Trazi se graficar da nacrta jednostavan logo...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trazi se graficar da nacrta jednostavan logo...

17.08.2011 | 13:04
Kako naslov teme kaze, trazim graficara da nacrta jednostavan logotip.

Imaju vec fotografiju kako bi to trebalo izgledati (obicno ljudsko oko na fotografiji) i ispod treba dodati slogan. Simple as that!

Ako ima neko da to brzisnki slozi, ja sam tu
17.08.2011 | 13:07
Ja mogu samo preporučiti gjurooa, meni je trebalo nešto slično pred par mjeseci i napravio je točno ono što sam zamislio. gjuroo, stižu ti i neki novci od prve prodaje!
17.08.2011 | 14:37
Trljam šapice. Napokon prvi lako zarađen milijun
17.08.2011 | 14:58
Riječi ti se pozlatile!
17.08.2011 | 15:51
Da sam ja grafičar mene bi riječ "jednostavan" naljutila. Shvatio bih je kao pokušaj obaranja cijene ili omalovažavanja mog posla. U stilu "pa to nije komplicirano, to je tebi par crta i gotovo". Ako je "jednostavno" neka nacrtaju sami!
17.08.2011 | 16:22
@drale:

Potpuno mehanicki sam napisao rijec jednostavan, jer u principu treba sa jedne fotografije koju su oni odabrali za logo precrtati simbol u vektore. Ili napraviti trace...

Znaci potrebno je tehnicko znanje u programu za vektorsko crtanje a ne kreativnost ili genijalnost dizajnera, za koju se apsolutno slazem da ju treba platiti.

Ali mi smo takav narod da se za svaki k.... ljutimo :/

Cak i kad nas se tema uopce ne dotice

Srecom gjuroo se nije "naljutio" i covjek je rekao da ce pomoci, tako da "subject closed"...
17.08.2011 | 16:41
Mene su u nekoliko navrata tražili da napravim nešto "jednostavno" iz moje struke pa sam zato i reagirao (dakle, ipak me se na neki način tiče!).

Cijenio bih da se kaže "tražimo pomoć koju nismo u mogućnosti platiti" ili nekako slično (u slučaju neprofitne udruge ili sl.) te bih tada i sam rado priskočio u pomoć (kao što sam već i činio). No, pretpostavljam da se radi o nekom tko se bavi komercijalnom djelatnošću pa zato i moj komentar.

Može li se znati čime se bave ti koji traže logo?
17.08.2011 | 17:47
My guess: ili su privatni istražitelji, ili ugrađuju videonadzor, ili je klinika za očnu kirurgiju.
17.08.2011 | 18:01
Masoni!
17.08.2011 | 18:21
Kad se vec spominje logo da pitam ove sto rade:
Koliko otprilike kosta logo ovakog tipa
- pozadina je oktagon bijele boje sa crnim rubovima(deblji outline)
-unutra 6 velikih slova(vecih) u boji ali da su uradjena nesto na ovaj fazon
thumb15.shutterstock.com/thumb_small/126...pattern-67316251.jpg
17.08.2011 | 18:38
E, sad, to ovisi kako pogodiš - dal po kvadratu ili komadno. Ako su ti baš ono velika slova, više ti se isplati da ideš na komadno. Inače idi na cijenu po kvadratu.

Sorry, nisam mogao izdržati. Neka se nitko ne ljuti, samo se šalim.
18.08.2011 | 12:35
Konkretno radi se o portalu za frizere, kozmeticare, salone za uljepsavanje, tattoo i sl...

Mala su firma i tek startali sa radom.

Gjuroo je slozio logotip kako su trazili, sad cemo vidjeti da li ce se dogovoriti oko financija.

Sto se mene tice, mission acomplished
18.08.2011 | 13:12
Trljam šapice. Ovo će biti moj prvi jednostavno zarađen milijun
18.08.2011 | 13:24
Gjuroo, rezignacija, a? Znam kako je to...
18.08.2011 | 14:03
Sve prolazi samo vjetrenjače ostaju
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.
  • drlovric: Moj kolega koristi Cowork sa M5 Pro sa 64GB, i nema tih problema... Ocigledno ti je taj Air preslab za tu specificnu namjenu :/
  • ivan.ocd: Da, prema Claudeu trebao bi M5 Max… neki dan je bilo preko 90GB Rama koje je koristilo… pogledat ću ovo sto si napisao pa javim
  • accom: Activity monitor će ti pokazat CPU / GPU / memory usage. Pretpostavljam, da je naročito GPU pod plafonom, a možda i Memory...
  • accom: A što kaže Claude po tom pitanju?
  • ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala
  • hal9000: OVO: -> [link]
  • hal9000: @yonkis: ma neki kompjuterski virusi... nemam pojma što je to! @smayoo: pa ja bih baš na krstarenje... :D
  • VanjusOS: [link]
  • smayoo: Sad su ti ta krstarenja vrlo povoljna pa nemaš više izgovora. ;)
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO