Reakcije na oglase
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Reakcije na oglase

23.09.2011 | 18:19
Pošto je smayyo zaključao onu temu, ja bi samo volio iznijeti svoj slučaj. Dotična osoba koja prodaje zamjenske punjače baš tu na jabučnjaku, a ima i oglase na ostalim oglasnim portalima. Navedeni "zamjenski" punjači su obične kineske kopije. Ja sam kupio jedan od 85W i nakon mjesec dana je riknuo.
Naravno, isti ne misli zamjeniti punjač, jer nedaje garanciju. Ne mislim nikakav linč raditi, nego samo da vas upozorim da se netko ne opeče isto kao i ja. Nek radije tih 280 kuna zapije i pojede, nego da.

I također sam pristalica, da se oglasi ili komentiraju ili da se napiše ko neka knjiga dojmova.
23.09.2011 | 23:36
Khm, ako je pisalo zamjenski, ne znam šta si očekivao osim kineskog? Pa i original je kineski )))))

24.09.2011 | 01:05
Dobro si i prosao.

Moj frend je sa "zamjenskim" punjacem sprzio bateriju MBP. Mogao mu je i comp izgorjeti (ali bukvalno), jer je ovaj divlji punjac toliko grijao bateriju, da je pravo cudo kako se MBP nije zapalio, jer ga je ostavio preko noci

Da je bio plasticni bijeli, planuo bi "k'o Indira Gandi"
24.09.2011 | 02:23
Da, i ja sam htio pitati kakav je trebao biti zamjenski...što se mene tiče nemam ništa protiv dojmova i komentara ovdje dok ne preraste u natezanje.
24.09.2011 | 09:09
Da, i ja sam svojedobno kupovao novi punjac za MB i razmisljao o tom zamjenskom. Na kraju sam preko ebaya kupio orginal, kolko sam ja skuzio popravljeni ili koristeni. Neki diler iz San Franciska, ako se dobro sjecam. 28 dolara + 9 dolara postarine. Radi ko grom. Pa ako nekom zatreba nek proba sa tim.
24.09.2011 | 12:51
pa možda bi nekakvi komentari dobro došli po tom pitanju, ili nešto kao ocjena usluge: korisnik zadovoljan/nezadovoljan ili slično
24.09.2011 | 15:33
Mislim da je osnova kupovine na ovaj nacin (preko neta, oglasa..),pazljivo citanje samog oglasa i uporedjivanje cijena na zvanicnim stranicama.Nije mi jasno sta potencijalni kupac ocekuje od proizvoda koji Npr. kosta u oglasu 10 eura a na zvanicnoj stranic proizvodjaca 50 eura. Naravno da je proizvod losa kineska kopija bez ikakve garancije. Kokosari koji valjaju losu robu ganjaju ljude koji nemaju pojma i naravno nakon same prodaje gubi im se svaki trag.Prije par dana meni je covjek donio "iPhone 4 " tj iPhon da mu ubacim neke programe,mob je platio 400 eura a nije imao pojma da mu je lik uvalio kinesku kopiju koja se nije ni ocesala od originala naravno da prodavca nije mogao naci a u stanici policije su ga pitali dali aparat radi i dali je u kraden jer njih ne zanima dali je original ili kopija.Tako da reba dobro paziti sta se kupuje i od koga. Za neki komentar o prodavcu i kupljenoj robi ovdje na forumu mislim da je super stvar
24.09.2011 | 15:51
Imam ja drugačiju ideju. Bilo bi bolje da ukinemo oglasnik pa tko što prodaje, neka oglašava na stranicama koje za to služe (npr. Locusto) i gdje ima to sve - komentare, ocjene, itd.
24.09.2011 | 16:01
Znaš da sam i ja na tragu takvog razmišljanja. Ovako riskiramo da se Jabučnjak zagadi komentarima gdje prodavači sami sebi komplimentiraju, pa onda dođe do prepucavanja ko neki dan i onda mi je od svega muka.
Ili, kao neko polurješenje da se dopusti samo oglašavanje ljudima koji prodaju SVOJU opremu, a nikakva švercana (polu)govna....
  • Sank
  • Moderator
  • 221
24.09.2011 | 16:34
Iskreno ni ja ne bih volio da se jabučnjak zagađuje onakvim prepucavanjima o tome ko je koga prilikom kupovine ili prodaje zaj...o. Podržavam smayoovu ideju da se oglasi prebace na za to predviđene stranice, npr. www.locusto.com
24.09.2011 | 16:56
saint kaže:
Mislim da je osnova kupovine na ovaj nacin (preko neta, oglasa..),pazljivo citanje samog oglasa i uporedjivanje cijena na zvanicnim stranicama.Nije mi jasno sta potencijalni kupac ocekuje od proizvoda koji Npr. kosta u oglasu 10 eura a na zvanicnoj stranic proizvodjaca 50 eura. Naravno da je proizvod losa kineska kopija bez ikakve garancije. Kokosari koji valjaju losu robu ganjaju ljude koji nemaju pojma i naravno nakon same prodaje gubi im se svaki trag.Prije par dana meni je covjek donio "iPhone 4 " tj iPhon da mu ubacim neke programe,mob je platio 400 eura a nije imao pojma da mu je lik uvalio kinesku kopiju koja se nije ni ocesala od originala naravno da prodavca nije mogao naci a u stanici policije su ga pitali dali aparat radi i dali je u kraden jer njih ne zanima dali je original ili kopija.Tako da reba dobro paziti sta se kupuje i od koga. Za neki komentar o prodavcu i kupljenoj robi ovdje na forumu mislim da je super stvar

+1
24.09.2011 | 19:46
Ja sam za to da se ostavi oglasnik, ali da se prodaju iskljucivo Apple stvari.

HP notebook nije Apple
Zamjenski punjac nije Apple
Plasticne maske za iPhone nisu Apple
Futrole, nosaci, carapice, bumperi nisu Apple

I mislim da bi onda puno manje problema bilo.

Naravno, neko bi trebao moderirati oglasnik, ali to nije puno posla, ako zelimo ovo mjesto sacuvati od inih zagadjenja

Ili objaviti neku anketu na tom tragu, pa vidjeti sto ljudi misle.

Osobno, smatram da je Oglasnik koristan dio ove stranice i da bi steta bilo ga ugasiti.

Mada, ruku na srce, jeftinije su stvari na Njuskalu
25.09.2011 | 09:27
Švercer od ne-švercera se razlikuje u broju objavljenih oglasa. Ovdje ima mislim samo jedan "član" st2l koji ima brdo oglasa. I ja se slažem kako bi trebalo samo Apple proizvode oglašavati.
Nego, imam jedan Nikon FM2, hoće tko kupiti. LOL
26.09.2011 | 10:31
Po interciji sam pretpostavio ako se bavi s time, onda može i svom dealeru vratiti neispravne, a da mu on pošalje iste. NeverMind, čisto da s vama podijelim svoje razmišljanje. Dotično Go*no ne vrijedi ni 10 KN. NI nema garancije. Eto, toliko od mene.
26.09.2011 | 10:48
Škrtac obično plati duplo. Nije sve kinesko loše, ali dobiti dobru kinesku kopiju je očito još uvijek lutrija.
26.09.2011 | 10:52
I ja mislim da treba oglas ostaviti.Ali samo sa apple proizvodima, jer za sve ostale oglase imaju bruku stranica. Ja sam samo jednom kupio preko oglasa(lijepo iskustvo) a prodao sam dosta toga i nikad nisam primio zalbu na robu.ok sve su to malo skuplje stvari, gdje mi kupac dodje ili kuci ili se nadjemo negdje tako da on prvo pogleda sta kupuje pa onda odlucuje.
04.10.2011 | 20:09
mojih 5 centi glasi ovako: izdvojite cca 100€ za original punjač i spavajte mirno. nije garancija da neće riknuti, ali barem ima tu istu garanciju godinu dana. tako sam napravio i sam i ne žalim ni centa.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 6 sati
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bip, Borisone, m@xym, Riba, Sarek, VanjusOS, Anonimci (665)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.00 Seconds

Provided by iJoomla SEO