27.09.2025 | 16:42
Ako se deklariras kao anti-Trump, ne moze racionalno komentirati.
Davor to radi, ali ga ne podrzavate.[/quote]
Da, jesam antitrump, antiputin, antišiđinping, ne volim diktatore.. jel ta osoba nešto krivo twitnula? I ćorava koka nabode zrno - i pokvareni sat je dvaput točan u danu - i slično..
Dobro je rekla/napisala, tko god da je.[/quote]
Pa dokle?
Što?
Donald Trump je izabran na demokratskim izborima.
I prvi put? I sada?
Nije postao predsjednik rođenjem.
Samo rođeni Amerikanci imaju pravo biti predsjednici. Da, nije iz kraljevske loze pa da ima pravo na prijestolje ali je on možda prvi koji će to sada uvesti.
Trumpa svrstavaš u koš s diktatorima.
Diktatori nisu u demokratskim društvima, nego u autokratskim.
Amerika je na tom putu. Zatire sve demokratsko tj prekraja demokraciju kako njemu paše tj uništava stoljetni poredak zacrtan njihovim ustavom.
U Americi ljevičari (Demokrati) žele negirati demokratski izabranog predsjednike do te mjere da pucaju na Trupa i ubijaju Charlie Kirk.
Sereš kvake. Oba pucača su bili republikanci tj njegovi magaši. Kad ovako izvrćeš nešto lako dokazivo, zašto bih uopče išta dalje komentirao jer samo radiš isto što i Hitler, izvrćeš istinu tj širiš propagandu.
Takav način svojstven je totalitarnom sistemu kakvome teže Demokrati.
Stvarno? Ako trolaš, meni se čini da da, radiš to jako slabo, možda i namjerno.
Sad je izašlo na vidjelo da su Demokrati neki oblik Neofašista koji ne priznaju nikoga osim svojih.
Da, zaista, republikanci obožavaju DEI sistem, voli bližnjeg svog sve u 16.
Po meni ti zagovaraš totalitarni sistem.
Po meni ti nemaš pojma o čemu pišeš i nemam pojma što uopće trolaš u ovoj temi.
I opet na kraju, kako Donald Trump i njegovi potezi utječu na tebe? Da li živiš u Americi? Dali je tvoje poslovanje ugroženo odlukama Donalda Trumpa?
Ne bi li ti to htio znati? Samo da možeš dalje kurit vatru i kontrirati, zar ne?
Zašto se uopće ti ovdje zamaraš što meni smeta Trump, zar te to toliko kopka?