mu ubacim neke programe,mob je platio 400 eura a nije imao pojma da mu je lik uvalio kinesku kopiju koja se nije ni ocesala od originala naravno da prodavca nije mogao naci a u stanici policije su ga pitali dali aparat radi i dali je u kraden jer njih ne zanima dali je original ili kopija.Tako da reba dobro paziti sta se kupuje i od koga. Za neki komentar o prodavcu i kupljenoj robi ovdje na forumu mislim da je super stvar

+1
24.09.2011 | 19:46
Ja sam za to da se ostavi oglasnik, ali da se prodaju iskljucivo Apple stvari.

HP notebook nije Apple
Zamjenski punjac nije Apple
Plasticne maske za iPhone nisu Apple
Futrole, nosaci, carapice, bumperi nisu Apple

I mislim da bi onda puno manje problema bilo.

Naravno, neko bi trebao moderirati oglasnik, ali to nije puno posla, ako zelimo ovo mjesto sacuvati od inih zagadjenja

Ili objaviti neku anketu na tom tragu, pa vidjeti sto ljudi misle.

Osobno, smatram da je Oglasnik koristan dio ove stranice i da bi steta bilo ga ugasiti.

Mada, ruku na srce, jeftinije su stvari na Njuskalu
25.09.2011 | 09:27
Švercer od ne-švercera se razlikuje u broju objavljenih oglasa. Ovdje ima mislim samo jedan "član" st2l koji ima brdo oglasa. I ja se slažem kako bi trebalo samo Apple proizvode oglašavati.
Nego, imam jedan Nikon FM2, hoće tko kupiti. LOL
26.09.2011 | 10:31
Po interciji sam pretpostavio ako se bavi s time, onda može i svom dealeru vratiti neispravne, a da mu on pošalje iste. NeverMind, čisto da s vama podijelim svoje razmišljanje. Dotično Go*no ne vrijedi ni 10 KN. NI nema garancije. Eto, toliko od mene.
26.09.2011 | 10:48
Škrtac obično plati duplo. Nije sve kinesko loše, ali dobiti dobru kinesku kopiju je očito još uvijek lutrija.
26.09.2011 | 10:52
I ja mislim da treba oglas ostaviti.Ali samo sa apple proizvodima, jer za sve ostale oglase imaju bruku stranica. Ja sam samo jednom kupio preko oglasa(lijepo iskustvo) a prodao sam dosta toga i nikad nisam primio zalbu na robu.ok sve su to malo skuplje stvari, gdje mi kupac dodje ili kuci ili se nadjemo negdje tako da on prvo pogleda sta kupuje pa onda odlucuje.
04.10.2011 | 20:09
mojih 5 centi glasi ovako: izdvojite cca 100€ za original punjač i spavajte mirno. nije garancija da neće riknuti, ali barem ima tu istu garanciju godinu dana. tako sam napravio i sam i ne žalim ni centa.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 8 sati
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO