Godina Tableta - Olivetti izdaje OliPad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Godina Tableta - Olivetti izdaje OliPad

06.03.2011 | 12:59
Eto, ova 2011 godina stvarno će biti godina tablet računala, pa tako i renomirani proizvođač pisaćih mašina izdaje svoje novo čedo:

OliPad

olivettiolipadtabletpc.jpg

Više informacija na: www.engadget.com/2011/03/06/olivetti-lau...g-of-the-typewriter/

Čini se da će stvarno biti i godina Copycata tj. replika
06.03.2011 | 14:39
Olivetti? Zar ta firma još postoji? Ja ih, osim po osrednjim pisaćim strojevima, pamtim i po očajnim PC klonovima još iz doba IBM PC XT (dakle prije 25 godina). A od onda nisam ništa čuo o njima i nekako sam se nadao da su zasluženo propali.
  • User
  • Posjetitelj
06.03.2011 | 16:11
Ja toliko nisam čuo za njih da sam zaboravio da je ta firma uopće postojala.
06.03.2011 | 17:10
cijena 399$ identična sada starom iPadu 16GB WiFi. dilema je nepostojeća!
06.03.2011 | 18:20
Ali ti ne razumiješ! Questo é il primo tablet Italiano!
06.03.2011 | 22:09
Da živ čovjek ne povjeruje Mislim da bi bilo bolje kupiti onu crnu pločicu, kredu i komad spužvice što se nekad koristilo u školama u davna vremena nego OliPad
07.03.2011 | 12:30
Jeste li vidjeli ovaj tablet? www.prestigio.com/products/personal-comp...ad_PMP3084B/PMP3084B
Kod nas se već prodaje po 1299, u nekim dućanima 1399 kuna.
iPad je miljama naprijed naspram ovih tableta, ali ako na ovom Prestigiu mogu normalno surfati, pogledati kakav video i pročitati ebook a da pri tome sve skupa ne šteka i trza, za mene nema dileme. 3x jeftinije od iPada je za mene puno.
07.03.2011 | 19:10
Na fotki svi izgledaju upotrebljivo. Svi koje sam ja probao su, nakon iPada, kao da hodaš kroz vodu...
07.03.2011 | 22:32
Sank kaže:
Da živ čovjek ne povjeruje Mislim da bi bilo bolje kupiti onu crnu pločicu, kredu i komad spužvice što se nekad koristilo u školama u davna vremena nego OliPad

Sank, s obzirom na zemlju podrijetla OlliPada, da li ti to misliš insinuirati da je to Fiat, ili nedaj Bože, Alfa među tabletima pa onda zato ta skepsa?!?!??

Ako ti to Davor čuje.....
10.03.2011 | 23:10
Evo još jedne potvrde da je Olivetti zaista još uvijek tu i OliPad je stvarni proizvod. Video je naravno na talijanskom

11.03.2011 | 02:46
Kakav lag, kakva kata-fakin-strofa

A naći ce se bedaka kojibu to kupili

Jao, jao, jao, jao
14.03.2011 | 17:21
još jedan "iPad killer!"
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 30 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO