Pozdrav iz Londona
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pozdrav iz Londona

23.08.2010 | 04:40
Nema tu ljeta Fali mi Rijeka malo.
Prilozi:
23.08.2010 | 09:40
Jesi li bio u novom Apple Storu u Covent Garden-u?

meni je London ostao u jako lijepom sjećanju. bio sam sredinom 3. mjeseca ove godine, 10 dana niti jedna kap kiše nije pala, samo sunce cijeli dan. Strava je grad.

enjoy
23.08.2010 | 13:27
To ti je bila nemoguća sreća. Uplati odmah loto.
23.08.2010 | 13:31
BTW, neki sjeverniji dijelovi Engleske su puno ljepši od Londona. Defou, ako imaš vremena, sjedi na vlak (ili se odvezi autom) do Coventryja pa provedi ondje jedan vikend. Odande ti je unutar sat vožnje do:

- Sherwoodske šume
- Warwicka (srednjevijekovni dvorac opisan u Ivanhoeu)
- Stratford upon Avon (rodno mjesto W. Shakespearea)

i sve to u onom prekrasnom, zelenom, brežuljkastom krajoliku Midlandsa.
23.08.2010 | 13:52
da i ja sam isto to rekao 10 dana bez kiše to mora da je neko čudo. Def cura i ja planiramo opet gore uskoro. U 10 dana smo jedva vidjeli jezgru i sve zaključno sa 2. zonom.

Čak sam se naučio stajati na automatskim stepenicama na desno strani, dok sam prvi dan kada sam sa tube-a sišao stajao kao kauboj i svi su mi jebali mater. lol

pozz
23.08.2010 | 14:05
Ne vidi se slika? A jao Jelnetko zna zasto?

Bio sam u novom Apple store i u starom. Odem svako toliko i istrazujem iPad

Trenutno nemam novaca bas za putovati, ali prvom prilikom hocu i do Skotske.
23.08.2010 | 16:00
A što radiš u Londonu ako nemaš novaca za putovati? Radiš negdje? Ili se školuješ?

Inače, spomen Engleske mene uvijek sjeti kad sam svojedobno poslao frendu sa službenog puta SMS "Pozdrav iz Birminghama", a on meni na to odgovara: "Hm, Engleska... Loša hrana, ružne žene... Sigurno si gore poslom!"
  • Dijete
  • Posjetitelj
23.08.2010 | 16:25
2002. sam dozivio divno Londonsko proljece, gotovo bez kise..
I to mi je grad u koji se najradije vracam.. a sjever, jedino sam bio do Lake Districta, nekih tjedan dana, al je bila kasna jesen, tmurna, hladna i divna.. Londra me naucila na kisu.. volim volim..
23.08.2010 | 18:30
Defou je napisao:
Ne vidi se slika? A jao Jelnetko zna zasto?

Vjerojatno je bila prevelika...smanji je pa pošalji opet.
23.08.2010 | 21:54
smayoo je napisao:
BTW, neki sjeverniji dijelovi Engleske su puno ljepši od Londona. Defou, ako imaš vremena, sjedi na vlak (ili se odvezi autom) do Coventryja pa provedi ondje jedan vikend. Odande ti je unutar sat vožnje do:

- Sherwoodske šume
- Warwicka (srednjevijekovni dvorac opisan u Ivanhoeu)
- Stratford upon Avon (rodno mjesto W. Shakespearea)

Nisam bio u Sherwoodu ali ovo ostalo takodjer preporucujem, stvarno poseban dozivljaj!
btw ja sam bio davno, 92-93 sam radio tamo par mjeseci ali stvarno mi je sve ostalo u lijepom sjecanju.
23.08.2010 | 22:55
smayoo je napisao:
A što radiš u Londonu ako nemaš novaca za putovati? Radiš negdje? Ili se školuješ?

Skolujem se i ako bog da nastavit radit.

Prijatelj ti imao pravo. Nemogu se na hranu naviknuti nikako a zgodne cure su rjetkost.

Riba koliko pixela se preporucuje za fotke?
23.08.2010 | 23:00
Max 800x800 i max 150 kB
23.08.2010 | 23:13
Širina ispod 500px je preporučljivo.
24.08.2010 | 00:24
evo.
abbey.jpg
24.08.2010 | 01:18
Weeeee!
24.08.2010 | 02:31
I jedna iz muzeja.
british.jpg
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 56 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO