Trazi se graficar da nacrta jednostavan logo...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trazi se graficar da nacrta jednostavan logo...

17.08.2011 | 13:04
Kako naslov teme kaze, trazim graficara da nacrta jednostavan logotip.

Imaju vec fotografiju kako bi to trebalo izgledati (obicno ljudsko oko na fotografiji) i ispod treba dodati slogan. Simple as that!

Ako ima neko da to brzisnki slozi, ja sam tu
17.08.2011 | 13:07
Ja mogu samo preporučiti gjurooa, meni je trebalo nešto slično pred par mjeseci i napravio je točno ono što sam zamislio. gjuroo, stižu ti i neki novci od prve prodaje!
17.08.2011 | 14:37
Trljam šapice. Napokon prvi lako zarađen milijun
17.08.2011 | 14:58
Riječi ti se pozlatile!
17.08.2011 | 15:51
Da sam ja grafičar mene bi riječ "jednostavan" naljutila. Shvatio bih je kao pokušaj obaranja cijene ili omalovažavanja mog posla. U stilu "pa to nije komplicirano, to je tebi par crta i gotovo". Ako je "jednostavno" neka nacrtaju sami!
17.08.2011 | 16:22
@drale:

Potpuno mehanicki sam napisao rijec jednostavan, jer u principu treba sa jedne fotografije koju su oni odabrali za logo precrtati simbol u vektore. Ili napraviti trace...

Znaci potrebno je tehnicko znanje u programu za vektorsko crtanje a ne kreativnost ili genijalnost dizajnera, za koju se apsolutno slazem da ju treba platiti.

Ali mi smo takav narod da se za svaki k.... ljutimo :/

Cak i kad nas se tema uopce ne dotice

Srecom gjuroo se nije "naljutio" i covjek je rekao da ce pomoci, tako da "subject closed"...
17.08.2011 | 16:41
Mene su u nekoliko navrata tražili da napravim nešto "jednostavno" iz moje struke pa sam zato i reagirao (dakle, ipak me se na neki način tiče!).

Cijenio bih da se kaže "tražimo pomoć koju nismo u mogućnosti platiti" ili nekako slično (u slučaju neprofitne udruge ili sl.) te bih tada i sam rado priskočio u pomoć (kao što sam već i činio). No, pretpostavljam da se radi o nekom tko se bavi komercijalnom djelatnošću pa zato i moj komentar.

Može li se znati čime se bave ti koji traže logo?
17.08.2011 | 17:47
My guess: ili su privatni istražitelji, ili ugrađuju videonadzor, ili je klinika za očnu kirurgiju.
17.08.2011 | 18:01
Masoni!
17.08.2011 | 18:21
Kad se vec spominje logo da pitam ove sto rade:
Koliko otprilike kosta logo ovakog tipa
- pozadina je oktagon bijele boje sa crnim rubovima(deblji outline)
-unutra 6 velikih slova(vecih) u boji ali da su uradjena nesto na ovaj fazon
thumb15.shutterstock.com/thumb_small/126...pattern-67316251.jpg
17.08.2011 | 18:38
E, sad, to ovisi kako pogodiš - dal po kvadratu ili komadno. Ako su ti baš ono velika slova, više ti se isplati da ideš na komadno. Inače idi na cijenu po kvadratu.

Sorry, nisam mogao izdržati. Neka se nitko ne ljuti, samo se šalim.
18.08.2011 | 12:35
Konkretno radi se o portalu za frizere, kozmeticare, salone za uljepsavanje, tattoo i sl...

Mala su firma i tek startali sa radom.

Gjuroo je slozio logotip kako su trazili, sad cemo vidjeti da li ce se dogovoriti oko financija.

Sto se mene tice, mission acomplished
18.08.2011 | 13:12
Trljam šapice. Ovo će biti moj prvi jednostavno zarađen milijun
18.08.2011 | 13:24
Gjuroo, rezignacija, a? Znam kako je to...
18.08.2011 | 14:03
Sve prolazi samo vjetrenjače ostaju
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 7 sati
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, dpasaric, m@xym, petros, Riba, VanjusOS, Anonimci (695)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO