žalba i t-mobile
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

žalba i t-mobile

10.02.2011 | 20:23
Imam problema sa t-mobileom, tj. sa ugovorom koji sam potpisao kod njih kad sam uzimao iPhone 4. Dakle poslao sam im žalbu na mail i prihvatili su je, dali su mi neku ponudu koja meni nije odgovarala pa sam im ponovo poslao mail i sad su mi odgovorili ovo:

"zahvaljujemo na Vašoj e-mail pritužbi te Vas ovim putem želimo obavijestiti da će ista biti razmotrena na Povjerenstvu za pritužbe u drugostupanjskom postupku Sektora za usluge privatnim korisnicima. Odgovor ćete zaprimiti pisanim putem na Vašu dostavnu adresu."

Sad mene zanima jeli netko već pisao žalbe t-mobileu i koliko je taj postupak trajao? Za odgovorit na svaki mail im je trebalo 15 dana, zanima me koliko će sad ovo potrajat? Jer samo odugovlače šta više mogu, očajno su bezobrazni i neopisivo mi se gade!
10.02.2011 | 20:48
A kakvih problema?
10.02.2011 | 21:03
ma u vezi tarife je, ugl. zajeb*** su me kad sam potpisiva ugovor i odmah me prebacili na tarifu i300 a trebali su tek u 6. mjesec, onda su mi ponudili da me spuste na tarifu za sve 200, naravno to sam odbio i tražim svoju staru mrak tarifu i onda sam dobio taj odgovor što sam gore napisao.
10.02.2011 | 21:27
Nisam točno shvatio kako su te zaje... kad si potpisivao? Nije pisalo da će ti uključiti tu tarifu? Pisalo je sitnim slovima? Pisalo je nešto drugo pa je netko pogrešno naklikao u kompjuter?...
10.02.2011 | 21:47
znači imam 6 mjeseci do isteka ugovora planiram produžit ugovor i uzeti iphone 4, zovem szk i pitam ih ako produžim ugovor i uzmem novu tarifu hoću li ostat na staroj do isteka ugovora pa tek onda prijeć na novu, i ova mi je potvrdila da će bit tako. meni super, odem produžim ugovor i uzmem iphone 4 i kad ono sljedeći mjesec sam na tarifi i300

oni snimaju svaki razgovor sa szk, tako da želim ovo iskoristit što više. I onda sljedi pisanje žalbe.
10.02.2011 | 23:35
Vidi... Zakonski, jedino se pika ono što piše na ugovoru koji si potpisao. Što piše tamo? Da vrijedi od datuma potpisa ili da vrijedi od datuma isteka prethodnog ugovora?

Ako želiš nešto postići na temelju toga što ti je neki njihov pješadijac rekao na telefon (pa makar se i 100x snimalo), ovisiš o njihovoj dobroj volji.

Žalba će ti možda pomoći, ovisno o tome da li je ovo nečiji propust ili politika o kojoj si ti krivo informiran. Prema onom što sam ja do sad čuo, žalbe T-mobileu su uglavnom uzaludne.
11.02.2011 | 14:09
Ti se sad strpi na toj tarifi 4 mjeseca, a onda napravi "downgrade" na sljedeću nižu tarifu, dakle i150. Da pojednostavim, nakon potpisivanja nove iTarife nakon 4 mjeseca imaš se pravo prebaciti za jednu stepenicu na nižu tarifu.
Budi oprezan prilikom pritužbi i žalbi, ne odveć agresivan, možda i uspije. Svakako biti uporan i jako, jako "dosadan". Spomeni im malo i medije, možda se zamisle. Ima načina da ih se pritisne.
Sretno!
11.02.2011 | 16:25
Koliko mi je poznato da ne postoji odgoda uključenja tarife. Tarifu možeš promijeniti tek od prvog u mjesecu, ako si prethodni mjesec zatražio promjenu. Da si ostao na staroj tarifi ni cijena telefona ne bi bila ona koju si platio. Mislim da ti žalba ne bu pomogla onako kako si zamislio. Od potpisa ugovora treba proći 4 mjeseca i onda mjenjaj.
11.02.2011 | 17:57
ono što je bitno ovde je to da je meni već prihvaćena žalba i ponuđena mi je promjena sa tarife i300 na tarifu za sve 200. meni to nije odgovaralo pa sam tražio drugu tarifu.

sad me zanimaju iskustva onih kojima su žalbe prosljeđene sektoru za usluge privatnim korisnicima, tj. tzv. drugostupanjskom postupku.

i naravno spomenio sam malo medije, vip i privatnu tužbu
25.02.2011 | 18:52
hahahahhaha žalba prihvaćena, promjenili su mi tarifu sa i300(310kn) na mrak tarifu(60kn)
jooooj ne mogu virovat! eto dobio sam iphone za normalnu cijenu haahhaa sad mi je još draži!!!
26.02.2011 | 02:08
Kaj postoji i DRUGOSTUPANJSKI postupak? Onda se fakat isplati žaliti.
26.02.2011 | 12:42
hahah postoji, ma žalite se na svaku sitnicu, nekome će se posrećit!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, jura22, Riba, robee, rusty, smayoo, tino1, ZeljkoB, Anonimci (1422)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO