Macbook-ovi u T-mobileu i Vipnetu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook-ovi u T-mobileu i Vipnetu

24.11.2010 | 19:18
T-Mobile: www.t-mobile.hr/macbook/default.asp
Vipnet : www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/prijenosna-racunala

Ili je T-mobileov web dizajner pogriješio ili su isposlovali bolji deal sa Apcomom od VIP-a, ali oni nude jači MBP 13" od VIP-a.

Uglavnom, ova T-mobileova ponuda, ako nije pogrešno napisana, se doima povoljnijom čak i od Apcomove, sve da nikada ni ne iskoristiš ni jedan MB od njih 1024 koliko ih je mjesečno na raspolaganju kroz 24 mjeseca.

Tvrdnje ilustriram slikama:

24.11.2010 | 19:43
Jeli se to meni cini ili su MBA stari modeli?
24.11.2010 | 21:12
Jel cijena od 50kn za 1GB redovna ili samo za prvih 6 mjeseci? Razlika je u dodatnih 1050kn u potonjem slučaju
24.11.2010 | 22:10
Hmmm, a što je to iKnowClub i kako se može postati član?
25.11.2010 | 00:23
Studenti. X-ica.
25.11.2010 | 00:30
zabac, MBA nije stari model, stari modeli su imali max. 128gb ssd. Izgleda da je t-mobile opet izvukao deblji kraj
25.11.2010 | 00:32
john_st redovna cijena je 50kn,a tokom prvih 6mj je 25kn
25.11.2010 | 00:56
filip je napisao:
john_st redovna cijena je 50kn,a tokom prvih 6mj je 25kn

ako je to istina (ne sumnjam u tebe, nego u one koji su ti to prenijeli) onda je moj prvotni izračun točan, i onda je to iznimna prilika za nekoga tko namjerava kupiti MBP
25.11.2010 | 01:46
Samo cu prenijeti ovo iz vikalice, malo sam knap sa vremenom. Filip ima drugu informaciju, tako da postoje nesuglasice oko autenticnosti.
Moglo bi se provijeriti i sa trece strane?

pozdrav svima!

"tarik.capar: GRESKA! Ga**d u t-mobilu su namjerno stavili cijenu pretplate sa vec uracunatim popustom od 50% (dakle, prvih 6 mjeseci 6x50, nakon toga 18x100)"
25.11.2010 | 09:12
smayoo je napisao:
Studenti. X-ica.

Znači iKnowKlub je samo za studente, a što je sa ostalim školarcima? Kćer mi ide u osnovnu školu?

U tom slučaju nema druge nego po treći put sjest u studentske klupe
25.11.2010 | 09:48
Nisam siguran, mislim da je ovo samo za studente, ali znam da je i inače bio neki popust za učenike, a i nastavnike. 5%, ako se ne varam. Zašto ne nazoveš Apcom pa pitaš?
25.11.2010 | 12:14
znam da studenti.barem mi u rijeci imamo 10% popusta sa X-icom i potvrdom o upisu.. .
a i apple ima ugovor sa sveucilistima tako da
25.11.2010 | 12:33
Evo podaci o popustima.
Studenti_boxlargefull.jpg
05.12.2010 | 11:40
@ john_st i filip

Nije istina, to im je neki marketinški trik koji ne kužim.

Za 1GB paket cijena je 50,00kn za prvih šest mjeseci, a za ostalih 18 100,00kn, cijena MBP je 7.498,00kn.

Sigurno je tako, ja kupio :o)
05.12.2010 | 11:53
john_st je napisao:

Tvrdnje ilustriram slikama:

U T-Mobileu nije MBP 13" 2.66 već 13" 2.4
05.12.2010 | 12:17
Prije 10 dana kad sam pisao ovaj post je bio, bila je greška na stranicama
05.12.2010 | 19:52
FiFi je napisao:
@ john_st i filip

Nije istina, to im je neki marketinški trik koji ne kužim.

Za 1GB paket cijena je 50,00kn za prvih šest mjeseci, a za ostalih 18 100,00kn, cijena MBP je 7.498,00kn.

Sigurno je tako, ja kupio :o)

znači:
T-mobile: 300+1800+7498=9598kn
jel ?
onda je sitno jeftinije nego u VIp-u
05.12.2010 | 20:25
šuška se da će tcom ponuditi macove i uz dsl uslugu kao i prije dvije godine, možda bi vrijedilo to pričakati
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 27 minuta
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Jedro, Riba, tino1, Anonimci (640)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO